Follow us

Τα ζώδια που αγαπούν (πάρα πολύ) τα Χριστούγεννα

Ποια είναι τα ζώδια που λατρεύουν την εορταστική περίοδο;

MissBloom TEAM
Christmas

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, οι ημέρες της αγάπης, των συναντήσεων και αγαπημένων στιγμών με την οικογένειά μας. Φυσικά κάποιοι τα αγαπούν περισσότερο ενώ άλλοι όχι και τόσο. Αλήθεια, ποια είναι τα ζώδια που λατρεύουν την εορταστική περίοδο;

Καρκίνος

Τα Χριστούγεννα είναι συνυφασμένα με την οικογένεια και τους καλούς φίλους, που είναι στην κορυφή της προσωπικής ιεραρχίας ενός Καρκίνου. Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη ότι αποτελούν μία αγαπημένη εποχή για τον Καρκίνο που απολαμβάνει τις συνάξεις και τα πάρτι, καθώς όπως είναι γνωστό, είναι κοινωνικά χαρισματικός.

Λέων

Αυτή η περίοδος για τον Λέοντα είναι ιδανική για να λάμψει. Διαλέγει από νωρίς τα γιορτινά outfits του για τα ρεβεγιόν και άλλες υποχρεώσεις. Όντας γενναιόδωρος απολαμβάνει το χριστουγεννιάτικο shopping για τα δώρα για τους αγαπημένους του, αλλά και για τον εαυτό του. Και απολαμβάνει δεόντως τις γιορτές, τα πάρτι και το καλό φαγητό.

Ιχθύες

Οι αλτρουιστές Ιχθύες βρίσκουν πολύ δημιουργική διαδικασία να κάνουν δώρα στους αγαπημένους τους. Επίσης είναι μία περίοδος που ευνοεί τις γενναιόδωρες κινήσεις και τις πράξεις αγάπης προς τον συνάνθρωπο. Αγαπούν τις οικογενειακές στιγμές και τη θαλπωρή του σπιτιού τους και οι ημέρες αυτές, έχουν ιδιαίτερη ομορφιά για εκείνους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ