Σύγχρονη Ζωή25 ΜΑΡΤΙΟΥ, 2020

«Θα κάτσω σπίτι 2020» | Η υπέροχη μουσική πρωτοβουλία για καλό σκοπό

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το video

«Θα κάτσω σπίτι 2020» | Η υπέροχη μουσική πρωτοβουλία για καλό σκοπό

Μια σημαντική πρωτοβουλία πήραν για καλό σκοπό καλλιτέχνες που έκαναν διασκευή το τραγούδι του Λουκιανού Κηλαηδόνη «Θα κάτσω σπίτι» και το ερμήνευσαν από τα σπίτια τους.

Απαγόρευση κυκλοφορίας: 8 συμβουλές από έναν ειδικό για να αντέξουμε την καραντίνα

«Θα κάτσω σπίτι»

Πιο συγκεκριμένα, η Βιολέτα Ίκαρη, η Τζώρτζια Κεφαλά, η Μαρία Κηλαηδόνη, ο Χρήστος Μάστορας, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Δημήτρης Μπάσης , ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Μαρίζα Ρίζου τραγούδησαν αφιλοκερδώς τη γνωστή επιτυχία, η οποία κυκλοφορεί, με την ευγενική συναίνεση της οικογένειας Κηλαηδόνη.

«Μένουμε Σπίτι» | Πώς δημιουργήθηκε το λογότυπο του Υπουργείου Υγείας

Έπειτα από πρωτοβουλία της Walnut Entertainment Greece, το single «Θα κάτσω σπίτι 2020» δημιουργήθηκε με τη συμμετοχή όλων των καλλιτεχνών και την ευγενική παραχώρηση από τη MINOS-EMI A.E., της φωνής του Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Μάλιστα, δεδομένης της δύσκολης περιόδου που διανύει η χώρα λόγω της πανημίας του Covid-19, τα έσοδα που θα προκύψουν από το τραγούδι θα δοθούν για την αγορά νοσηλευτικού υλικού στο Υπουργείο Υγείας.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικρότησε την πρωτοβουλία αυτή αναρτώντας το video στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook γράφοντας:
«Ένας όμορφος τρόπος να μεταδώσουμε το μήνυμα. Για να στηρίξουμε όσους δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή, μένουμε υγιείς, μένουμε αισιόδοξοι, μένουμε σπίτι! Ευχαριστούμε την εταιρεία, τους καλλιτέχνες και συντελεστές και φυσικά, την οικογένεια Κηλαηδόνη.#menoumespiti #menoume_spiti #μένουμεσπίτι».

«Θα κάτσω σπίτι 2020» | Η υπέροχη μουσική πρωτοβουλία για καλό σκοπό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ