Υγεία : Διατροφή15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2019

Μαρία Μπεκατώρου | Αυτό είναι το διατροφικό της κόλπο που την κρατά σε φόρμα

Πώς επανέρχεται και πάλι σε φόρμα μετά τις γιορτές;

Μαρία Μπεκατώρου

Μπορεί να είναι μια από τις πιο λαμπερές και επιτυχημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, όμως, η Μαρία Μπεκατώρου δεν είναι από εκείνες που ακολουθούν μια πολύ αυστηρή διατροφή για χάρη της σιλουέτας και της εντυπωσιακής εικόνας.

Tι τρώει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Τα διατροφικά μυστικά που ακολουθεί πιστά

Η παρουσιάστρια του Still Standing μίλησε το περιοδικό People και παραδέχτηκε πως δεν προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή της. Ωστόσο, αποκάλυψε πως με ένα μικρό κόλπο καταφέρνει να διατηρηθεί σε φόρμα, με μια συνήθεια που, αντικειμενικά, θα πρέπει όλοι μας να υιοθετήσουμε. Ποια είναι αυτή; Φυσικά το να πίνει πολύ νερό!

Στην ίδια συνέντευξη, η Μαρία Μπεκατώρου επίσης αναφέρθηκε στις τροφές που αποκλείει από τη διατροφή της, μετά τις γιορτές, για να επανέλθει σε φόρμα, που δεν είναι άλλες από τη ζάχαρη και τα γαλακτοκομικά.

Μαρία Μπεκατώρου | Δες παρακάτω αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Βρήκες άνθρωπο να σου μιλήσει για θέματα διατροφής. Δεν προσέχω καθόλου τι τρώω και δεν μπορώ να μπω σε καλούπια. Καταφέρνω να ντύνομαι σωστά και με αυτόν τον τρόπο κρύβονται τα παραπάνω κιλά που μπορεί να παίρνω κατά καιρούς. Ωστόσο, αυτό που κάνω και γνωρίζω ότι με βοηθάει στο να διατηρούμαι είναι ότι πίνω πάρα πολύ νερό. Μετά τις γιορτές φροντίζω μόνο να κόβω τη ζάχαρη, ενώ σε καθημερινό επίπεδο αποφεύγω τα γαλακτοκομικά. Η αλήθεια είναι πως δεν γυμνάζομαι καθόλου, ενώ με τη δουλειά που κάνω μου είναι επίσης αδύνατο να έχω ένα σταθερό διατροφικό πρόγραμμα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Best of network