Σύγχρονη Ζωή : ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2016

Η πιο πρωτότυπη και πιο συγκρινητική πρόταση γάμου (βίντεο)

Μάθε την εκπληκτική ιστορία της πρότασης γάμου του Andres στην Ana!

Η πιο πρωτότυπη και πιο συγκρινητική πρόταση γάμου (βίντεο)

Η Pandora γιορτάζει φέτος την Ημέρα των Ερωτευμένων με ένα υπέροχο βίντεο, μια αληθινή ιστορία αγάπης.

Η Ana θέλει να γίνει δασκάλα και προετοιμάζεται για τις εξετάσεις της. Ο φίλος της, Andrés, θέλοντας να την εμψυχώσει, επισκέπτεται ένα κατάστημα PANDORA για να της κάνει ένα πολύ όμορφο δώρο. Χρησιμοποιώντας όμως ένα στυλό PANDORA για να υπογράψει την απόδειξη της αγοράς του, του έρχεται η ιδέα ότι θα ήταν ένα ιδανικό δώρο για την Ana, για να της φέρει καλή τύχη στις εξετάσεις της!

Ο Andrés, στη συνέχεια, γράφει ένα e-mail στο τμήμα εξυπηρέτησης της Pandora, αναφέροντας την ιδέα του και πολύ σύντομα λαμβάνει ένα ζευγάρι στυλό, με ένα σημείωμα για καλή τύχη!

Μετά από κάποιους μήνες, ο Andrés στέλνει ακόμα ένα e-mail στην PANDORA, ενημερώνοντας για την επιτυχία της Ana – καθώς και για την πρόθεσή του να της κάνει πρόταση γάμου. Η PANDORA απάντησε με μία έκπληξη!

Κανόνισε με τον Andrés, να της κάνει την πρόταση σε κεντρικό κατάστημα, στην καρδιά της Μαδρίτης, όπου μια τεράστια οθόνη στο βάθος έπαιζε ένα πολύ ξεχωριστό video. Το video έδειχνε τον Andrés 80 χρονών, να μιλάει για την αγάπη τους και τις στιγμές που μοιράστηκαν στη ζωή τους. Τότε ο Andrés γονατίζοντας, ζητάει από την Ana να τον παντρευτεί, επισφραγίζοντας το δεσμό τους με ένα υπέροχο δαχτυλίδι αρραβώνων PANDORA.

Το video αυτό είναι μια ιστορία γεμάτη συγκίνηση, χαμόγελα, δάκρυα χαράς αλλά κυρίως αληθινή αγάπη… συναισθήματα που πλημμυρίζουν την καρδιά μας, μια τέτοια ημέρα, όπως η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Δες το βίντεο που μας συγκίνησε:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ