Υγεία22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 2020

Η 3αλφα ενισχύει το Εθνικό Σύστημα Υγείας

Η ελληνική εταιρία προχώρησε σε δωρεά μιας ειδικής κλίνης στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

The New Yorker, κορονοϊός, γιατροί

Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε., η ελληνική εταιρεία που πάνω από 50 χρόνια είναι παρούσα σε κάθε σπίτι, στηρίζει για άλλη μία φορά την ελληνική κοινωνία σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, ενισχύοντας το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, η 3αλφα στέκεται στο πλευρό των συνανθρώπων μας και ανταποκρίνεται στις αυξημένες ανάγκες νοσηλείας που έχουν προκύψει, προχωρώντας σε δωρεά μίας ειδικής νοσοκομειακής κλίνης για Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η 3αλφα ενισχύει το Εθνικό Σύστημα Υγείας

Ο Γενικός Διευθυντής της 3αλφα, Κωνσταντίνος Ε. Καραγεωργίου, στέλνει το δικό του μήνυμα συμπαράστασης: «Σε μια κρίσιμη περίοδο που το υπέρτατο αγαθό της υγείας δοκιμάζεται, είναι καθήκον όλων μας να αλληλοστηριζόμαστε έμπρακτα για να βγούμε μαζί νικητές από αυτή την κατάσταση. Η 3αλφα οφείλει να συνδράμει στην αντιμετώπιση και την καταπολέμηση της πανδημίας του Covid-19, ανταποκρινόμενη αυτή την φορά στο κάλεσμα για την κάλυψη των αναγκών του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Η σκέψη και η ευγνωμοσύνη μας είναι σε όλους εκείνους που εργάζονται νυχθημερόν και υπό αντίξοες συνθήκες, για να περιορίσουν τη διασπορά του ιού και να διασφαλίσουν τη δημόσια υγεία. Τους ευχαριστούμε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΥΓΕΙΑ