Follow us

Πανσέληνος στο Ζυγό στις 28 Μαρτίου 2021 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες από 6-10 μοίρα στα ζώδια αυτά τα οποία αρχίζουν να θερίζουν τους καρπούς των προσπαθειών τους σε σχέσεις και συνεργασίες.

Couple iStock

Η πανσέληνος στο Ζυγό επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες ενώ δίνει και μια συντροφική διάθεση που μπορεί να ομαλοποιήσει κάποιες σχέσεις. Μπορεί να κυριαρχεί μια αναποφασιστικότητα και μια σύγχυση. Αναζητάμε την αρμονία, την ισορροπία σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο. Ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα είναι πιθανά και μας βρίσκουν απροετοίμαστους. Βλέπουμε τα πράγματα όπως θα θέλαμε να είναι αλλά η πραγματικότητα μας διαψεύδει. Αδυναμία συνεννόησης μας οδηγεί σε εντάσεις σε προσωπικό ή συλλογικό επίπεδο. Κάποιες αλλαγές είναι μάλλον απαραίτητες. Μοιραία γεγονότα γράφουν τον επίλογο.

Η Αφροδίτη στον Κριό, σε ζώδιο πτώσης, σε σύνοδο με τον Ήλιο και αντίθεση με την Σελήνη αυξάνει την ανάγκη για αγάπη και ισότητα. Κάποιες εντάσεις μπορεί να δημιουργηθούν λόγω ζήλιας, κτητικότητας, ανασφάλειας.

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες από 6-10 μοίρα στα ζώδια αυτά τα οποία αρχίζουν να θερίζουν τους καρπούς των προσπαθειών τους σε σχέσεις και συνεργασίες.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια από την πανσέληνο στο Ζυγό; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο φέρνει εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Ένας κύκλος ολοκληρώνεται με επεισοδιακό τρόπο. Κράτα την ψυχραιμία σου γιατί μπορεί να προκληθούν εντάσεις από μεγάλο συναισθηματικό φορτίο. Μπορείς αυτό το διάστημα να πάρεις κάποιες αποφάσεις για να αφήσεις πίσω σου το παλιό και να δεχτείς το νέο. Θα κάνεις αλλαγές στη ζωή σου και θα αφήσεις πίσω σου προβληματικές και δύσκολες καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος στο Ζυγό φέρνει εξελίξεις στην εργασία, την υγεία, την καθημερινότητα. Μπορεί να κάνεις μια παύση από τα εργασιακά σου καθήκοντα, να κάνεις πράγματα που σε βγάζουν από την ρουτίνα σου και τις συνήθειες σου. Χαλάρωσε, κάνε αλλαγές ίσως στο διατροφικό σου πρόγραμμα, βγες για λίγο από τις υποχρεώσεις και τους έντονους ρυθμούς. Κάνε βόλτες και πράγματα για τον εαυτό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος στο Ζυγό φέρνει εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή. Ένας κύκλος με κάποιο πρόσωπο ολοκληρώνεται. Ξεκαθαρίζεις τι θέλεις και παίρνεις αποφάσεις. Μπορεί να δεις τις διαφορές που έχεις με το ταίρι σου και να χωρίσεις ή μπορεί να πάρεις αποφάσεις για να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω τη σχέση σου. Μπορεί πάλι να εγκαταλείψεις ένα δημιουργικό εγχείρημα που δεν απόδιδε όπως θα ήθελες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος στο Ζυγό επηρεάζει το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα. Έρχεσαι πιο κοντά με οικεία πρόσωπα, κλείνει ένας κύκλος. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις αλλαγές στο χώρο του σπιτιού για να ανανεωθείς ή μπορεί να κάνεις μια ανακαίνιση ή μια μετακόμιση. Αναμνήσεις από το παρελθόν έρχονται στο μυαλό σου. Ένα πρόσωπο μπορεί να σου αποκαλύψει κάποια πράγματα που θα φωτίσουν την αισθηματική σου ζωή.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος στο Ζυγό φέρνει αλλαγές σε επικοινωνία και μετακινήσεις. Θέλεις να απομονωθείς, να ηρεμήσεις, να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη για να προχωρήσεις παρακάτω. Θέλεις να μάθεις νέα πράγματα, να ισορροπήσεις, να αποκτήσεις έναν νέο τρόπο σκέψης. Μπορεί να ολοκληρώνεις μια διαπραγμάτευση, μια συμφωνία, μια συνεργασία αυτό το διάστημα. Βγάλε στην επιφάνεια τον εξωστρεφή εαυτό σου και αντάλλαξε τις ιδέες σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος στο Ζυγό επηρεάζει τα οικονομικά σου. Μπορεί να κάνεις μια αγορά, μια επένδυση ή να λάβεις κάποια χρήματα που σου χρωστούσαν. Μπορεί να βρεις νέους τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημά σου. Αναζητάς την ασφάλεια και μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Νιώθεις χρήσιμη, η αυτοεκτίμησή σου ανεβαίνει, οι αξίες σου αλλάζουν. Λύνεις τις εκκρεμότητές σου, μπορεί να κάνεις μια αγοραπωλησία ή να απεμπλακείς από ένα χρέος.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος στο ζώδιό σου επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω, μπορεί να συμβιώσεις. Θέλεις να ζήσεις κάτι αληθινό, πιο ουσιαστικό. Αναζητάς σχέσεις που στηρίζονται στην εκτίμηση και την αμοιβαία αγάπη. Έχεις εξελίξεις και ανατροπές που αλλάζουν τις ισορροπίες στις σχέσεις σου. Επαγγελματικά, μπορεί να σε προβληματίσουν κάποιες συνεργασίες σου, σκέφτεσαι αν είναι αποδοτικές. Ανακατατάξεις να περιμένεις ή διακοπή μιας συνεργασίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την πανσέληνο στο Ζυγό έχεις ανάγκη να ξεκουραστείς, να βγεις από την ρουτίνα. Θέλεις να αλλάξεις το πρόγραμμά σου και να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου. Μπορεί να θελήσεις να απομονωθείς με το ταίρι σου για να περάσεις όμορφες στιγμές. Έχεις ανάγκη την γαλήνη, την ισορροπία. Απόφυγε παρασκηνιακές συζητήσεις που μπορεί να διαταράξουν την επαγγελματική σου ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος στο Ζυγό φέρνει στην επιφάνεια σχέδια και ομαδικές συνεργασίες. Φιλικά πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό σου και σε βοηθούν, νοιάζονται για σένα. Κάποιες μοιραίες παρουσίες από τον φιλικό σου κύκλο παίζουν καθοριστικό ρόλο στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Θέλεις να ξεκινήσεις νέες δραστηριότητες και να ζήσεις νέες εμπειρίες. Μπορεί να συμμετάσχεις σε μια ομάδα ή ένα σύλλογο. Προσοχή σε εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πανσέληνος στο Ζυγό επηρεάζει την καριέρα σου και τη δημόσια εικόνα σου. Μπορεί να έχεις εξελίξεις και ξαφνικές ανακατατάξεις σε μια συνεργασία ή στη σχέση σου με ανώτερα πρόσωπα ή σε ένα επαγγελματικό εγχείρημα. Μπορεί να θελήσεις να αλλάξεις το προφίλ σου. Μπορεί να κάνεις μια νέα συνεργασία ή μπορεί ένα μεγαλύτερο πρόσωπο, σε ηλικία ή σε θέση, να σου δώσει συμβουλές. Σχέσεις με άτομα κύρους σε βοηθούν να εξελιχτείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος στο Ζυγό φέρνει εξελίξεις σε θέματα εκπαίδευσης, ταξιδιών, συνεργασιών με το εξωτερικό και νομικές υποθέσεις. Αυτά τα θέματα θα κορυφωθούν τις επόμενες μέρες. Κάποια ανατρεπτικά γεγονότα διαμορφώνουν ένα διαφορετικό σκηνικό από αυτό που περίμενες. Εξελίξεις αλλάζουν τις σχέσεις εξ αποστάσεως. Θέματα με το εξωτερικό ευνοούνται.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πανσέληνος στο Ζυγό φέρνει εξελίξεις σε σχέσεις και οικονομικά θέματα. Μπορεί να σε απασχολήσουν θέματα συμβίωσης, συναισθηματικής και υλικής ασφάλειας και να πρέπει να πάρεις αποφάσεις. Κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, περιουσιακά έρχονται στην επιφάνεια, κάνεις οικονομικές συμφωνίες. Αν έχεις σχέση, σκέφτεσαι να την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω ή μπορεί να προβληματιστείς για κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται κοντά σου. Εξετάζεις όλα τα δεδομένα πριν πάρεις αποφάσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ