Υγεία : Fitness08 ΜΑΪΟΥ, 2020

«Πώς έχασα 30 κιλά μόνη μου, χωρίς διατροφολόγο και χωρίς γυμναστήριο» | Η μεταμόρφωση μίας γυναίκας

Μία ιστορία γεμάτη πείσμα, θέληση αλλά και ευλαβικό πρόγραμμα.

6 εύκολες κινήσεις πριν τον ύπνο για αδυνάτισμα και επίπεδη κοιλιά

«Αυτό το βίντεο είναι αφιερωμένο σε όσους θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους, να δυναμώσουν, να φτιάξουν το σώμα τους και να αδυνατίσουν, αλλά δεν είναι πολύ θετικοί στην ιδέα του γυμναστηρίου,» λέει η Lucy Lismore σε ένα από τα βίντεο που ανέβασε στο προσωπικό της κανάλι στο YouTube με σκοπό να μοιραστεί την προσωπική της ιστορία και να εμπνεύσει.

Όπως εξηγεί η ίδια κατάφερε να χάσει 30 ολόκληρα κιλά χωρίς να επισκεφθεί διατροφολόγο και χωρίς να πάει στο γυμναστήριο, απλά μένοντας στο σπίτι της και ακολουθώντας ένα συστηματικό πρόγραμμα άσκησης και διατροφής.

Η Lismore εξομολογείται ότι είχε πάντα παραπανίσια κιλά, ήδη από την εποχή που ήταν στο σχολείο, αλλά ως έφηβη αγαπούσε τα αθλήματα και την άσκηση και έτσι διατηρούνταν σε φόρμα. «Μεγαλώνοντας όμως άρχισα να τρώω όλο και περισσότερο και να κινούμαι λιγότερο. Πήρα πολλά κιλά και ένιωθα όλο και χειρότερα με το σώμα μου». Η Lucy προσθέτει ότι το πιο άσχημο σε αυτή την ιστορία ήταν το ότι δεν είχε συναίσθηση του πόσο πολύ είχε παχύνει, αλλά τώρα το συνειδητοποιεί κοιτώντας παλιές φωτογραφίες.

Δες περισσότερα στο WomanToc.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ