Σύγχρονη Ζωή : ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2016

Αυτός ο Instagram λογαριασμός αποδεικνύει ότι η αγάπη μπορεί να νικήσει

Ένα ζευγάρι μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα σε Νέα Υόρκη και Σεούλ μέσα από την online πλατφόρμα

Αυτός ο Instagram λογαριασμός αποδεικνύει ότι η αγάπη μπορεί να νικήσει

Και μόνο στη σκέψη μιας σχέσης από απόσταση, στο μυαλό σου έρχονται δεκάδες δυσκολίες. Παρόλα αυτά, η ιστορία ενός ζευγαριού θα σε κάνει να αλλάξεις γνώμη, ακόμα και για την έννοια μίας ερωτικής σχέσης γενικότερα.Η Danbi Shin και ο Seok Li ζουν εκατοντάδες μίλια μακριά ο ένας από τον άλλον, αλλά φαίνεται να έχουν βρει τον δικό τους μοναδικό τρόπο να κάνουν τη σχέση τους να λειτουργήσει. 

Μπορεί η Shin να ζει στη Νέα Υόρκη και ο Li στη Σεούλ, αλλά το ζευγάρι καταφέρνει να μοιράζεται τη ζωή του με έναν ρομαντικό τρόπο θα λέγαμε – που σε κάνει μάλιστα να ξανασκεφτείς πριν γκρινιάξεις επειδή δεν έχεις δει τον σύντροφό σου εδώ και μερικές μέρες. Αυτοί οι δύο όμως δεν άφησαν την απόσταση – που στην περίπτωσή τους είναι τεράστια – να επηρεάσει την αγάπη τους. Αντιθέτως, βρήκαν έναν υπέροχο, σύγχρονο τρόπο να την ενισχύουν ακόμα περισσότερο.

Αυτός ο Instagram λογαριασμός αποδεικνύει ότι η αγάπη μπορεί να νικήσει

Το ζευγάρι ξεκίνησε έναν Instagram λογαριασμό με το όνομα @shinliart δημιουργώντας ξεχωριστές εικόνες από τις τόσο μακρινές ζωές τους. Σύμφωνα με το Mashable, το ζευγάρι ονομάζει το project “Half&Half” και ανεβάζει στιγμιότυπα από την καθημερινότητα και των δύο. Σύμφωνα με το Instagram τους, κάθε ένα κομμάτι από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν, φέρεται να έχει τραβηχτεί την ίδια στιγμή, παρά τη διαφορά των 14 ωρών που χωρίζει τη Νέα Υόρκη και τη Σεούλ. Το project ξεκίνησε με το ζευγάρι να αναρωτιέται αν μπορούσε να δημιουργήσει κάτι ενώ είναι ο ένας μακριά από τον άλλον.

Διάβασε τη συνέχεια στο Madamefigaro.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ