Υγεία28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2018

Inversion | Κάνε δώρο στον οργανισμό σου με μια εσωτερική «μάσκα» ομορφιάς

Το κορυφαίο συμπλήρωμα διατροφής

Inversion

Το Inversion Femme είναι ένα καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής, ειδικά μελετημένο για γυναίκες και το μοναδικό με δημοσιευμένη κλινική έρευνα που αποδεικνύει την πολλαπλή ευεργετική του δράση σε ολόκληρο τον οργανισμό.

Είναι πλούσιο σε κολλαγόνο, ελαστίνη και ασβέστιο θαλάσσιας προέλευσης. Περιέχει πολλά σημαντικά συστατικά όπως Ω 3-6 λιπαρά οξέα, εκχυλίσματα από πράσινο τσάι και σπόρους σταφυλιού, φυσικό β-καροτένιο και διάφορες άλλες αντιοξειδωτικές ουσίες, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που συνεργούν για ολοκληρωμένη αντιγήρανση σε δέρμα, μαλλιά, νύχια και καλλίγραμμη σιλουέτα.

Το Inversion είναι το πρώτο 4 in 1 TOTAL COSMETONIC® συμπλήρωμα διατροφής που αναπτύχθηκε για να επιβραδύνει και να μειώσει τα σημάδια της γήρανσης στις γυναίκες.
✓ Δέρμα
✓ Μαλλιά
✓ Νύχια
✓ Σιλουέτα

Μάλιστα, το εν λόγω συμπλήρωμα είναι μια πρωτοποριακή εξέλιξη στον χώρο των συμπληρωμάτων, καθώς α Αποτελείται από δύο διαφορετικές κάψουλες ώστε να διασφαλίζεται η σωστή δόση των διαφορετικών ουσιών την κατάλληλη στιγµή.

Inversion

Μία κατοχυρωμένη μέθοδος χορήγησης 16 εξειδικευμένων δραστικών συστατικών που συνεργούν εξασφαλίζοντας τη µέγιστη δυνατή απορρόφηση και αποτελεσματικότητας χωρίς υπερβολικές ημερήσιες δόσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΥΓΕΙΑ

Best of network