Σύγχρονη Ζωή10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2019

Τα 8 πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν φύγει ο χειμώνας

Οριακά προλαβαίνεις!

χειμώνας

Έχουμε ακόμα μπροστά μας σχεδόν ένα μήνα (λίγο παραπάνω, λίγο παρακάτω μόνο ο καιρός το ξέρει) μέχρι να τελειώσει ο χειμώνας. Είτε είσαι fan του, είτε προτιμάς το καλοκαίρι, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν φύγει ο χειμώνας.

Πάτα λοιπόν, λίγο pause στις καλοκαιρινές σου σκέψεις και ετοιμάσου να περάσεις τέλεια τις υπόλοιπες μέρες του χειμώνα.

Τα 8 πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν φύγει ο χειμώνας

#1. Να πας στα χιόνια

Δεν νοείται χειμώνας χωρίς χιόνια! Είτε θες να μείνεις εντός Αττικής, είτε να επισκεφτείς κάποιον χειμερινό προορισμό (ακόμα καλύτερα), πρέπει να πας στα χιόνια. Παίξε χιονοπόλεμο, κάνε σκι ή χάζεψε απλά το χιόνι. Κάτι όμως από αυτά, πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε.

#2. Να πιεις ζεστή σοκολάτα

Όσο κρατάει το κρύο έχεις κάθε ελαφρυντικό να απολαύσεις μια ζεστή σοκολάτα. Ακόμα καλύτερα, να φωνάξεις τους αγαπημένους σου να την πιείτε μαζί. Και σου δίνουμε και την πιο τέλεια συνταγή για ζεστή σοκολάτα με λεβάντα!

#3. Να δεις πολλές ταινίες

Είναι η πιο ιδανική εποχή για να δεις ταινίες. Μπορείς να πας στο cinema, αλλά ακόμα καλύτερα να μείνεις σπίτι και να απολαύσεις τις αγαπημένες σου ταινίες.

Εδώ θα βρεις τις δικές μας αγαπημένες ταινίες για τον χειμώνα

#4. Να περάσεις ένα απόγευμα (και όλο το βράδυ βασικά) δίπλα στο τζάκι

Με την παρέα σου, τους γονείς σου, το αγόρι σου ή το κατοικίδιό σου, μόνη σου μ’ ένα καλό βιβλίο. Αρκεί να μείνεις δίπλα στη μοναδική ζέστη που σου προσφέρει το τζάκι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Best of network