Σύγχρονη Ζωή : Ταξίδι23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2015

Εδώ θα βρεις τον ιδανικό προορισμό για τα Χριστούγεννα

Και δεν θα ξεφύγεις από το budget σου

Εδώ θα βρεις τον ιδανικό προορισμό για τα Χριστούγεννα

Ακόμα και την τελευταία στιγμή, μπορείς να βρεις μοναδικούς προορισμούς για να περάσεις τα Χριστούγεννα ή να αλλάξεις τον χρόνο, χωρίς να χρειαστεί να επιβαρύνεις κατά πολύ το πορτοφόλι σου. Αρκεί ένα “κλικ” στο Ekdromi.gr, το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό site προσφορών της Ελλάδας.

ekdromigr1
Εδώ θα βρεις προσφορές για ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα, σε προνομιακές τιμές, καθώς επίσης και γιορτινά πακέτα με προορισμούς στους οποίους δεν θα μπορείς να αντισταθείς.

Στην Πελοπόννησο ξεκινάμε από τα γραφικά Τρίκαλα Κορινθίας, με τα πανέμορφα αρχοντικά και τους φιλόξενους ξενώνες, συνεχίζουμε στο ατμοσφαιρικό Ναύπλιο, με το επιβλητικό κάστρο και τα στενά σοκάκια που σε προκαλούν τα περπατήσεις ένα προς ένα και καταλήγουμε στην μεγαλόπρεπη Μάνη, οπού τα βουνά συναντούν τη θάλασσα σε ένα εκθαμβωτικό φυσικό τοπίο. Στη Στερεά Ελλάδα και τη Θεσσαλία, τα βουνά σε καλούν να τα εξερευνήσεις, στο Πήλιο σε περιμένουν παραμυθένια χωριά, ενώ στη Λίμνη Πλαστήρα θα θαυμάζεις από κοντά την τόσο μοναδική και ποικιλόμορφη χλωρίδα και πανίδα της περιοχής.
Με τόσες ομορφιές που μας περιβάλλουν σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας και με προσφορές που ξεκινούν από -50%, οι μικρές, αλλά και οι μεγάλες αποδράσεις θα γίνουν μέρος της καθημερινότητάς σου. Αρκεί να μπεις στο www.ekdromi.gr και έφυγες!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ