Υγεία : Fitness30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2019

Sports Marketing Awards | Σάρωσε η Communication Lab στα βραβεία

Ποια βραβεία απέσπασε;

Sports Marketing Awards | Σάρωσε η Communication Lab στα βραβεία

Μια λαμπερή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Gazarte την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, η απονομή των Sports Marketing Awards 2019, που ανέδειξαν τους «Πρωταθλητές» του Sports Marketing. Τα βραβεία πραγματοποιήθηκαν για τρίτη χρονιά με σκοπό να υποστηρίξουν, να διαδώσουν και να προωθήσουν τις καλύτερες πρακτικές στην Επικοινωνία και το Marketing του εγχώριου αθλητικού οικοσυστήματος.

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής ήταν ο παρουσιαστής της τελετής απονομής και πάνω από 200 υψηλόβαθμα στελέχη  έδωσαν το παρών. Ανάμεσα στους μεγάλους νικητές των βραβείων ήταν και η εταιρεία Communication Lab, καθώς απέσπασε βραβεία σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες.

  • Το Spetses mini Marathon κέρδισε το Gold βραβείο στις κατηγορίες Integrated Marketing Campaign και Use of Social Media.
  • Η υποψηφιότητα με τίτλο ‘Spetses mini Marathon: Ένα Social Media Success Story’ τιμήθηκε επιπλέον με το βραβείο Platinum, ως η υποψηφιότητα με τον υψηλότερο μέσο όρο βαθμολογίας από την Κριτική Επιτροπή.
  • Τέλος, το Spetsathlon κέρδισε το Silver βραβείο στην κατηγορία Running & Live Well.

Τα βραβεία παρέλαβε η CEO, Μαρίνα Κουταρέλλη μαζί με την ομάδα της Communication Lab και τον brand ambassador των event, Γιάννη Δρυμωνάκο.

Sports Marketing Awards | Σάρωσε η Communication Lab στα βραβεία

Η CEO της Communication Lab, Μαρίνα Κουταρέλλη δήλωσε: «Είμαστε οι πρώτοι που τολμήσαμε να δημιουργήσουμε ένα event αθλητικού τουρισμού εκτός σεζόν και θέσαμε τις βάσεις για να δημιουργηθεί ένα νέο τουριστικό προϊόν για την χώρα. Θέλω να αφιερώσω τα βραβεία στους συμμετέχοντες που μας τιμούν, στους Σπετσιώτες για την αγάπη τους, καθώς και στους χορηγούς για την στήριξη τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ FITNESS

Best of network