Η Lanes Running Team έδωσε τον καλύτερο της εαυτό κάτω από την πανσέληνο

Ο πρώτος νυχτερινός αγώνας των Νοτίων προαστίων

Η Lanes Running Team έδωσε τον καλύτερο της εαυτό κάτω από την πανσέληνο

Η Lanes Running Team, παραμένοντας πιστή στα αγωνιστικά ραντεβού της, ανέβασε τον πήχη μέχρι το … φεγγάρι συμμετέχοντας την Κυριακή 22 Μαΐου στον αγώνα «Run me to the Moon», τον πρώτο νυχτερινό αγώνα δρόμου στα Νότια Προάστια, υπό το φως της ανοιξιάτικης πανσέληνου.

Η ομάδα είχε στο πλευρό της και αυτή τη φορά τη γνωστή παρουσιάστρια Μαντώ Γαστεράτου και το δημοσιογράφο Χρήστο Χατζηιωάννου. Την ομάδα συμπλήρωσαν εργαζόμενοι του Ομίλου Σαράντης, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα της εταιρείας και έτρεξαν για καλό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων της διοργάνωσης προσφέρθηκε στην Αμυμώνη, τον Πανελλήνιο σύλλογο γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες. Τέλος, την ομάδα ολοκλήρωσαν φίλοι των συμπληρωμάτων διατροφής Lanes που κληρώθηκαν μέσα από τα Social Media και από ειδική ενέργεια που έτρεξε το Online περιοδικό Running Magazine.

RunmetotheMoon collage

Για να «βγάλει» η ομάδα τον καλύτερό της εαυτό, η Lanes τη «συμπλήρωσε» με βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής. Συγκεκριμένα, Πολυβιταμίνες Xtra Energy για ενέργεια και τόνωση, Ηλεκτρολύτες για την ενυδάτωση του οργανισμού και την αναπλήρωση των χαμένων υγρών από τον αγώνα, FlexAde Χtra για άμεση αποκατάσταση των ταλαιπωρημένων αρθρώσεων και Μαγνήσιο για ενίσχυση και αποκατάσταση του μυϊκού ιστού. Ό,τι ακριβώς δηλαδή χρειάζονται για να εκτοξεύσουν τις επιδόσεις τους και στους αγώνες που θα ακολουθήσουν. Παράλληλα, περισσότεροι από 1.000 δρομείς και θεατές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τους Ηλεκτρολύτες Lanes, τους οποίους είχε αναλάβει να «κεράσει» η προωθητική της ομάδα.

Η Lanes Running Team θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα εν όψει καλοκαιριού για να επανέλθει δριμύτερη το Σεπτέμβριο. Επόμενο λοιπόν ραντεβού της Lanes Running Team στον Αγώνα Greece Race for the Cure® που διοργανώνει το Άλμα Ζωής και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ