Follow us

Διατήρησε ψυχραιμία ό,τι και αν γίνει! Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα φέρει προβλήματα κυρίως σε αυτά τα 4 ζώδια

Διάβασε το ζώδιό σου αλλά και τον ωροσκόπο σου.

couple iStock

Η Αφροδίτη βρίσκεται στην 26η μοίρα του Καρκίνου και θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στην 26η μοίρα του Αιγόκερου. Η όψη αυτή φέρνει μοιραίες αγάπες, συναισθηματικά ερωτικά πάθη και οικονομικές μεταβολές. Ακραία είναι τα πάθη και δημιουργούν πιέσεις στις σχέσεις μας κάνοντάς μας ζηλιάρηδες και καχύποπτους. Κάνουμε ξεκαθαρίσματα και απομακρυνόμαστε από τοξικές καταστάσεις. Καλό θα ήταν να αποφύγουμε παιχνίδια εξουσίας και δύναμης και να κινηθούμε χρησιμοποιώντας τη λογική.

Πώς θα επηρεάσει η αντίθεση Αφροδίτης/Πλούτωνα όλα τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Μακριά από εντάσεις σε σπίτι και οικογένεια. Μην γυρνάς στο παρελθόν. Μια διακοπή επαγγελματικής σχέσης είναι πιθανή.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή σε επικοινωνία και μετακινήσεις. Μην ασχολείσαι με κουτσομπολιά, πρόσεχε τι υπογράφεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσοχή στην οικονομική διαχείριση, κλείσε εκκρεμότητες. Απόφυγε ζήλια και κτητικότητα στην ερωτική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο σου και θα πρέπει να αποφύγεις τον παρορμητισμό στην ερωτική και επαγγελματική σου ζωή για να μην καταστραφείς. Απόφυγε το πάθος και πρόσεχε τις κινήσεις σου στον οικονομικό τομέα. Χρησιμοποίησε τη λογική σου!

ΛΕΩΝ

Καταπολέμησε εμμονές και φοβίες και προχώρα μπροστά. Μην βλάπτεις άλλο την ψυχολογία σου. Απόφυγε το παρασκήνιο και τις κρυφές καταστάσεις στην ερωτική σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάνε όνειρα και βάλε νέους στόχους. Πρόσεχε τη συμπεριφορά σου απέναντι σε φιλικά πρόσωπα. Μην χρησιμοποιείς αθέμιτα μέσα!

ΖΥΓΟΣ

Κράτα χαμηλούς τόνους σε σπίτι και οικογένεια. Απόφυγε οτιδήποτε μπορεί να χαλάσει την κοινωνική σου εικόνα, απόφυγε τον εγωισμό και τον παρορμητισμό στην καριέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσοχή σε θέματα που αφορούν αδέρφια, συγγενείς και γείτονες, προσοχή και στην οδήγηση. Πρόσεχε τον τρόπο που χειρίζεσαι το λόγο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σου, απόφυγε τις αγορές. Απόφυγε επίσης τη ζήλια, τις εμμονές, την καχυποψία, τις υπερβολικές απαιτήσεις στην ερωτική σου ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Πλούτωνας βρίσκεται στο ζώδιό σου και σε φέρνει αντιμέτωπη με τις σχέσεις σου. Τι χρειάζεσαι στη ζωή σου και τι σου δίνει το ταίρι σου; Απόφυγε τη ζήλια και την καταπίεση στην ερωτική σου ζωή, περιόρισε ξεσπάσματα και άσχημες συμπεριφορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απόφυγε τον παρορμητισμό και τον εγωισμό στον επαγγελματικό τομέα, απόφυγε τις εντάσεις με συναδέλφους και ανώτερα πρόσωπα. Κάνε διαπραγματεύσεις και όχι επίθεση σε κάθε τομέα της ζωής σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Πάθη, λάθη και έντονες συμπεριφορές στον ερωτικό τομέα πρέπει να τα αποφύγεις. Κράτα χαμηλό προφίλ, μείνε συγκρατημένη και λογική στην καριέρα για να μην βλάψεις τη φήμη σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ