Το ζευγάρι που γνωρίστηκε στο νηπιαγωγείο και παντρεύτηκε 20 χρόνια αργότερα

Η ιστορία του παιδικού έρωτα που εξελίχθηκε σε γάμο και έχει τρελάνει το ίντερνετ

ζευγάρι

Οι παιδικοί έρωτες είναι σίγουρα ένα από τα πιο γλυκά πράγματα που καταφέρνουν να συγκινούν τους πάντες, παρ’όλο που συνήθως τελειώνουν μόλις τελειώσει και το σχολείο. Υπάρχει όμως ένα ζευγάρι που αποτελεί την εξαίρεση.

ζευγάρι

Η Laura Scheel και ο Matt Grodsky γνωρίστηκαν στο νηπιαγωγείο και όπως λέει εκείνος η εικόνα της είναι ίσως από τις πολύ πρώτες αναμνήσεις του από την σχολική ζωή. «Μία από τις πρώτες αναμνήσεις μου είναι εγώ 3 ετών να στέκομαι μπροστά στην σχολική τάξη και να ανακοινώνω στη Laura πως μια μέρα θα την παντρευτώ», λέει ο Matt.

ζευγάρι

Μετά το νηπιαγωγείο, οι δυο τους χάθηκαν αλλά στο γυμνάσιο συναντήθηκαν ξανά μέσω ενός κοινού φίλου. Μέσα σε λιγότερο από δύο εβδομάδες έγιναν ζευγάρι και το Δεκέμβρη του 2016, ο Matt έκανε στην Laura πρόταση γάμου.

ζευγάρι

ζευγάρι

Η ιστορία τους, που αναρτήθηκε στο ίντερνετ όταν ο ίδιος ο Matt την αφηγήθηκε στο thewaywemet, έναν λογαριασμό στο Instagram που κοινοποιεί ιστορίες ζευγαριών της διπλανής πόρτας και το πώς γνωρίστηκαν, συγκίνησε τον κόσμο στα social media και πολλοί χρήστες ευχήθηκαν τα καλύτερα στο ζευγάρι.

ζευγάρι

ζευγάρι

ζευγάρι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ

Best of network