Υγεία : Fitness22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 2020

Βασιλική Μιλλούση | Δείχνει ασκήσεις που μπορείς να κάνεις, χρησιμοποιώντας την κούνια του μωρού

Έχει βρει τους πιο ευφάνταστους τρόπους να γυμνάζεται παντού, ακόμα και δίπλα στην κούνια του μωρού της

Βασιλική Μιλλούση | Δείχνει ασκήσεις που μπορείς να κάνεις, χρησιμοποιώντας την κούνια του μωρού

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας πριν από λίγους μήνες απέκτησαν το πρώτο παιδί τους και η γνωστή αθλήτρια της ρυθμικής, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, αφού συνεχίζει να γυμνάζεται καθημερινά, ακόμα και στο σπίτι.

Παραμένοντας σε καραντίνα στο σπίτι, έχει βρει τους πιο ευφάνταστους τρόπους να γυμνάζεται παντού, ακόμα και δίπλα στην κούνια του μωρού της. Σε ένα νέο βίντεο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μας έδειξε μια σειρά από ασκήσεις που θυμίζουν ασκήσεις μπαλέτου, και που τις κάνει ενώ απλά στηρίζεται στα κάγκελα της κούνιας.

Αυτές τις ασκήσεις εύκολα μπορεί να τις κάνει οποιαδήποτε γυναίκα, αρκεί να ακουμπά σε μια καρέκλα ή ένα τραπέζι.

«ΝΑΙ ..#μένουμε_σπίτι και προσπαθούμε να γίνουμε δημιουργικοί . Χαίρομαι πολύ που βλέπω τόσο κόσμο να γυμνάζεται μέσα απο τα social ,μακάρι αυτό να είναι κάτι που θα ενταχθεί στην καθημερινότητά μας και μετά απο όλο αυτό,ας είναι μέσα στις καλές συνήθειες που θα μας μείνουν … Το πώς θα γυμναστείς δεν είναι τόσο δύσκολο ούτε περίπλοκο, αρκεί να έχεις τη διάθεση… Ως νέα μαμά,άρα αρκετό καιρό μέσα στο σπίτι, έμαθα να γυμνάζομαι και τις ώρες που δεν έχω ελεύθερο χρόνο…Αυτή είναι μία από αυτές,έκανα την κούνια μπάρα μπαλέτου» έγραψε η Βασιλική στη λεζάντα του βίντεο.

View this post on Instagram

#saturday mood ΝΑΙ ..#μένουμε_σπίτι και προσπαθούμε να γίνουμε δημιουργικοί . Χαίρομαι πολύ που βλέπω τόσο κόσμο να γυμνάζεται μέσα απο τα social ,μακάρι αυτό να είναι κάτι που θα ενταχθεί στην καθημερινότητά μας και μετά απο όλο αυτό,ας είναι μέσα στις καλές συνήθειες που θα μας μείνουν 😉… Το πώς θα γυμναστείς δεν είναι τόσο δύσκολο ούτε περίπλοκο,αρκεί να έχεις τη διάθεση… Ως νέα μαμά,άρα αρκετό καιρό μέσα στο σπίτι, έμαθα να γυμνάζομαι και τις ώρες που δεν έχω ελέυθερο χρόνο…Αυτή είναι μία απο αυτές,έκανα την κούνια μπάρα μπαλέτου 😉🙃🤪 . . @dimitra_zachop περιμένω παρατηρήσεις😅 . . #stayhome #ballet #bepositive #quarantine #fitmom @irabebe_gr

A post shared by Vasiliki Millousi oly (@vasilikimillousi) on

Εξωτερική φωτογραφία: Instagram Βασιλική Μιλλούση

Πηγή: Womantoc.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ