Σύγχρονη Ζωή : Τεχνολογία28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2019

Instagram και Facebook βάζουν νέες απαγορεύσεις | Τι πρέπει να ξέρεις

Τι θα αλλάξει;

Instagram

Αν κάνεις καιρό να δεις την Khloe Kardashian ή κάποια άλλη celebrity να διαφημίζει κάποια «δίαιτα θαύμα», να ξέρεις πως υπάρχει λόγος πίσω από αυτό. Σε δυο πολύ σημαντικές κινήσεις θα προβεί το Facebook και το Instagram, αφού θα βάλουν όριο ηλικίας σε περιεχόμενα που αφορούν διαιτητικά προϊόντα ή πλαστικές εγχειρήσεις. Τα προϊόντα που προωθούν το χάσιμο βάρους ή καλλυντικές διαδικασίες και έχουν links ή τιμές θα γίνονται hide από users των μέσων που είναι σε ηλικία κάτω των 18 και θα κατεβαίνουν αν θεωρούνται ακατάλληλα.

Τέλος οι «δίαιτες θαύμα» και οι πλαστικές εγχειρήσεις από το Instagram και το Facebook

View this post on Instagram

❣️Yes I am still in love with @sugarbearhair! Love how my hair looks and feels… #ad These amazing hair vitamins are DELICIOUS!!! ️ #sugarbearhair ❣️

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Αν υπάρχει η λέξη «miraculous» (θαυματουργά) σε προϊόντα ή διαδικασίες, με links και κωδικούς εκπτώσεων, τότε θα απαγορεύονται και τα posts θα κατεβαίνουν. Η ομάδα του Instagram δήλωσε πως προσπαθεί συνεχώς να εξασφαλίσει ότι το Instagram, θα είναι ένα «χαρούμενο» μέρος για όλους. «Δεν πρέπει να έχει κακή επιρροή στους νέους όσο αφορά θέματα όπως είναι η δίαιτα, το detox, και οι εγχειρήσεις που έχον να κάνουν με την ομορφιά». Το Instagram και το Facebook προσαρμόζονται στις τάσεις της εποχής, και στο γεγονός ότι οι νέοι πρέπει να αγαπάνε τον εαυτό τους, χωρίς να πιέζονται για το τέλειο αποτέλεσμα που μπορεί κάποιες φορές να προωθούν τα social media ή να βλέπουν από τους αγαπημένους τους celebrities.

Δες επίσης: Instagram και WhatsApp αλλάζουν όνομα

Το Φαινόμενο Thank you, Next | Τι έπαθαν 100 χιλιάδες άνθρωποι και μοιράζονται τα προσωπικά τους στο Facebook;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Best of network