Μία Παριζιάνα blogger ανεβάζει τις πιο τέλειες φωτογραφίες από τη Σίφνο

Η Anna Dawson λάτρεψε το ελληνικό νησί

Μία Παριζιάνα blogger ανεβάζει τις πιο τέλειες φωτογραφίες από τη Σίφνο

Η ιστορία της Anna Dawson (@theballoondiary) αποτελεί την απόδειξη ότι πρέπει να κυνηγάς τα όνειρά σου και να μην αφήνεις τους φόβους σου να σε σταματήσουν από το να τα πραγματοποιήσεις. Η Anna άφησε μία εξασφαλισμένη ζωή στο Σίδνεϊ για να ζήσει στο Παρίσι, χωρίς συγκεκριμένο πλάνο ή γνώση της γαλλικής γλώσσας.

Όπως γράφει και η ίδια στο προσωπικό της site, όχι μόνο δεν μετανιώνει γι’ αυτή της την επιλογή αλλά δεν χορταίνει να ανακαλύπτει το Παρίσι και να γνωρίζει τον παριζιάνικο τρόπο ζωής. Ανάμεσα στα χόμπι της είναι και τα ταξίδια, και στο πιο πρόσφατο η Αnna βρέθηκε στη Σίφνο.

Ενθουσιασμένη από το πανέμορφο νησί, τα γραφικά σοκάκια, τον ήλιο και τη θάλασσα, δεν σταμάτησε να μοιράζεται φωτογραφίες στο Instagram, όπου μετράει πάνω από 124 χιλιάδες followers.

Η Anna επέλεξε να ανεβάσει στο Instagram μερικές από τις πιο όμορφες γωνιές του νησιού, τονίζοντας κάθε φορά πόσο μαγεμένη είναι από τη Σίφνο.

Οι καλοκαιρινές περιπέτειες της @theballoondiary δεν σταμάτησαν στη Σίφνο, αφού η Anna μοιράζεται πλέον φωτογραφίες από τη Σέριφο, συνεχίζοντας όπως φαίνεται το island hopping.

Όλες έχουν κοινό σημείο το ροζ μπαλόνι που τη συντροφεύει σε κάθε της περιπέτεια, αφού όπως λέει και η ίδια “Όταν περπατάς στους δρόμους του Παρισιού με ένα ροζ μπαλόνι, ο κόσμος χαμογελά”. Δεν μπορεί να μην ισχύει κι εδώ το ίδιο!

Πάρε μια γεύση από τη ζωή της Anna Dawson στο Παρίσι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ

Best of network