Υγεία20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2019

Η διατροφή που νικά τη δυσκοιλιότητα και η σωστή αντιμετώπιση

Αυτή είναι η λύση που θα σου λύσει τα χέρια.

τρόποι για να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά σε λίγες μέρες:

Αν νόμιζες πως είσαι η μόνη που υποφέρει από τα ανεπιθύμητα συμπτώματα της δυσκοιλιότητας, έκανες λάθος!

Η αλήθεια είναι πως ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού κάποια στιγμή στη ζωή του θα υποφέρει από τa επίπονα αυτά συμπτώματα, με τη δυσκοιλιότητα να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες σύμφωνα με τους ειδικούς. Αρχικά, μπορεί να φταίει η κακή διατροφή, το άγχος, ή ακόμη και η λήψη ορισμένων φαρμάκων, ενώ συναντάται και πάρα πολύ συχνά στη διάρκεια μιας εγκυμοσύνης. 

Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να απαλλαγείς από αυτήν, αλλάζοντας λίγο τις καθημερινές σου συνήθειες με πρώτη τη διατροφή σου. Ειδικότερα, θα πρέπει να περιορίσεις το junk food και τα τηγανητά και να αυξήσεις την κατανάλωση τροφίμων που είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, όπως τα φρούτα και τα λαχανικά. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάς να πίνεις πολύ νερό, αλλά και να εντάξεις στη ζωή σου την καθημερινή άσκηση.

Αν όμως η δυσκοιλιότητα επιμένει, μπορείς να δοκιμάσεις και ενισχυτικές λύσεις μαζί με τη διατροφή.

Η διατροφή που νικά τη δυσκοιλιότητα και η σωστή αντιμετώπιση

Το tanilas σε μορφή σκόνης για πόσιμο διάλυμα με γεύση γκρέιπφρουτ-πορτοκάλι, δρα μέσα σε μόλις 24 με 48 ώρες, ενυδατώνοντας τα κόπρανα και δίνοντάς τους μια φυσιολογική σύσταση. 

Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι ή ηλεκτρολύτες. Το tanilas είναι ασφαλές για διαβητικούς, εγκύους, γυναίκες που θηλάζουν, αλλά και για όσους ακολουθούν διατροφή χωρίς λακτόζη. Ακόμη, δεν προκαλεί εθισμό, φούσκωμα ή μετεωρισμό. 

Οπότε μπορείς να πεις αντίο μια για πάντα στη δυσκοιλιότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ