Σύγχρονη Ζωή : Ταξίδι15 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2019

Conde Nast Traveller | Φολέγανδρος και Σίφνος στα καλύτερα ταξίδια του 2019

Μήπως φέτος το καλοκαίρι να πας σε ένα από αυτά τα νησιά;

Conde Nast Traveller | Φολέγανδρος και Σίφνος στα καλύτερα ταξίδια του 2019

Μετά το ταξιδιωτικό περιοδικό Travel+Leisure και την ανάδειξη της Μήλου στο «καλύτερο νησί στην Ευρώπη» για το 2019, τώρα το Conde Nast Traveller ξεχωρίζει και καλεί τους ταξιδιώτες να βρεθούν στην Φολέγανδρο και την Σίφνο.

Το περιοδικό τονίζει πως η Φολέγανδρος είναι το νησί που πολλοί αγνοούν. «Ξεκινήστε τις διακοπές σας με δυο νύχτες στη Φολέγανδρο, ένα απομακρυσμένο νησί, που συχνά πολλοί αγνοούν. Εκεί η ζωή είναι απίστευτα απλή», γράφει χαρακτηριστικά.

«Την πρώτη ημέρα κάνετε μια ιδιωτική περιήγηση με σκάφος, κολυμπώντας σε όρμους που είναι προσβάσιμοι μόνο δια θαλάσσης», προσθέτει. Στη συνέχεια καλεί τον ταξιδιώτη να κάνει βόλτα στις πράσινες πλατείες με τα «εκθαμβωτικά» λευκά πέτρινα σπίτια και το μεσαιωνικό φρούριο.

Όσο αναφορά την Σίφνο, την χαρακτηρίζει ως το νησί των foodies. Το νησί των Κυκλάδων έχει αρκετά φανατικούς επισκέπτες κάθε χρόνο, οι οποίοι απολαμβάνουν την βόλτα στα λιθόστρωτα σοκάκια του Κάστρου και τις παραλίες του Πλατύ Γιαλού.

«Απόδραση στην Ελλάδα κάτω από τα ραντάρ που αποφεύγει την πολυκοσμία των γνωστών νησιών», καταλήγει το Conde Nast Traveller.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑΞΙΔΙ

Best of network