Υγεία : Fitness07 ΜΑΡΤΙΟΥ, 2016

Η μία άσκηση που κάνει η Beyoncé για άψογο σώμα κλεψύδρα

Η διάσημη τραγουδίστρια έχει βρει το μυστικό για Το Σώμα και, ευτυχώς, το ανακαλύψαμε.

Η μία άσκηση που κάνει η Beyoncé για άψογο σώμα κλεψύδρα

Μπορεί η Beyoncé να μην έχει πολύ ελεύθερο χρόνο αλλά έχει βρει εκείνη τη μία άσκηση που τη βοηθά να καίει και να διατηρεί τη γραμμή της. Επειδή όμως, ούτε εμείς έχουμε χρόνο και κάθε λεπτό άσκησης μετράει αξίζει να μάθουμε την top άσκηση που προτιμά, όπως τη μοιράστηκε ο προπονητής και διατροφικός της guru, Marco Borges.

Ποιος είναι ο καλύτερος, πιο γρήγορος και ευκολότερος τρόπος να αποκτήσουμε άψογο σώμα κλεψύδρα;

Η άσκηση: Push-up με πλαϊνή κλοτσιά

«Έχω πολλές αγαπημένες ασκήσεις για μέση κλεψύδρα, μια όμως πραγματικά γρήγορη και εύκολη είναι στην πραγματικότητα ένας συνδυασμός κινήσεων που αποτελείται από ένα push-up και μία πλαϊνή κλοτσιά» εξηγεί ο Borges. «Το push-up δουλεύει τους μυς του στήθους, των χεριών και των ώμων ενώ τονώνει επίσης τον κορμό. Η πλαϊνή κλοτσιά γυμνάζει τους πλάγιους κοιλιακούς οι οποίοι «μικραίνουν» τα πλάγια του κορμού και δημιουργείται το εφέ κλεψύδρα».

Οπότε, στην πραγματικότητα, πρόκειται για μία σούπερ αποτελεσματική άσκηση 2 σε 1, ειδικά για τις γυναίκες που δεν έχουν χρόνο για οτιδήποτε λιγότερο από τη μέγιστη αποτελεσματικότητα – γυναίκες σαν, χμ, τη Beyoncé και σένα δηλαδή.

Διάβασε επίσης: Ακολούθησε τα βήματά τους: 10 celebrities μας αποκαλύπτουν τα διατροφικά μυστικά τους!

Η εκτέλεσή της είναι απλή:

Μπες σε θέση push-up. Το σώμα σου θα πρέπει να σχηματίζει μια διαγώνια γραμμή από το από το κεφάλι μέχρι τις φτέρνες και ο κορμός σου θα πρέπει να είναι σφιχτός. Κατέβα χαμηλά και ανέβα για ένα push-up. Αφού ανέβεις, ανασήκωσε το δεξί σου πόδι και κλότσα αριστερά κάτω από το σώμα σου.

Αν νιώθεις σταθερή, ανασήκωσε το αριστερό σου χέρι τεντωμένο στον αέρα καθώς κάνεις την κίνηση. Κάνε άλλο ένα push-up και επανάλαβε την κλοτσιά, αυτή τη φορά με το αριστερό σου πόδι. Επανάλαβε και βάλε στόχο τις 12-15 επαναλήψεις.

https://youtu.be/ncWskrntOjI

Kεντρική Φωτογραφία: Instagram/@beyonce

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ FITNESS