Follow us

Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 17 έως 23 Ιουνίου 2023

Το κάθε ζώδιο αναλυτικά.

MissBloom TEAM
star signs istock

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ | ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Το κατ’ εξοχή ζώδιο του σπιτιού και της οικογένειας, δεν μπορεί παρά να συνδέεται γαστριμαργικά με γεύσεις και αρώματα που θυμίζουν τις ρίζες, τις συνταγές της γιαγιάς, την ενασχόληση με τη μαγειρική τέχνη. Για τον Καρκίνο η κουζίνα είναι το μικρό του βασίλειο. Οι εικόνες που κρατάμε από την παιδική μας ηλικία με τις σπιτικές χρωματιστές μαρμελάδες στα βάζα, τις λευκές δαντέλες στα ράφια και στο τραπέζι και τις μυρωδιές να πλημμυρίζουν την ατμόσφαιρα σχετίζονται άμεσα με τη φύση του ζωδίου του Καρκίνου.

TIPS: Η διάθεσή σας και η υπερβολή των συναισθημάτων σας, όταν ειδικά σας προκαλούν, σας ρίχνουν στο φαγητό σαν σανίδα σωτηρίας. Έχετε μια ευκολία στο να εγκαταλείπετε τις υγιεινές διατροφικές σας συνήθειες. Η λαχτάρα σας για φαγητό ξεκινά πιθανόν από το γεγονός ότι δεν πίνετε αρκετό νερό, αν και ανήκετε σε ένα υδάτινο ζώδιο. Για τον λόγο αυτό, μεταφέρετε πάντα μαζί σας ένα μπουκάλι νερό.

Από τον Θανάση Ματσώτα

ΚΡΙΟΣ από 21/3 έως 20/4

Η αισιοδοξία και η θετική σκέψη θα έχουν σαν αποτέλεσμα ευχάριστες εκπλήξεις. Η Νέα Σελήνη στις 18/6 σχηματίζεται στον άξονα της επικοινωνίας και της κίνησης. Αναζωογονεί τη διάθεση και καθώς συμπίπτει με το Σαββατοκύριακο, σας καλεί σε εκδρομές στη φύση, για να ανανεωθείτε ψυχικά και να τονώσετε τον οργανισμό σας. Ο σεληνιακός μήνας που ακολουθεί φέρνει έξαρση των δραστηριοτήτων σας. Πολλοί θα ταξιδέψετε και θα επεκτείνετε τις γνώσεις και την κουλτούρα σας. Το εξάγωνο του δικού σας πλανήτη-κυβερνήτη, του Άρη, με τον Ερμή στις 21/6 ανεβάζει τη διάθεσή σας στα ύψη.

ΤΑΥΡΟΣ από 21/4 έως 20/5

Η Νέα Σελήνη στις 18/6 στους γειτονικούς σας Δίδυμους είναι πολύ ευνοϊκή για τα καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα που υπόσχονται και καλύτερα οικονομικά. Πολλοί από σας θα μετακομίσετε σε ένα πολύ πιο άνετο σπίτι, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα καταφέρουν να αγοράσουν το δικό τους ακίνητο. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις για να ξεκινήσετε μια νέα δημιουργική δραστηριότητα και αφουγκραστείτε τον ψίθυρο της διαίσθησής σας για να πάρετε μια σημαντική επαγγελματική απόφαση. Με τον Ήλιο στον Καρκίνο από τις 21/5 ανακαλύπτετε ότι μπορείτε να παίρνετε αλλά και να δίνετε αγάπη με ακόμη περισσότερη ευκολία.

ΔΙΔΥΜΟΙ από 21/5 έως 21/6

Οι εκδρομές και τα ταξιδάκια, είναι αυτό που χρειάζεστε για να ανανεώσετε τη σχέση σας. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο δικό σας ζώδιο στις 18/6 σας ωφελεί μακροπρόθεσμα αφού θα συμβάλει για ένα περίπου μήνα στο να τονώσει τον οργανισμό σας και θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις πιέσεις που τυχόν δέχεστε ή που εσείς οι ίδιοι δημιουργείτε. Είναι σκόπιμο αυτή την περίοδο να δείξετε έμπρακτα την καλή σας θέληση να και να μη γκρινιάζετε με το παραμικρό. Θα πρέπει να προσέχετε την συμπεριφορά σας απέναντι σε πρόσωπα της οικογένειας.

KAPKINOΣ από 22/6 έως 22/7

Η Νέα Σελήνη στις 18/6 πραγματοποιείται στον τομέα της φυσικής σας κατάστασης και ενισχύει τις άμυνες του οργανισμού σας, βοηθώντας σας να φέρετε σε πέρας τις πιο δύσκολες υποθέσεις. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να βάλετε τις σωστές βάσεις και να προχωρήσετε χωρίς φόβο αλλά με πάθος στην πραγματοποίηση των στόχων σας. Οι δυσκολίες που τυχόν αντιμετωπίσατε να θυμάστε ότι θα αποτελέσουν απλώς μαθήματα, για την ποιοτικότερη εξέλιξη της ζωής σας. Ένα ανακουφιστικό αεράκι ανανέωσης φυσά στον εργασιακό χώρο σας. Τα θαλασσινά ταξίδια που τόσο σας αρέσουν, γίνονται πηγή χαράς και έρωτα.

ΛΕΩΝ από 23/7 έως 23/8

Μια πολύ βοηθητική Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 18 του μήνα στους φιλικούς σας Διδύμους. Το φαινόμενο θα σας βοηθήσει να μη χαθείτε στο λαβύρινθο των επιθυμιών σας. Θα τροποποιήσει αυτόματα τις στρατηγικές που μέχρι τώρα ακολουθήσατε και θα σας οδηγήσει να κάνετε τους κατάλληλους ελιγμούς ανάμεσα στα εμπόδια που το τελευταίο διάστημα παρουσιάζονται στο δρόμο σας. Ψυχολογικά νιώθετε καλύτερα καθώς η Αφροδίτη συνεχίζει την ετήσια διέλευση της μέσα από το δικό σας αστερισμό. Προετοιμαστείτε λοιπόν για καλύτερες μέρες και νύχτες και στα αισθηματικά σας και αν είστε ελεύθεροι, αποδεχθείτε προσκλήσεις για έξοδο.

ΠAPΘENOΣ από 24/8 έως 22/9

Μπορεί ο Άρης να προσδίδει "χακί αποχρώσεις" στις εργασιακές σχέσεις και τις συνεργασίες σας, εσείς όμως καλείστε να κινηθείτε με συντροφικό και όχι με πολεμικό πνεύμα. Αναλύστε με καλοπροαίρετη διάθεση τον λόγο που οι συνεργάτες σας δεν μπορούν ή δεν θέλουν να καταλάβουν τα οράματά σας για μια ποιοτικότερη εξέλιξη στα επαγγελματικά σας. Η Νέα Σελήνη στις 18/6 στους Διδύμους θα σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε πιο ρεαλιστικά τα δεδομένα και την κατάσταση που επικρατεί στον εργασιακό σας χώρο. Πολύ σύντομα θα δείτε την τύχη να σας χαμογελά στα αισθηματικά σας!

ΖΥΓΟΣ από 23/9 έως 23/10

Λαμβάνετε πολλή αγάπη ιδιαίτερα από φίλους και γνωστούς, με τον κυβερνήτη σας Αφροδίτη στο Λέοντα και νιώθετε να σας κατακλύζει μια "παρεΐστικη" διάθεση ειδικά στην αρχή της εβδομάδας. Αυτή η διάθεση εντείνεται περισσότερο με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 18/6, που δεν σας αφήνει σε ησυχία. Δεν αντέχετε τίποτα πεζό και κοινότυπο και ψάχνετε διαρκώς αγαπημένα πρόσωπα να συνοδεύσουν τις αποδράσεις σας. Στην καρδιά έχετε καλοκαίρι και ονειρεύεστε διακοπές. Δείξτε προσοχή σε εργασιακά θέματα στις 19/6 και μην επαναπαύεστε γιατί μπορεί να εκτεθείτε. Στις 21/6 οργανώνετε στιγμές αναψυχής και αναζωογόνησης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ από 24/10 έως 22/11

Άρης και Αφροδίτη στο Λέοντα σε αρμονία με τον Ερμή, εστιάζουν σε συνεχείς συζητήσεις γύρω από επαγγελματικά αλλά και γύρω από την εικόνα σας προς τα έξω. Θα έχετε πολλές επαφές προκειμένου να κατορθώσετε αυτό που θέλετε και να κατακτήσετε τον στόχο σας. Με τη Νέα Σελήνη στις 18/6 οι κινήσεις σας θα είναι αποφασιστικές και με εξαιρετικούς ελιγμούς θα ρυθμίσετε πολλές οφειλές κάθε τύπου. Στις 19/6 όμως θα αισθανθείτε πως τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο και η επιτυχία αιωρείται. Η τελική προσπάθεια στις 21/6, είναι αυτή που θα σας δικαιώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ από 23/11 έως 21/12

Η αισθηματική ζωή μπαίνει σε τάξη και τυχόν προβληματισμοί λύονται, με τον Ερμή και τη Νέα Σελήνη απέναντί σας στους Διδύμους αλλά και τη συμβολή της Αφροδίτης και του Άρη στο Λέοντα. Ανοίξτε συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες και επισφραγίστε σχέσεις και συμφωνίες. Ιδανικά, κάντε ένα ταξίδι έστω και σύντομο. Στις 19/6 μην κάνετε επενδύσεις και προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε όσο περισσότερο μπορείτε. Είστε σε ετοιμότητα και σε δημιουργική δράση, μέσα από την οποία θα διεκδικήσετε πολλά και θα τα πάρετε. Γενικά βιώνετε μια καλοκαιρινή προετοιμασία σε υπερθετικό βαθμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ από 22/12 έως 19/1

Η προσοχή στρέφεται στα εργασιακά και στο πώς θα οργανώσετε με τον πιο διπλωματικό τρόπο, διάφορες κινήσεις. Η εβδομάδα προσφέρεται για να ρυθμίσετε εκκρεμότητες και να ασχοληθείτε με διαδικαστικά θέματα, με αποκορύφωμα τη Νέα Σελήνη στις 18/6. Στις 19/6 θα προβληματιστείτε με τις επιλογές που πρέπει να κάνετε. Έχετε την αίσθηση πως υπάρχει μια αστάθεια που πρέπει να την ισορροπήσετε. Το να ζητήσετε στήριξη από συναδέλφους μπορεί να αποδειχθεί δίκοπο μαχαίρι γι αυτό σκεφτείτε καλά. Αν πιέζεστε με φορολογικά ή κληρονομικά ζητήματα, γύρω στις 21/6 είναι ιδανικό διάστημα να τα τακτοποιήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ από 20/1 έως 18/2

Αφιερώνεστε σε ερωτικά ζητήματα και παράλληλα νιώθετε την ανάγκη να δημιουργήσετε, να διασκεδάσετε και να νιώσετε καλά. Αφροδίτη και Άρης απέναντί σας στο Λέοντα, χαρίζουν συναρπαστικές στιγμές και οι αρμονικές όψεις τους με τον Ερμή, ανοίγουν και κλείνουν την εβδομάδα με υπέροχο τρόπο. Λέτε και ακούτε αυτά που θέλετε και συναντάτε τη χαρά μέσα από τις επαφές σας. Η Νέα Σελήνη στις 18/6 σας φτάνει στα ουράνια με νέα ξεκινήματα αλλά προσέξτε την πλάνη που παραμονεύει στις 19/6. Βεβαιωθείτε πως παίρνετε και δίνετε τα αληθινά μηνύματα και όχι αυτά που ονειρεύεστε.

ΙΧΘΥEΣ από 19/2 έως 20/3

Πολλές εργασιακές υποχρεώσεις σας περιμένουν με τον Άρη στο Λέοντα αλλά και την Αφροδίτη, να παρακινούν για ανοίγματα και ευχάριστες ανακατατάξεις. Ο Ερμής στους Διδύμους και οι αρμονικές όψεις του βοηθούν την καλή επικοινωνία στο οικογενειακό περιβάλλον αλλά και τη στήριξη για τα νέα σας σχέδια που προωθούνται έντονα από τη Νέα Σελήνη στις 18/6. Ωστόσο η προσπάθεια να αλλάξετε τα δεδομένα στη δουλειά, στην καθημερινότητα και σε κάποιες συνήθειες, θα στεφτεί με επιτυχία μόνο αν στις 19/6, αποφύγετε τον σκόπελο της υπερεκτίμησης των άλλων αλλά και την αυταρέσκεια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ