Υγεία : Διατροφή07 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2019

Αγαπάς τους λουκουμάδες; Η Δέσποινα Βανδή σού δείχνει την τέλεια συνταγή

Η τραγουδίστρια λατρεύει τη μαγειρική και δε σταματά να μας χαρίζει νόστιμες συνταγές

Αγαπάς τους λουκουμάδες; Η Δέσποινα Βανδή σού δείχνει την τέλεια συνταγή

Η αγάπη της Δέσποινας Βανδή για τη μαγειρική είναι πλέον πολύ γνωστή. Η τραγουδίστρια, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, μοιράζεται φωτογραφίες, tips αλλά και συνταγές για διάφορα αγαπημένα της πιάτα.

Μενεγάκη – Μπαλατσινού – Βανδή | Με παρόμοιο ρούχο οι πρώην κολλητές. Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Πριν από κάποιο διάστημα, η τραγουδίστρια μπήκε στην κουζίνα της θείας της και μαζί έφτιαξαν τους πιο νόστιμους και τραγανούς λουκουμάδες, ενώ η Δέσποινα μοιράστηκε μέσα από τη λεζάντα της φωτογραφίας τη συνταγή.

Δοκίμασέ τους και εσύ!

View this post on Instagram

Τσιριχτά!Οι κλασικοί Λουκουμαδες! Η θεία Ελένη είπε πως αν θελουμε βέβαια μέσα στο χυλό μπορούμε να βάλουμε τριμμένη φέτα και να γίνουν αλμυροί!Το σύνηθες είναι με μέλι και κανέλα!Δε μπόρεσα να αντισταθώ παιδιά!Ειναι πεντανόστιμοι!!!Να θυμάστε ότι το λάδι θα πρέπει να κάψει καλα και ότι το κουτάλι το βρέχουμε κάθε φορά πριν το βάλουμε στο χυλό!Το κάνει και η θεία Ελένη αν το παρατηρήσετε!Ειναι πολύ εύκολο να τους φτιάξετε!Θα χρειαστείτε 1 φακελάκι μαγιά ξηρή 2 1/2 ποτήρια χλιαρό νερό 1κγ αλάτι 1/2 κγ ζάχαρη 1/2 κιλό αλεύρι όπως το έκοψα με το μάτι γιατί η θεία Ελένη έλεγε "όσο πάρει" και ίσως και λίγο παραπάνω! Βάζετε τη μαγιά σε 1/2 ποτήρι χλιαρό νερό και την αφήνετε για 15' Μετά μέσα σε μια λεκάνη βάζετε το υπόλοιπο νερό και εκεί μέσα την ενεργοποιημένη πια μαγιά το αλάτι τη ζάχαρη και το αλεύρι!Ο χυλός δεν πρέπει να είναι νερουλός!Δειτε το και στο βιντεάκι!Σκεπαζουμε με πετσέτες και το αφήνουμε για μισή ώρα σε ζεστό μέρος να φουσκώσει! Όταν φτιάξετε τα τσιριχτά πείτε μου τις εντυπώσεις σας!Καλο μας Δεκαπενταύγουστο!Απο τον Πόντο στα Πεύκα και από τα Πεύκα με αγάπη σε σας!❤️❤️❤️

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Best of network