Follow us

Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 24 έως 30 Ιουνίου 2023

Προβλέψεις για το κάθε ζώδιο αναλυτικά.

MissBloom TEAM
11979-zodia-zvdia-astrologia-fevrouarios

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ!

Τα συναισθήματα είναι αυτά που παίζουν τον καθοριστικό ρόλο στο μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας, με το σκηνικό να αλλάζει ελαφρώς τις δύο τελευταίες ημέρες. Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 26/6 αποτελεί το "κύκνειο άσμα" του πρώτου που εγκαταλείπει την επόμενη μέρα το διανοητικό ζώδιο των Διδύμων, για να αφεθεί στις ενστικτώδεις συναισθηματικές αντιδράσεις και σκέψεις του Καρκίνου. Στις 26/6 δεν είναι μόνο το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα που αμβλύνει τη θέαση των καταστάσεων και μπερδεύει το νου. Είναι και το τετράγωνο του Άρη από τον Λέοντα με τον Ουρανό από τον Ταύρο που ηλεκτρίζει την ατμόσφαιρα με έντονο ερωτισμό αλλά και επαναστατική διάθεση που μπορεί να εκτονωθεί βίαια και ξαφνικά! Στις 29/6 και 30/6 ο Κρόνος έρχεται να θέσει υπό έλεγχο την κατάσταση μέσα από τα τρίγωνα που σχηματίζει με Ήλιο και Ερμή αντίστοιχα. Η εγκράτεια, η λογική και συντηρητική στάση είναι τα φίλτρα από τα οποία περνά κάθε απόφαση και πράξη!

Από τον Θανάση Ματσώτα

ΚΡΙΟΣ από 21/3 έως 20/4

Ο Ερμής "εργάζεται" για σας και από τις 27/6 ευνοεί την οικογενειακή σας ζωή και σας καθιστά αγαπητούς και δημοφιλείς. Η δυσαρμονία ωστόσο που σχηματίζει ο Άρης από το Λέοντα με τον Ουρανό στις 26/6, σάς κάνει ευέξαπτους και απαιτητικούς. Έτσι, γίνεστε "θερμοκέφαλοι", με αποτέλεσμα να απομακρύνετε αγαπημένους φίλους από κοντά σας. Εάν στον αγώνα για επικράτηση, χρησιμοποιήσετε κριτική και αθέμιτα μέσα, να θυμάστε ότι θα αντιμετωπίσετε σκληρή στάση από τους ανωτέρους σας ή άλλους σημαντικούς ανθρώπους. Εάν αντίθετα, κρατήσετε το "μέτρο άριστο" στην προσωπική και επαγγελματική ζωή θα φτάσετε σε σημαντικά επιτεύγματα.

ΤΑΥΡΟΣ από 21/4 έως 20/5

Χαράς "ευαγγέλια" για τους αδέσμευτους, αφού πολλοί θα είναι οι θαυμαστές που θα "διεκδικήσουν την καρδιά σας" και εσείς θα πρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο πρόσωπο. Και επειδή "ενός καλού μύρια έπονται", συναρπαστικές εξελίξεις προβλέπονται στα επαγγελματικά αλλά και στα οικονομικά σας. Ο Ερμής στον Καρκίνο από τις 27/6 υποστηρίζει τις αισθηματικές σχέσεις σας και τις φιλίες σας. Βρίσκετε χρόνο για διασκέδαση και χαλάρωση για σας και τους αγαπημένους σας. Όλα δείχνουν ότι αν κάνετε μια μικρή προσπάθεια για να αποκτήσετε όλα όσα εδώ και καιρό επιθυμείτε, θα τα καταφέρετε εύκολα και σύντομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ από 21/5 έως 21/6

Ο δικός σας Ερμής στον Καρκίνο από τις 27/6 ανοίγει νέους ορίζοντες στον τομέα των οικονομικών σας. Μέσα από δοκιμασμένες φιλίες είτε από νέες γνωριμίες – θα διαπιστώσετε ότι αξίζετε το καλύτερο, και θα θέσετε υψηλότερα στάνταρτ και για τις σχέσεις σας. Βρείτε τρόπους να κάνετε τη δουλειά σας πιο ικανοποιητική και να είστε σίγουροι ότι θα ακολουθήσει αύξηση των αποδοχών σας, που θα σας δικαιώσει. Με τον σωστό προγραμματισμό και την κατάλληλη προσέγγιση, θα καταφέρετε να κατακτήσετε έναν πολύ σημαντικό επαγγελματικό ή αισθηματικό στόχο. Εύνοια υπάρχει και στα οικογενειακά σας.

KAPKINOΣ από 22/6 έως 22/7

Ο Ερμής που περνά στο ζώδιό σας στις 27/6 θα σας ωθήσει να ξανά-ξεκινήσετε δημιουργικά έργα που είχατε αφήσει στη μέση, ενώ η Αφροδίτη θα συμβάλλει στην αύξηση των εσόδων σας Τα οικονομικά σας βελτιώνονται σταδιακά και οι προοπτικές είναι θαυμάσιες. Η δυνατότητα να βελτιώσετε το επίπεδο της ζωής σας θα αυξήσει την αυτοεκτίμησή σας και θα σας προσφέρει ευκαιρίες για να κάνετε συμφέρουσες επενδύσεις. Νέες γνωριμίες με ερωτικές αποχρώσεις θα έρθουν από μέρη που συνδέονται με τους οικονομικούς στόχους σας. Το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο από ό, τι είχατε υπολογίσει.

ΛΕΩΝ από 23/7 έως 23/8

Παρά το γεγονός ότι η περίοδος που διανύουμε υπόσχεται πολλά για την καριέρα σας, ο Άρης σε κόντρα με τον Ουρανό στις 26/6 προκαλεί αντικρουόμενα συναισθήματα. Μπορεί να ευθύνεται ένα πρόσωπο ή οι συνθήκες της καθημερινότητας. Μια αλλαγή δουλειάς δεν είναι σίγουρο ότι θα σας βοηθήσει αποτελεσματικά. Η περίοδος αυτή ευνοεί περισσότερο την αισθηματική ζωή σας. Ακόμα και αν δεν το επιδιώξετε, είναι αδύνατο να μείνετε ή να νιώσετε μόνοι. Αν είστε δεσμευμένοι, ο σύντροφός σας θα είναι αφοσιωμένος στο πλευρό σας και θα κάνει τα πάντα για να σας ευχαριστήσει.

ΠAPΘENOΣ από 24/8 έως 22/9

Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο από τις 27/6, σάς προσφέρει το κίνητρο να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο και να επαναπροσδιορίσετε τις φιλίες σας. Μια ερωτική σχέση θα σας "πάρει τα μυαλά" και θα χάσετε –παροδικά-την ψυχραιμία και την κρίση που παραδοσιακά σας χαρακτηρίζουν. Οι αλυσιδωτές αντιδράσεις που θα δημιουργηθούν από αυτή την κατάσταση θα επηρεάσουν τις σχέσεις με συγγενείς και φίλους. Μια αντιπαράθεση είναι μέσα στο πρόγραμμα των επόμενων ημερών και θα πρέπει να αποφασίσετε με ποιους θα είναι αυτή. Είναι σίγουρο ότι στο τέλος θα θριαμβεύσει η λογική!

ΖΥΓΟΣ Από 23/9 έως 23/10

Έως τις 27/6 που ο Ερμής θα περάσει στον Καρκίνο, σπεύδετε να οργανώσετε τις καλοκαιρινές σας αποδράσεις και να τονώσετε την πνευματική σας κατάσταση. Νιώθετε το μυαλό να έχει τεμπελιάσει και αναδιοργανώνεστε άμεσα. Στις 26/6 θα υπάρξουν συγκρούσεις στο κοινωνικό και φιλικό περιβάλλον καθώς δεν θέλετε να "χαριστείτε" σε κανέναν. Στις 29/6 και στις 30/6 οι αρμονικές όψεις του Ήλιου και του Ερμή με τον Κρόνο, σας δικαιώνουν σε επαγγελματικά θέματα και σας καταξιώνουν στη δουλειά σας. Ειδικότερα εσείς του πρώτου δεκαήμερου έχετε την ευκαιρία να διαπραγματευτείτε και να διαπρέψετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Από 24/10 έως 22/11

Έχετε εκμεταλλευτεί μια χαρά την παρουσία του Ερμή στους Διδύμους σε ό, τι αφορά οικονομικές εκκρεμότητες και ρυθμίσεις, που δεν θέλετε να σας καίνε περισσότερο μέσα στο καλοκαίρι. Από τις 27/6 ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο και η σκέψη ταξιδεύει σε άγνωστα μέρη και γαλάζια νερά. Ωστόσο στις 26/6 μια επαγγελματική ή οικογενειακή κόντρα μπορεί να σας θυμώσουν πολύ. Στις 29/6 και 30/6 λαμβάνετε μηνύματα επιβεβαίωσης και παίρνετε πολυπόθητες απαντήσεις ιδίως από την ερωτική σας ζωή. Ειδικότερα εσείς του πρώτου δεκαήμερου μπορείτε να στηριχτείτε άφοβα, σε ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ Από 23/11 έως 21/12

Η θητεία του Ερμή απέναντί σας στους Διδύμους λήγει στις 27/6 και μπορείτε να οριστικοποιήσετε οτιδήποτε έχει προκύψει σε σχέσεις και συνεργασίες. Προσοχή γύρω στις 26/6 τους διαπληκτισμούς με συναδέλφους ή ανθρώπους της καθημερινότητας με τους οποίους έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Στις 29/6 ευνοούνται επενδύσεις ή ανακαίνιση στο σπίτι που ζείτε, στο εξοχικό εν όψει καλοκαιριού και γενικότερα θα υπάρξει μια οικονομική βελτίωση και σιγουριά. Στις 30/6 ειδικά εσείς του πρώτου δεκαήμερου συζητήστε με πολύ δικούς σας ανθρώπους, προκειμένου να δείτε τις προθέσεις τους σε θέματα που σας απασχολούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Από 22/12 έως 19/1

Το πέρασμα του Ερμή απέναντί σας στον Καρκίνο στις 27/6 μαλακώνει τη σκέψη, σας κάνει πιο συναισθηματικούς και πιο διαλλακτικούς. Μια μέρα πριν, μην ενδώσετε σε ανταγωνιστικές τάσεις και προκλήσεις και μην παίξετε το παιχνίδι της πρόκλησης. Κρατήστε το μυαλό σας καθαρό στις 29/6 και 30/6, για να απολαύσετε συζητήσεις και εξομολογήσεις από αγαπημένα σας πρόσωπα που θα σας κάνουν να σκεφτείτε πολύ σοβαρά. Αν είστε διατεθειμένοι να δεσμευτείτε με κάτι ή κάποιον είναι ιδανικό διάστημα ειδικότερα εσείς του πρώτου δεκαήμερου. Η αξιοπιστία που τόσο αναζητάτε, είναι στην πόρτα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Από 20/1 έως 18/2

Λίγο πριν ο Ερμής εγκαταλείψει το ζώδιο των Διδύμων στις 27/6, μην δένετε κόμπο ό, τι σας λένε, ό,τι ακούτε και όσα σας διαβεβαιώνουν, ειδικότερα εσείς του τρίτου δεκαήμερου. Στις 26/6 γίνεστε εριστικοί και απρόβλεπτοι και αυτό έχει επίπτωση στις σχέσεις με πολύ κοντινούς σας ανθρώπους. Στις 29/6 και 30/6 το ενδιαφέρον σας στρέφεται αποκλειστικά στα οικονομικά. Αν σκέφτεστε να κάνετε ένα άνοιγμα, μια επέκταση, μια συμφέρουσα συνδιαλλαγή, μια δανειακή ρύθμιση, μια συνεργασία ή να επενδύσετε ως μέτοχος σε κάτι ή κάποιον, είναι ιδανικό διάστημα να εκφράσετε δυναμικά την επιθυμία σας.

ΙΧΘΥEΣ Από 19/2 έως 20/3

Μπαίνετε σε μια πολύ ευνοϊκή εβδομάδα ειδικά από τις 27/6 και μετά, με το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο. Ωστόσο μια μέρα πριν, προσέξτε τις συγκρούσεις στον εργασιακό χώρο και τις επικοινωνιακές ίντριγκες. Από τις 28/6 ως και τις 30/6 προσπερνάτε αυτόν τον σκόπελο με τις αρμονικές όψεις Ήλιου και Ερμή με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, να οδηγούν κατευθείαν στην επίτευξη των επιδιώξεων. Συναντάτε στον δρόμο σας τους κατάλληλους ανθρώπους την κατάλληλη στιγμή, εκπληρώνετε δημιουργικούς στόχους και λαμβάνετε, ειδικά από τους αγαπημένους σας. πλήρη αποδοχή και εμπιστοσύνη, γεγονός που σας γεμίζει χαρά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ