Τι θα έλεγες για μια καλοκαιρινή απόδραση στη Σκιάθο;

Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα!

Τι θα έλεγες για μια καλοκαιρινή απόδραση στη Σκιάθο;

Aν έχεις επισκεφτεί την Σκιάθο τότε σίγουρα θα ξέρεις πως είναι ένας προορισμός που δεν μπορείς να επισκεφτείς μόνο μία φορά. Αν από την άλλη δεν έχεις ξαναπάει τότε έχεις την ιδανική ευκαιρία να το κάνεις αυτό το καλοκαίρι. Μπορείς να επισκεφτείς την μαγευτική παραλία των Κουκουναριών, που έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις ωραιότερες της Ευρώπης, αλλά και το το κοσμοπολίτικο περιβάλλον που χαρακτηρίζει την Σκιάθο.

Το Skiathos Palace, ένα από τα πιο γνωστά και πολυτελή ξενοδοχεία των Σποράδων, βρίσκεται σε απόσταση 10 χλμ. από τη χώρα της Σκιάθου.Το συγκρότημα διαθέτει 258 δωμάτια (9 σουίτες) που μπορούν να εξασφαλίσουν μία ευχάριστη και άνετη διαμονή. Επιπλέον, η πλήρως ανακαινισμένη πτέρυγα του Executive Plus Floor, είναι μία νέα εμπειρία πολυτέλειας και υψηλής αισθητικής, προσφέροντας σύγχρονα facilities που αγκαλιάζουν φιλόξενα και προσωποποιημένα τις ανάγκες του εκλεκτικού ταξιδιώτη.

Τι θα έλεγες για μια καλοκαιρινή απόδραση στη Σκιάθο;

Απόλαυσε μοναδικές καλοκαιρινές αποδράσεις στο νησί του Παπαδιαμάντη και μία αξέχαστη διαμονή στο ξενοδοχείο Skiathos Palace. Μέχρι και 07/07, τιμή ατόμου σε δίκλινο δωμάτιο €75,00 ανά ημέρα (από 08/07 μέχρι και 31/07: €85,00). Συμπεριλαμβάνεται το πρωινό (American style buffet). 1ο παιδί 0-12 ετών δωρεάν.

Για πληροφορίες & κρατήσεις μπες στο www.skiathos-palace.gr 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Best of network