Follow us

3 σημάδια που προδίδουν μία Σκορπίνα ότι θέλει να σε αφήσει

Τα σημάδια στη συμπεριφορά της που δεν πρέπει να αγνοήσεις

MissBloom TEAM
Skorpina -xvrisei

Η γυναίκα Σκορπιός είναι αινιγματική, φιλόδοξη και συγκρατημένη. Επενδύει στον εαυτό της, εξελίσσεται και δεν αφήνει εμπόδια να σταθούν στο δρόμο της. Είναι προσγειωμένη αλλά και απρόβλεπτη. Ωστόσο θα φύγει από μία σχέση μόνο αν είναι βέβαιη ότι της τελείωσε. Αυτά είναι τα 3 σημάδια που προδίδουν ότι σύντομα θα σε χωρίσει.

Γίνεται απόμακρη!

Μια γυναίκα Σκορπιός είναι πολύ ρομαντική και δοτική. Απολαμβάνει να είναι κοντά στο πρόσωπο που επιθυμεί. Αν είναι αποφασισμένη να χωρίσει, θα σου επιτρέψει να δεις πόσο ψυχρή μπορεί να γίνει. Ακόμα και αν καταφέρεις να διορθώσεις κάποια πράγματα στη σχέση σας και μείνει μαζί σου, δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια παθιασμένη γυναίκα των πρώτων ραντεβού.

Ξανά κοινωνική!

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για μία Σκορπίνα από μία ρομαντική βραδιά με τον σύντροφό της. Αν πια δεν επιδιώκει να περνάτε χρόνο μαζί και κάνει focus στο socializing, ίσως είναι ένα καμπανάκι που δεν πρέπει να αγνοήσεις.

Τέλος η ωραιοποίηση!

Η Σκορπίνα που φρόντιζε για την εικόνα σου στον κοινωνικό της κύκλο θα αποτελέσει μία όμορφη ανάμνηση για εσένα. Αυτό σημαίνει ότι αρχίζει και μιλάει ανοιχτά για τα ελαττώματά σου και όσα την ενοχλούν. Παύει να την ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων για εσένα και αυτό σημαίνει ότι το τέλος της σχέσης σας είναι πολύ κοντά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ