Σύγχρονη Ζωή : Τεχνολογία15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2017

Το Honor 8 Pink είναι η πιο γυναικεία πρόταση σε smartphone

Πραγματικά ξεχωριστό, χάρη στο εντυπωσιακό ροζ χρώμα του, με δύο φορές μεγαλύτερη εσωτερική μνήμη και κάμερα με δυο φακούς

Honor 8 Pink

Το εκπληκτικό Honor 8, με τις υψηλές δυνατότητες και τις εξαιρετικές επιδόσεις, έφτασε στην Ελληνική αγορά σε μια ειδική, αναβαθμισμένη και ξεχωριστή έκδοση.

Το Honor 8 Pink είναι η πιο γυναικεία πρόταση σε smartphone. Είναι μοναδικό –εφόσον θα διατεθεί προς πώληση σε περιορισμένο αριθμό συσκευών (limited edition) – και πραγματικά ξεχωριστό, χάρη στο εντυπωσιακό αλλά συνάμα απόλυτα ταιριαστό και καλαίσθητο ροζ χρώμα του.

Ενσωματώνει βασική κάμερα με δύο φακούς, για πιο καθαρές κα ζωντανές φωτογραφίες, με έμφαση στη λεπτομέρεια. Η ειδική, ροζ, αναβαθμισμένη του έκδοση έχει εσωτερική μνήμη 64 GB, δύο φορές μεγαλύτερη από εκείνη του στάνταρ μοντέλου.

Το νέο Honor 8 Pink συνδυάζει οθόνη 5,2 ιντσών ανάλυσης 1080p, οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 950 υψηλών επιδόσεων, κάμερα με δύο φακούς στα 12 Megapixel και στην μπροστινή κάμερα 8 Megapixel αισθητήρα, όπως επιτάσσει η τρέλα με τις selfie.

Οι επιλογές συνδεσιμότητας καλύπτουν επίσης τις απαιτήσεις απρόσκοπτης κατανάλωσης περιεχομένου σε υψηλές ταχύτητες: 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, NFC και USB Type-C. Επιπλέον, έχει αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος νεότερης γενιάς, επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο και πυξίδα.

Η Li-Po μπαταρία των 3.000 mAh του εξασφαλίζει μεγάλη αυτονομία. Ακόμα, διαθέτει λειτουργία γρήγορης φόρτισης. Έτσι, μέσα σε μόνο 30 λεπτά επαναφορτίζεται το 40% της μπαταρίας.

Σχετικά με το Honor

Το Honor δημιουργήθηκε για τις ανάγκες των millennials οι οποίοι αναζητούν μέσω του διαδικτύου τα βέλτιστα προϊόντα που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες, εμπνέουν τη δράση, ενισχύουν τη δημιουργικότητα και επιτρέπουν στους νέους να εκπληρώσουν τα όνειρά τους. Με αυτό το στόχο, το Honor έχει αυτοπροσδιοριστεί δείχνοντας το ότι αντιλαμβάνεται τη γενναιότητα στο να κάνει τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο και να προχωρεί μπροστά ανοίγοντας διάπλατα τις πόρτες της προηγμένης τεχνολογίας και της καινοτομίας στους καταναλωτές.

Honor 8 Pink
Honor 8 Pink

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ