Σύγχρονη Ζωή12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2019

Τα λάθη που κάνεις στο σκούπισμα του σπιτιού και η συσκευή που θα σου λύσει όλα τα προβλήματα

Tώρα την μεγαλύτερη αγγαρεία στο καθάρισμα του σπιτιού θα την κάνει άλλος για εσένα!

Τα λάθη που κάνεις στο σκούπισμα του σπιτιού και η συσκευή που θα σου λύσει όλα τα προβλήματα

Δεν ξέρω αν σου αρέσει ή όχι το καθάρισμα του σπιτιού, αλλά σίγουρα είναι μια διαδικασία που δεν μπορείς να αποφύγεις. Η καθαριότητα του σπιτιού είναι σοβαρή υπόθεση για να νιώθεις καλά στο σπίτι σου και να έχεις μια υγιή ατμόσφαιρα. Αν το σπίτι σου δεν είναι καθαρό και τακτοποιημένο τότε αυτό θα έχει επίδραση ακόμη και στην ψυχολογία σου αφού ένα ακατάστατο σπίτι προκαλεί υπερένταση.

Μπορεί να το θεωρείς αγγαρεία ή μια επιπλέον κούραση αλλά αν έχεις σωστό πρόγραμμα αλλά και τις σωστές συσκευές, το καθάρισμα θα γίνει πολύ εύκολο και δεν θα χάσεις πολύτιμο ελεύθερο χρόνο. Μία από τις πιο σημαντικές διαδικασίες στο καθάρισμα του σπιτιού είναι το σκούπισμα και λογικά θα είναι και η διαδικασία που ίσως σε ταλαιπωρεί λίγο περισσότερο.

Ποια είναι τα μεγαλύτερα λάθη στο σκούπισμα και πώς θα τα αποφύγεις

  • Σκουπίζεις με μεγάλη ταχύτητα. Έχεις συνηθίσει τόσο πολύ στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας που κάνεις ακόμη και τις δουλειές του σπιτιού γρήγορα.
  • Δεν σκουπίζεις προς όλες τις κατευθύνσεις.
  • Αφήνεις τη σακούλα να γεμίσει τελείως. Οι σωστοί κανόνες χρήσης της σακούλας υποδεικνύουν να την αδειάζεις μόλις γεμίσει μέχρι τη μέση.
  • Περιμένεις να καθαρίσεις όταν δεις σκόνες. Η βρωμιά και η σκόνη στο πρώτο στάδιο εμφάνισής τους δε φαίνονται εύκολα αλλά όσο περνάνε οι μέρες γίνονται όλο και πιο διακριτές. Ακόμα και αν το σπίτι σου δείχνει πεντακάθαρο αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχει σκόνη. Φρόντιζε να σκουπίζεις τουλάχιστον 2-3 φορές την εβδομάδα για να διατηρείς το σπίτι σου καθαρό και περιποιημένο.

Οι νέες έξυπνες σκούπες iRobot που βρήκαμε στον Κωτσόβολο θα σου λύσουν τα χέρια

έξυπνες αυτές σκούπες μπορούν να χαρτογραφήσουν προσεκτικά το χώρο που πρέπει να φροντίσουν.  Μπορείς να θέσεις ένα πρόγραμμα καθαρισμού για το κάθε δωμάτιο ανάλογα με τις ανάγκες σου. Η εφαρμογή σε ειδοποιεί όταν ο κάδος χρειάζεται άδειασμα ή οι βούρτσες και άλλα μέρη του ρομπότ χρειάζονται καθάρισμα. Με την ευκολία του κινητού σου, μπορείς να κάτσεις στον καναπέ σου, να απολαύσεις την αγαπημένη σου σειρά ή να κάνεις άλλες δουλειές σπιτιού και οι σκούπες iRobot θα αναλάβουν τη δουλειά για εσένα.

Roomba i7 και i7+

Η Roomba i7 και i7+ διαθέτει και τεχνολογία αποτυπώματος.

Αν έχεις κατοικίδια θα σου προτείναμε την iRobot Roomba i7+ Ρομποτική. Σκούπα: Είναι ιδανική για όλους τους τύπους δαπέδων και χαλιών, κατάλληλη για τρίχες κατοικίδιων και καθάρισμα απεριόριστης επιφάνειας, αφού φορτίζεται μόνη της όταν πρέπει. Διαθέτει αυτόματο άδειασμα του κάδου, ακουστικό και οπτικό εντοπισμό βρωμιάς και αισθητήρες κατά της πτώσης από σκάλες.

Τα λάθη που κάνεις στο σκούπισμα του σπιτιού και η συσκευή που θα σου λύσει όλα τα προβλήματα

Αν έχεις σκληρές επιφάνειες και σου αρέσει να βάζεις σκούπα ακόμη και στις 12 το βράδυ θα σου προτείναμε την iRobot Braava 390 Turbo Καθαριστής Δαπέδου Ρομπότ. Η ρομποτική σφουγγαρίστρα iRobot Braava 390 Turbo είναι πολύ αθόρυβη, δεν ενοχλεί κανέναν και κάνει εξαιρετική δουλειά ! Έχει δύο τρόπους καθαρισμού, σε συνδυασμό με επαναχρησιμοποιούμενα πανάκια μικροΐνών, που επιτρέπουν να ξεσκονιστούν και να σφουγγαριστούν όλα τα είδη δαπέδων.

Τα λάθη που κάνεις στο σκούπισμα του σπιτιού και η συσκευή που θα σου λύσει όλα τα προβλήματα

Η iRobot Roomba e5 Ρομποτική Σκούπα είναι ιδανική για σκληρές επιφάνειες, χαλιά και μοκέτες και θα εξασφαλίσει άνετο καθάρισμα του σπιτιού σου. Ενισχυμένη με σύστημα καθαρισμού τριών σταδίων AeroForce, έξυπνη πλοήγηση iAdapt και σύνδεση με Wi-Fi μέσω της εφαρμογής iRobot Home για καθάρισμα υψηλής ποιότητας. Χειρίσου τη Roomba οποιαδήποτε στιγμή από οπουδήποτε.

Μπορείς να βρεις την ιδανική σκούπα για τις ανάγκες του σπιτιού σου καθώς και όλες τις πληροφορίες εδώ 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ