Σύγχρονη Ζωή28 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2020

«Yala» | Η διεθνής συνεργασία της Τάμτα με τον Ισραηλινό super star Stephane Legar απέκτησε πλέον εικόνα

Δες το νέο video clip!

«Yala» |  Η διεθνής συνεργασία της Τάμτα με τον Ισραηλινό super star Stephane Legar απέκτησε πλέον εικόνα

Το dance-ethnic με rnb στοιχεία «Yala» έχει ξεχωρίσει ήδη από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό έχοντας μπει στις New Music Friday λίστες του Spotify σε Σουηδία, Ισραήλ, Ιταλία, Ελλάδα, Δανία, Γαλλία, Φινλανδία, Τσεχία, Ισπανία, Τουρκία, Ολλανδία, Ελβετία, Βέλγιο, Πολωνία κ.α. αλλά και σε δημοφιλείς λίστες σε όλον τον κόσμο όπως οι “Summer Hits”, “Pop Up”, “Letni Power”, Pop Sauce”, “Yaz” και άλλες.

Το hit single έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα πάνω από 1.200.000 Spotify streams, ενώ το πολυαναμενόμενο βίντεο κλιπ του τραγουδιού μόλις κυκλοφόρησε στο YouTube. Η sexy Τάμτα και ο εκρηκτικός Stephane Legar πρωταγωνιστούν σε ένα super classy music video που εντυπωσιάζει χάρη στα uplifting vibes των καλλιτεχνών, τα μοναδικά locations και τις εντυπωσιακές αλλαγές των σκηνών.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα και το Ισραήλ υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες των Λευτέρη Ραμπαζή (Τάμτα) και Doron Sery (Stephane Legar).

Δες το βίντεο κλιπ στο YouTube:

Το «Yala» συμπεριλαμβάνεται στο αγγλόφωνο EP της Τάμτα με τίτλο «Awake» που κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Μπορείς να το βρεις σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://tamta.lnk.to/AwakePR

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Best of network