Υγεία : Fitness31 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2020

Ασκήσεις με βαράκια για όλο το σώμα (κάντες στο σπίτι!)

Ναι, μπορείς να τις δοκιμάσεις οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Ασκήσεις με βαράκια για όλο το σώμα (κάντες στο σπίτι!)

Συνεργάστηκε ο Άγγελος Πάπαρης, personal trainer

Οι δικαιολογίες έχουν τελειώσει κι εσένα σε χωρίζει μια ανάσα από την απόφαση να επιστρέψεις δυναμικά στην άσκησή σου. Αν το εμπόδιό σου για να ξεκινήσεις είναι ο χρόνος, αυτό το πρόγραμμα που σου προτείνουμε θα λύσουν το πρόβλημα, καθώς μπορείς να τα κάνεις οπουδήποτε και αφιερώνοντας ελάχιστο χρόνο. Έτσι, δε θα τα παρατήσεις εύκολα, ακόμη κι αν έχεις τρελό πρόγραμμα. Μπορείς, επίσης, να τα εκτελέσεις οπουδήποτε. Οπότε τίποτα δε στέκεται εμπόδιο πια στο αδύνατο, με γράμμωση σώμα σου!

Πώς λειτουργεί το πρόγραμμα

Κάνε σε κάθε κύκλο όλες τις κινήσεις με τη σειρά για 1 λεπτό. Συμπλήρωσε όσο περισσότερους κύκλους μπορείς – ή σπάσε τους στη διάρκεια της ημέρας: έναν το πρωί, έναν πριν από το μεσημεριανό και έναν το βράδυ (κάνε αυτό που είναι βολικό για τη δική σου ζωή). Όταν έχεις χρόνο στη διάθεσή σου, εκτέλεσε και τους τρεις κύκλους δύο φορές με ένα διάλειμμα 2′ μετά τα 15′.

Θα χρειαστείς

Ένα σετ βαράκια των 2-3 κιλών και ένα foam roller.

Κωπηλατική με λυγισμένο και τεντωμένο χέρι εναλλάξ

Ασκεί την πλάτη, τα χέρια και το στήθος.

CETRIA

Κράτησε ένα βαράκι με το δεξί χέρι και πάρε θέση για κάμψεις, με τη δεξιά παλάμη να κοιτάζει αριστερά και το αριστερό χέρι σε ένα foam roller που έχεις τοποθετήσει παράλληλα με τον κορμό σου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ FITNESS

Best of network