Σύγχρονη Ζωή : Ταξίδι09 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2019

Αν σου αρέσει να ταξιδεύεις με πλοίο τότε πρέπει να κατεβάσεις αυτό το application

Το application που πρέπει να αποκτήσεις αν αγαπάς τα ταξίδια με πλοίο!

ταξίδι πλοίο

Εδώ και λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησε το Νisea, ένα νέο application που καινοτομεί και φιλοδοξεί να αλλάξει τα δεδομένα για όσους από εμάς θα ταξιδέψουμε με πλοίο φέτος το καλοκαίρι. Το Νisea δημιουργήθηκε από την ανάγκη τριών νέων να εξελίξουν τον τρόπο που ταξιδεύουμε με τα πλοία και συνδυάζει 3 βασικές λειτουργικότητες: αγορά εισιτηρίων, real time πληροφορία για τα δρομολόγια  και αποθήκευση των εισιτηρίων μας.

Μέσα από την εφαρμογή μπορείς να κλείσεις τόσο τα εισιτήρια σου όσο και τα εισιτήρια της παρέας, αλλά  και να πραγματοποιήσεις ταυτόχρονη αγορά εισιτηρίων για διαφορετικά δρομολόγια και από διαφορετικές εταιρίες.

Μπορείς επίσης να αποθηκεύσεις τα εισιτήρια σου έτσι ώστε όταν έρθει η μέρα να μην ψάχνεις να τα βρείς στα mails σου. Το Nisea σου δίνει ακόμα τη δυνατότητα μέσα από την live tracking σελίδα του  να βλέπεις  real time  τα δρομολόγια των πλοίων σε Αιγαίο, Ιόνιο και Αδριατική, τις ώρες άφιξης, το χρόνο καθυστέρησης εάν υπάρχει και μας παρέχει γενικές πληροφορίες για τα πλοία με τα οποία θέλουμε να ταξιδεύουμε.

Εάν λοιπόν σκοπέυεις να ταξιδέψεις σε νησί με πλοίο τότε σίγουρα πρέπει να κατεβάσεις το  Νisea.

Μπορείς να κατεβάσεις το Νisea, εδώ !

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑΞΙΔΙ

Best of network