Σύγχρονη Ζωή : ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2016

Vintage celebrity φωτογραφίες μέσα στις γόνδολες της Βενετίας

Οι μεγαλύτεροι σταρ έχουν τιμήσει τη ρομαντική αυτή πόλη

Vintage celebrity φωτογραφίες μέσα στις γόνδολες της Βενετίας

Μπορεί η Γαλλική και η Ιταλική Ριβιέρα να τιμώνται δεόντως από τους σημερινούς celebrities, που δεν χάνουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν τις διακοπές τους στα καταγάλανα νερά των περιοχών τους, όμως, αυτό δεν αποτελεί ούτε μία παροδική μόδα, ούτε ένα απλό φαινόμενο των ημερών μας, μιας τα μέρη αυτά επισκέπτονταν ανέκαθεν οι μεγαλύτεροι σταρς του Hollywood και όχι μόνο.

Μόνο, που το hot spot του τότε ήταν μετατοπισμένο λίγο πιο δίπλα, στη μαγευτική Βενετία. Τι κι αν δύο χρόνια πριν, η πόλη αποτέλεσε το επίκεντρο, όταν εκεί πραγματοποιήθηκε ο υπέρλαμπρος γάμος των Clooney; Το μέρος έχουν επισκεφθεί αμέτρητοι σταρς, από τη δεκαετία των 50s κιόλας, αναδεικνύοντας τη Βενετία και τις γύρω περιοχές της σε διαχρονικά πανέμορφους και ρομαντικούς προορισμούς για celebrities και μη. Παρακάτω, θα βρεις μερικά vintage στιγμιότυπα, που αποτυπώνουν τις στιγμές των μεγαλύτερων σταρ, που έχουν περάσει από αυτόν τον πλανήτη, στα νερά της Βενετίας.

Από την Elizabeth Taylor και τον Mick Jagger, μέχρι την Brigitte Bardot και τον Paul Newman, όλοι οι σταρς έχουν απαθανατιστεί από το φωτογραφικό φακό μέσα στις κλασικές πια γόνδολες, με φόντο τα νερά της περιοχής, στα vintage αυτά στιγμιότυπα που ανακαλύψαμε στην dailymail!

1971: Mick Jagger -  Bianca Jagger

1963: Paul Newman

Salvador Dali

1953: Kirk Douglas - Novella Parigini 

1960: Elizabeth Taylor - Eddie Fisher, 

1958: Brigitte Bardot - Sasha Distel

1962: Sue Lyon

1955: Gary Cooper 

1951: Gene Tierney

Gene Tierney - Ellen Berent Harland 

1963: Claire Bloom - Rod Steiger 

Sean Connery

1965: Warren Beatty 

1968: Cathrine Deneuve

1958: Anthony Quinn - Barbara Steele 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ