Υγεία : Fitness29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2019

Τι μας είπε ο πρώτος Έλληνας αθλητής που φόρεσε το Garmin Swim2

Ο Στέφανος Δημητριάδης φόρεσε το απόλυτο smartwatch για τις προπονήσεις.

Στέφανος Δημητριάδης: Ο πρώτος αθλητής που φόρεσε στην Ελλάδα το Garmin Swim2

Το νέο smartwatch της Garmin, Swim 2, είναι «εδώ» και ο 2 φορές Olympian και μέλος της #TeamGarminGreece, Στέφανος Δημητριάδης, είναι ο πρώτος που το φόρεσε και το δοκίμασε στην προπόνησή του.

Στέφανος Δημητριάδης: Ο πρώτος αθλητής που φόρεσε στην Ελλάδα το Garmin Swim2

Πρόκειται για το απόλυτο εργαλείο προπόνησης για κολυμβητές, καθώς είναι το πρώτο που μετράει παλμούς από τον καρπό και μέσα στο νερό, ενώ έχει προφίλ τόσο για πισίνα, όσο και ανοιχτή θάλασσα, καταγράφοντας απόσταση και ρυθμό στις «χεριές».

Παράλληλα, λειτουργεί και ως κανονικό smartwatch εμφανίζοντας μηνύματα, κλήσεις, emails, ειδοποιήσεις ημερολογίου social media και πολλά άλλα. Επιπρόσθετα, καταγράφει τα καθημερινά βήματα, τον ύπνο, τις θερμίδες και έχει επιπλέον προφίλ για τρέξιμο, ποδήλατο και αερόβια, ενώ, αξιοσημείωτη είναι και η αυτονομία μπαταρίας του, η οποία μπορεί να φτάσει και τις 7 ημέρες σε λειτουργία Smartwatch, αλλά και τις 3 ημέρες σε λειτουργία κολύμβησης σε πισίνα με παλμούς.

Στέφανος Δημητριάδης: Ο πρώτος αθλητής που φόρεσε στην Ελλάδα το Garmin Swim2

«Το Swim 2 θα είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος στην προσπάθειά μου να πάρω την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο. Η δυνατότητα που μου προσφέρει, να μετράω τους παλμούς μου από τον καρπό κάτω από το νερό, είναι ιδιαίτερα σημαντική, ενώ διαθέτει και εξελιγμένες λειτουργίες για χρονομετρημένα σετ και drills και έτσι ο κάθε ασκούμενος μπορεί να φτιάξει και να ακολουθήσει τις δικές του, εξατομικευμένες ασκήσεις», δήλωσε ο αθλητής. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ FITNESS

Best of network