Follow us

Πανσέληνος στο Λέοντα στις 28 Ιανουαρίου 2021 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά, από 7η -11η μοίρα.

iStock iStock

Η πανσέληνος στο Λέοντα αφήνει περιθώρια ελπίδας. Η σύνοδος Ήλιου/Δία υπόσχεται πολλά καθώς μπορεί να φέρει ένα ευχάριστο γεγονός. Προσοχή στις υπερβολές σε κάθε τομέα καθώς θα έχουν απρόβλεπτες συνέπειες. Η συμμετοχή του Κρόνου φέρνει εμπόδια και αναταραχές. Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, θα πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τις απόψεις μας και τη στάση μας απέναντι στα γεγονότα.

Με την πανσέληνο στο Λέοντα κυριαρχεί ο αυθορμητισμός και η ελεύθερη έκφραση. Είμαστε γενναιόδωροι, αξιοπρεπείς, πρωτότυποι, δημιουργικοί, κοινωνικοί, αισιόδοξοι, ενθουσιώδεις, παθιασμένοι, εκδηλωτικοί, φιλάρεσκοι, αναζητάμε την αναγνώριση, την αρχηγία. Ρισκάρουμε και αναζητάμε άτομα που μας ενθαρρύνουν να λάμψουμε, διασκεδάζουμε και εκπληρώνουμε επιθυμίες καρδιάς. Μην ξεχνάμε πως το Λιοντάρι κυβερνά την καρδιά, τη δημιουργικότητα, τη χαρά της ζωής. Θέματα σχετικά με τον έρωτα, τον αθλητισμό, τις τέχνες, την παιδεία, την ηγεσία θα μας απασχολήσουν και θα κάνουμε αλλαγές. Κρυφές επιθυμίες θα γίνουν πραγματικότητα αν εμπιστευτούμε τα πρόσωπα που βρίσκονται κοντά μας.

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά, από 7η -11η μοίρα.

Πώς επηρεάζει η πανσέληνος όμως στο Λέοντα όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος στο Λέοντα ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη. Λάμπεις από χαρά και ευτυχία, είσαι ανοιχτή και εξωστρεφής. Φλερτάρεις με πάθος και αυτοπεποίθηση, είσαι γοητευτική, σεξουαλική, μπορείς να αποπλανήσεις το αντίθετο φύλο. Αν έχεις σχέση, τα συναισθήματα είναι έντονα, λαμβάνεις την προσοχή του συντρόφου σου και η σχέση σας ανανεώνεται. Διασκεδάζεις, απολαμβάνεις τις χαρές της ζωής, είσαι κοινωνική αλλά θα πρέπει να προσέξεις τον εγωισμό, την παρορμητικότητα, την έπαρση. Πάρε τα πράγματα στα χέρια σου και ασχολήσου με δημιουργικές ασχολίες. Θα έρθεις πιο κοντά στα όνειρά σου. Ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν μπορεί να επιστρέψει αν ο κύκλος σας δεν έχει τελειώσει ακόμα. Μια γνωριμία, μυστική ή παράνομη, αλλά με δυνατά συναισθήματα μπορεί να δημιουργηθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την πανσέληνο στον Λέοντα ασχολείσαι με το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να ασχοληθείς με οικογενειακά ζητήματα, να ικανοποιήσεις τις ανάγκες οικείων προσώπων, μπορεί να αποφασίσεις να μετακομίσεις ή να φροντίσεις ένα οικείο πρόσωπο. Θέλεις να μένεις στο σπίτι σου αυτές τις μέρες και να απολαμβάνεις την συντροφιά αγαπημένων προσώπων. Έρχεσαι πιο κοντά τους, επικοινωνείς. Καταστάσεις από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν ή ένα πρόσωπο από το παρελθόν με το οποίο βρίσκεις νέες ισορροπίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος στον Λέοντα φέρνει κοντά σου πρόσωπα στα οποία μπορείς να στηριχτείς. Κάνεις σημαντικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με άτομα που σε βοηθούν στην πορεία σου. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ένα κοντινό ταξίδι για να ξεφύγεις από την ρουτίνα. Μείνε μακριά από αντιπαραθέσεις και κόντρες, από κουτσομπολιά και φήμες για να μην αγχωθείς και αποπροσανατολιστείς. Ξαφνικά νέα, μηνύματα και απρόσμενες συναντήσεις σε ανανεώνουν. Μπορείς να αποκαταστήσεις σχέσεις που είχαν διαταραχτεί το προηγούμενο διάστημα. Τα σχέδιά σου υλοποιούνται. Ένα φλερτ μπορεί να εξελιχτεί σε κάτι περισσότερο απ΄ όσο φαντάζεσαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος στο Λέοντα επηρεάζει τα οικονομικά σου. Αν τον τελευταίο καιρό είχες σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου, αυτά θα βελτιωθούν. Βρίσκεις λύσεις αλλά και νέες πηγές εισοδήματος. Αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας, τα κέρδη σου θα αυξηθούν μέσα από μια νέα συνεργασία. Κάνε περικοπές αν αυτές είναι απαραίτητες. Τα σχέδιά σου επεκτείνονται, διαπραγματεύεσαι καλύτερα ότι σε ενδιαφέρει. Μείνε συγκρατημένη και μετρημένη στα οικονομικά γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις που αργότερα θα μετανιώσεις.

ΛΕΩΝ

Με την πανσέληνο στο ζώδιό σου είσαι γοητευτική, δυνατή, αποφασιστική. Ξεκινά μια νέα δημιουργική φάση στη ζωή σου όπου αποκομίζεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Δείχνεις τα ταλέντα και την αξία σου. Δίνεις και παίρνεις αγάπη, έρχεσαι πιο κοντά στις επιθυμίες σου. Αν είσαι μόνη, διασκεδάζεις, φλερτάρεις και μπορεί να γνωρίσεις ένα νέο γοητευτικό πρόσωπο. Προσοχή στην τάση σου για αυτοπροβολή, αλαζονεία, έπαρση προκειμένου να εντυπωσιάσεις τους άλλους. Δες εκ νέου θέματα από το παρελθόν στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς μπορεί να έρθουν ξανά στη σκηνή για να τα μεθοδεύσεις. Οι ευκαιρίες σε σχέσεις και συνεργασίες δεν λείπουν. Βλέπεις με διαφορετική οπτική κάποια πρόσωπα που σε απασχολούν. Ανοίγουν ξαφνικά κάποιες πόρτες που ήταν κλειστές. Κάνε ξεκαθαρίσματα για να προχωρήσεις στην κατεύθυνση που επιθυμείς. Μπορεί να δεχτείς μια οικονομική βοήθεια ή στήριξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος στο Λέοντα σου δίνει διαίσθηση, φαντασία, κάποια όνειρα σου δείχνουν το δρόμο της ευτυχίας. Πρέπει να σκεφτείς θετικά, οι φόβοι και οι ανησυχίες ανήκουν στο παρελθόν. Αν είσαι απογοητευμένη, θα ξαναβρείς τις ισορροπίες σου είτε μένοντας μόνη είτε μέσα από τον πνευματικό κόσμο. Άλλαξε κάποια πράγματα στη ζωή σου και άσε τα υπόλοιπα να εξελιχτούν από μόνα τους. Μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες προκλητικές συμπεριφορές, κινήσου ευέλικτα. Ερωτικά, ένα νέο πρόσωπο μπορεί να μπει στη ζωή σου το οποίο εγείρει έντονα συναισθήματα. Μπαίνεις σε μια ερωτική σχέση με σημαντικές εξελίξεις παρακάτω. Μπορεί πάλι να επιστρέψεις σε ένα πρόσωπο από τα παλιά και να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο. Επαγγελματικά, μια υπόθεση από τα παλιά, με καλές εξελίξεις, έρχεται στη σκηνή. Μέσα από μυστικές συναντήσεις και επαφές προετοιμάζεσαι για εξελίξεις που θα είναι θετικές.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος στο Λέοντα σε κάνει δημοφιλή. Είσαι πιο κοινωνική, βρίσκεσαι με τους φίλους σου και διασκεδάζεις. Βλέπεις τους στόχους και τα όνειρά σου και τα πραγματοποιείς. Είσαι πρωτότυπη, τολμηρή, αποφασιστική. Το διαδίκτυο σου προσφέρει αναγνώριση και φήμη. Μπορείς αυτό το διάστημα να ξεκαθαρίσεις τις φιλίες σου και τις ομάδες στις οποίες ανήκεις. Έχεις ανάγκη την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Ονειρεύεσαι τα πρόσωπα που μπορούν να μοιραστούν τα συναισθήματά σου. Περνάς καλά και ανανεώνεσαι, νιώθεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι. Κάνεις μια νέα αρχή στη σχέση σου μέσα από μια ειλικρινή συζήτηση με ένα φιλικό πρόσωπο, η ερωτική σου ζωή περνά σε μια νέα φάση. Είναι ένα δημιουργικό διάστημα όπου μπορείς να κάνεις σοβαρές συζητήσεις και να έχεις καλές εξελίξεις στον προσωπικό και επαγγελματικό τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος στο Λέοντα επηρεάζει την καριέρα σου. Κινήσου με διπλωματία και χαμηλούς τόνους για να έχεις θετικά αποτελέσματα. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις με ανώτερα πρόσωπα, μακριά από εγωισμούς και αλαζονεία. Έλα πιο κοντά στο όνειρά σου και προσπάθησε να εξελίξεις τα επαγγελματικά σου. Παλιότερα θέματα έρχονται στην επιφάνεια με καλύτερους όρους και προϋποθέσεις. Η κοινωνικότητα αυξάνεται, κάνεις νέες γνωριμίες, έχεις νέες ιδέες και αντιλήψεις. Ερωτικά, μπορεί να επιστρέψει ένα πρόσωπο από το παρελθόν και θα πρέπει να δεις αν θέλεις να προχωρήσεις μαζί του παρακάτω. Αυτό το διάστημα θα πρέπει να κινείσαι ευέλικτα, να βλέπεις λεπτομερώς τα θέματα που παρουσιάζονται γιατί μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος στο Λέοντα σε βοηθά να δεις την μεγάλη εικόνα των πραγμάτων, μην χάνεις την πίστη σου στο όνειρο. Είσαι επεκτατική, αγαπάς την περιπέτεια και μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ένα ταξίδι. Μπορεί να επισκεφτείς κάποιο πρόσωπο που μένει μακριά, παίρνεις απρόσμενη χαρά από κάτι που δεν περίμενες. Αναζωογονείσαι, ρισκάρεις, δες τα πράγματα θετικά αλλά και ρεαλιστικά. Είναι η στιγμή να διεκδικήσεις πρόσωπα και καταστάσεις, να αρπάξεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, να βάλεις προτεραιότητες. Σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν σε μια πιο αισιόδοξη φάση. Κάνεις διαπραγματεύσεις και έρχεσαι πιο κοντά με κάποια πρόσωπα που ήσουν σε απόσταση. Μακριά από υπερβολές, μείνε ψύχραιμη για να διαχειριστείς τις καταστάσεις με τον κατάλληλο τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την πανσέληνο στο Λέοντα ασχολείσαι με κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, περιουσιακά αλλά και με τις σχέσεις σου. Κάποιες διαφορές με άλλα πρόσωπα λύνονται. Είναι όλα στο τραπέζι υπό διαπραγμάτευση. Τολμάς και διεκδικείς ότι σου αξίζει. Οι εξελίξεις μπορεί να λειτουργήσουν ευνοικά σε πολλούς τομείς. Προσοχή στην εκδίκηση καθώς τα συναισθήματά σου για κάποιον που στο παρελθόν σε είχε πονέσει μπορεί να οδηγήσουν σε πράξεις που μπορεί να μετανιώσεις αργότερα. Μια σεξουαλική παθιασμένη σχέση μπορεί να ξεκινήσει τώρα. Μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία δημιουργεί νέα δεδομένα στην ερωτική σου ζωή. Μια γνωριμία, με έντονα συναισθήματα, μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα σοβαρή. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί επίσης να σε απογειώσει. Αν έχεις σχέση, προσπάθησε να λύσεις τα προβλήματα και να φέρεις την αναγέννηση. Οι εμπειρίες της περιόδου θα σου μείνουν αξέχαστες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις, συνεργασίες, γάμο. Η σχέση σου ενισχύεται αν έχεις προσπαθήσει γι’ αυτήν. Αν όμως βρίσκεσαι σε μια προβληματική σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να δώσεις ένα τέλος , κάνε διορθωτικές κινήσεις. Αν είσαι μόνη, μπορεί να ζήσεις ένα πάθος. Επαγγελματικά, μπορεί να κάνεις μια νέα συνεργασία ή να ανέβεις στη δουλειά σου ή να γίνεις δημοφιλής μέσα από ένα δημιουργικό σχέδιο. Θα έχεις εξελίξεις που θα σε φέρουν πιο κοντά στα σχέδιά σου, προσπάθησε να βρεις ισορροπίες με τα πρόσωπα που ήσουν σε απομάκρυνση. Μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείς με πρόσωπα από το παρελθόν, να διαπραγματευτείς μια δεύτερη ευκαιρία μαζί τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πανσέληνος στον Λέοντα επηρεάζει εργασία, υγεία, καθημερινότητα. Έχεις πολλές υποχρεώσεις και καθήκοντα, πολλές εκκρεμότητες που σου δημιουργούν πονοκέφαλο. Δρομολόγησε και οργάνωσε σωστά τα θέματά σου για να έχεις θετικές εξελίξεις. Προσπάθησε να ισορροπήσεις την καθημερινότητά σου, μπορεί να έχεις αγχωθεί από όλα όσα έχεις αναλάβει. Προσπάθησε να ηρεμήσεις, να θεραπεύσεις ψυχολογικά και σωματικά προβλήματα. Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου. Ερωτικά, μπορεί να επιστρέψει ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Μια νέα γνωριμία έρχεται να σε ταρακουνήσει και να σε απογειώσει, ίσως μέσα από την εργασία σου και τις καθημερινές σου συνήθειες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ