Σύγχρονη Ζωή : Τεχνολογία10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2019

Co-Star, το app που φέρνει την αστρολογία στον 21ο αιώνα

Η εφαρμογή μετρά πάνω από 5 εκατομμύρια χρήστες, άλλα τόσα εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα και κάνει θραύση στους millennials.

Co-Star

Αμφιλεγόμενη και διχαστική, η αστρολογία σίγουρα δεν ζει στις μέρες μας τις παλιές ένδοξες στιγμές των 90s. Τότε που η ερμηνεία της ανθρώπινης ζωής και των σχέσεων βάσει της μελέτης των κινήσεων και των θέσεων των ουρανίων σωμάτων ήταν μόδα. Τους τελευταίους μήνες όμως, μία διαδικτυακή εφαρμογή έχει βάλει τα δυνατά της να επιστρέψει το ενδιαφέρον του κόσμου, βασικά των millennials, στα ζώδια – και δεν τα πάει καθόλου άσχημα.

Το Co-Star είναι ένα αστρολογικό app που είναι συμβατό με iOS λογισμικό -η Android εκδοχή προσεχώς θα βρίσκεται στα σκαριά-, μετρά πάνω από 5 εκατομμύρια χρήστες και άλλα τόσα εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα και έχει χαρακτηριστεί από τα σημαντικότερα διεθνή μέσα (New York Times, Buzzfeed, Vanity Fair, Vogue, Guardian, The Verge) ως “η καλύτερη αστρολογική εφαρμογή της εποχής μας, εκείνη που επανεφηύρε το ωροσκόπιο στον 21ο αιώνα”.

Τι είναι όμως αυτό που την κάνει τόσο ξεχωριστή και δημοφιλή κυρίως μεταξύ της νεότερης γενιάς; Ποια είναι η διαφορά της από αντίστοιχες πλατφόρμες που υπόσχονται καθημερινή αστρολογική ενημέρωση;

Δες περισσότερα στο esquire.com.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Best of network