Σύγχρονη Ζωή02 ΜΑΪΟΥ, 2020

«The Trip to Greece» | Μία σύγχρονη Οδύσσεια ετοιμάζεται για την τηλεοπτική και κινηματογραφική της πρεμιέρα 

Τι είναι το «The Trip to Greece» που κάνει πρεμιέρα στα on demand δίκτυα της Μεγάλης Βρετανίας στις 22 Μαΐου.

«The Trip to Greece» | Μία σύγχρονη Οδύσσεια ετοιμάζεται για την τηλεοπτική και κινηματογραφική της πρεμιέρα 

Τι είναι το «The Trip to Greece» που κάνει πρεμιέρα στα on demand δίκτυα της Μεγάλης Βρετανίας στις 22 Μαΐου

Storyline

Οι ηθοποιοί Rob Brydon και Steve Coogan ταξιδεύουν από την Τροία στην Ιθάκη ακολουθώντας τα βήματα του Οδυσσέα.

Το «Trip to Greece» σε σκηνοθεσία του Michael Winterbottom γυρίστηκε στην Ελλάδα και αυτές τις μέρες κάνει την πρεμιέρα του ως τηλεοπτική σειρά στο δίκτυο BBC της Μ. Βρετανίας.

Πρόκειται για την τέταρτη συνέχεια της αναγνωρισμένης σειράς (The Trip, The Trip to Italy, The Trip to Spain)  η οποία κέρδισε παγκόσμια αναγνώριση από το BBC (The Trip & The Trip to Italy) και το Sky Atlantic (The Trip to Spain) στην τηλεοπτική του μεταφορά.

Η Ελλάδα αποτελεί το ιδανικό σκηνικό στο τέταρτο μέρος αυτής της εξαιρετικής σειράς ταξιδιωτικών ταινιών. Ο Rob Brydon και ο Steve Coogan πήγαν στην Ελλάδα για την τελευταία τους σειρά του Ταξιδιού τους, οπότε εκτός από γερές δόσεις μουσακά και φέτας περιμένουμε ξεκαρδιστικές ατάκες περί κρίσης μέσης ηλικίας στα πιο μαγευτικά μέρη.

«Γεμάτο  γέλια, εντυπώσεις και συναρπαστικές συνομιλίες, το ταξίδι στην Ελλάδα είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσει όλες τις παλέτες των θεατών, καθώς το ντουέτο μιλάει για τραγωδία, κωμωδία, μύθο και ιστορία», Sky One.

Οι Βρετανοί ηθοποιοί δεν υποδύονται χαρακτήρες αλλά τον εαυτό τους ή μάλλον καλύτερα κάποιες εκδοχές του εαυτού τους.

View this post on Instagram

Starts tomorrow!

A post shared by Rob Brydon (@brydon_rob) on

Για πρώτη φορά τα έξι επεισόδια της σειράς που γέννησαν την ταινία δεν παίρνουν το όνομά τους από το εστιατόρια που επισκέπτεται το δίδυμο των ηθοποιών, αλλά από τα τοπωνύμια των περιοχών. Έτσι, οι Rob Brydon και ο Steve Coogan ταξιδεύουν σε “beautiful Greek hot spots”. Από την Τροία στην Καβάλα, από την Καβάλα στο Πήλιο, από το Πήλιο στην Αθήνα, από την Αθήνα στην Ύδρα, από την Ύδρα στη Μάνη, κι από εκεί στην Ιθάκη.

Το πρώτο επεισόδιο του «The Trip to Greece» έχει τον τίτλο «Troy and Lesbos», το δεύτερο «Stagira, Halkidiki and the Pelion», το τρίτο «Delphi and Athens», το τέταρτο επεισόδιο επισκέπτεται την Επίδαυρο, το πέμπτο την Ύδρα και τη Μάνη, ενώ το έκτο και τελευταίο έχει τίτλο «Pylos, Kefalonia and Ithaca».

«Συζητώντας για το πού θα μπορούσαμε να πάμε μετά τα γυρίσματα της σειράς στην Ισπανία και στην Ιταλία, η Ελλάδα προέκυψε λόγω της προφανούς πολύ πλούσιας ελληνικής μυθολογίας και φιλοσοφίας. Αλλά, επίσης, λόγω της σύγχρονης πολιτικής πραγματικότητας η οποία δημιουργεί μια άλλη δυναμική τώρα», Steve Coogan.

Δες το τρέιλερ

Info | Η διανομή της ταινίας στην Ελλάδα γίνεται από την Filmtrade ενώ η ημερομηνία προβολής στους κινηματογράφους είναι άγνωστη λόγω της τρέχουσας κατάστασης με τον Covid-19.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Best of network