Σύγχρονη Ζωή19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2019

Merry Miles | Πόσο μακριά θα έφτανες για να μοιράσεις χαμόγελα;

Ο πιο cool στολισμός είναι -ίσως- αυτός που δεν έκανες ακόμα.

Merry Miles | Πόσο μακριά θα έφτανες για να μοιράσεις χαμόγελα;

Το μόνο πιο «ηχηρό» από τον αντίκτυπο που είχε ο στολισμός στο κέντρο της Αθήνας είναι ο στολισμός που γίνεται για καλό σκοπό.

Η ενέργεια Merry Miles

Εμείς, αυτά τα Χριστούγεννα, εκτός από τον καθιερωμένο στολισμό στο σπίτι και στο γραφείο, επιλέξαμε να στολίσουμε και κάτι ακόμα, και μάλιστα για καλό σκοπό. Μία κίνηση ένεκα εορτών που πρωτίστως μοίρασε χαμόγελα σε παιδιά και δευτερευόντως σε εμάς.

Με moto μας το Merry Miles και τεράστια όρεξη για να προσφέρουμε χαρά, η ενέργεια στολισμού του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Miles+Bonus της Aegean είναι αυτό που φέτος μάς τράβηξε την προσοχή. Μας τράβηξε την προσοχή γιατί αγαπάμε τα ουσιαστικά «ταξίδια» απ΄όπου -κυριολεκτικά και μεταφορικά- κι αν προέρχονται.

Merry Miles | Πόσο μακριά θα έφτανες για να μοιράσεις χαμόγελα;

Στην αρχή το Merry Miles ξεκίνησε σαν challenge στην παρέα μας. Θα διαλέγαμε ένα στολίδι για να στολίσουμε το δέντρο του Miles+Bonus και θα αποκαλύπταμε ο ένας στον άλλον την πράξη που κάναμε το 2019 και που μας πήγε ένα βήμα παραπέρα. Ή και μίλια παραπέρα.

Το challenge του στολισμού και φυσικά των αποκαλύψεων κατέληξε σε μία ουσιαστική βοήθεια στα κοινωφελή ιδρύματα Κιβωτός του Κόσμου, Μαζί για το Παιδί και Παιδικά Χωριά SOS και στο έργο τους για τα παιδιά.

Στη συνέχεια βέβαια, συνειδητοποιήσαμε πως η  festive διάθεση και ο cool στολισμός θα μπορούσε να πάει κάποιον από εμάς… 20.000 μίλια μακριά!

Merry Miles | Πόσο μακριά θα έφτανες για να μοιράσεις χαμόγελα;

Εσύ, πόσο μακριά θα έφτανες;

Δεν έχεις παρά να κάνεις το δικό σου challenge μαζί με την παρέα σου και να το ανακαλύψετε μαζί.

Πώς;

Μπείτε στο aegeanair.com/merrymiles και στολίστε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με το στολίδι που επιθυμείτε από τα κοινωφελή ιδρύματα Κιβωτός του Κόσμου, Μαζί για το Παιδί και Παιδικά Χωριά SOS. Για κάθε στολίδι το Miles+Bonus δωρίζει 100 μίλια στο κοινωφελές ίδρυμα της επιλογής σας. Παράλληλα, μπαίνετε στην κλήρωση για να είστε ένας από τους 100 τυχερούς που θα κερδίσει 20.000 μίλια.

Το καλύτερο;

Εσύ και η παρέα σου, θα αποχαιρετήσετε το 2019 με τον πιο festive, cool, μα πάνω από όλα ουσιαστικό τρόπο.

Merry Miles!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ