Υγεία : Διατροφή30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2020

Μπράουνι με φουντουκοβούτυρο χωρίς αλεύρι και χωρίς γλουτένη

Με διπλά σοκολατένια γεύση. Ιδανικό για όσους αποφεύγουν τη γλουτένη.

Μπράουνι με φουντουκοβούτυρο χωρίς αλεύρι και χωρίς γλουτένη

Από την Εύη Σκούρα, aka Healthy Cook

Δοκίμασε το παρακάτω τέλειο μπράουνι με φυστικοβούτυρο  και διπλή σοκολατένια γεύση, χωρίς αλεύρι και χωρίς γλουτένη για ένα πιο ελαφρύ και υγιεινό αποτέλεσμα.

Μπράουνι με φουντουκοβούτυρο

Υλικά

Μερίδες: 9
Προετοιμασία: 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 25 λεπτά

  • 130 γρ. ζάχαρη καρύδας
  • 2 αβγά
  • 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 300 γρ. φουντουκοβούτυρο
  • 35 γρ. κακάο (ιδανικά βιολογικό)
  • 1/4 κ.γ. αλάτι
  • 1/4 κ.γ. μαγειρική σόδα
  • 1/4 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 90 γρ. μαύρη σοκολάτα (65-70% κακάο), ψιλοκομμένη, χωρισμένη σε δύο μέρη
  • 115 γρ. καβουρδισμένα φουντούκια χοντροκομμένα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ