Αντίθεση Άρη με Κρόνο την Πέμπτη 1η Ιουλίου 2021 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

*Προσοχή σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο ή σε όσους έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά, από 10-14η μοίρα. Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΣΥΚΑ

Ο Άρης βρίσκεται στην 12η μοίρα του Λέοντα και κάνει αντίθεση με τον Κρόνο που κινείται ανάδρομα στην 12η μοίρα του Υδροχόου. Ο άξονας αυτός είναι άξονας τέλους καταστάσεων, άξονας μπλοκαρισμένης ενέργειας αλλά και υψηλών αντοχών. Είναι ένας άξονας που προκαλεί μεγάλα προβλήματα, δύσκολες και επικίνδυνες καταστάσεις. Συγκρούσεις, εντάσεις και αρνητικά γεγονότα είναι πιθανά. Η ενέργειά μας είναι μικρή και η ψυχραιμία μας ανύπαρκτη στις προσωπικές μας σχέσεις. Θα πρέπει να αποφύγουμε εγωιστικές συμπεριφορές και ακραίες αντιδράσεις.

Επηρεάζεται περισσότερο ο σταθερός σταυρός:

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή σε εντάσεις με οικεία πρόσωπα, προσοχή στο χειρισμό οικογενειακών καταστάσεων αλλά και στον εξοπλισμό του σπιτιού, πχ ηλεκτρικές συσκευές κλπ. Μην ασχολείσαι με το παρελθόν γιατί θα πέσεις ψυχολογικά.

ΛΕΩΝ

Απόφυγε εντάσεις και τσακωμούς στην προσωπική σου ζωή γιατί θα βγεις χαμένη. Οι καταστάσεις είναι προβληματικές και μπορεί να σε οδηγήσουν σε μια ρήξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσοχή σε εντάσεις και τσακωμούς στον επαγγελματικό χώρο γιατί τα αποτελέσματα θα είναι βλαβερά για σένα. Απόφυγε κάθε αλλαγή στον χώρο της καριέρας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο και επηρεάζει τις σχέσεις και το γάμο σου. Ο Κρόνος είναι στο ζώδιό σου και σου ζητά να συγκρατήσεις το θυμό και τα νεύρα σου, να αποφύγεις να πάρεις βιαστικές αποφάσεις ότι και αν συμβεί. Το ξεκίνημα μιας νέας σχέσης για τους ελεύθερους είναι απαγορευτικό.

Πώς θα επηρεαστεί ο παρορμητικός σταυρός;

ΚΡΙΟΣ

Προσέχεις τη συμπεριφορά σου απέναντι στο ταίρι σου καθώς ο Άρης διανύει τους έρωτές σου. Μπορεί να έρθεις αντιμέτωπη με ψυχρές συμπεριφορές και παράπονα. Εντάσεις και συγκρούσεις είναι εύκολο να ξεσπάσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα χρειαστεί να είσαι προσεκτική με τα χρήματά σου, να προσέχεις πολύ τα έξοδά σου. Να αποφύγεις κτητικές συμπεριφορές απέναντι στο ταίρι σου γιατί οι συνέπειες θα είναι άσχημες και μόνιμες.

ΖΥΓΟΣ

Πρόσεχε τη συμπεριφορά σου απέναντι σε φιλικά πρόσωπα και ομάδες, συγκράτησε τα νεύρα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα χρειαστεί να είσαι συνεπής σε κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά, περιουσιακά για να μην έχεις απώλειες και σοβαρές επιπτώσεις. Συγκράτησε τη ζήλια σου για να αποφύγεις καβγάδες με το ταίρι σου.

Πώς θα επηρεαστούν τα μεταβλητά ζώδια;

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προσοχή στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Προσοχή στη συμπεριφορά σου με αδέρφια-συγγενείς-γείτονες για να αποφύγεις εντάσεις και διαφωνίες. Προσοχή στο ΙΧ και στην οδήγηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πρέπει να αποφύγεις τις αρνητικές σκέψεις που θα σε μελαγχολήσουν, απόφυγε φοβίες, ανασφάλειες, στρες. Μείνε μακριά από κουτσομπολιά, παρασκήνιο στη δουλειά ή παράνομες σχέσεις γιατί δεν θα σου βγουν σε καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσοχή σε ταξίδια, σπουδές, διαπραγματεύσεις, νομικά θέματα, μακρινούς συγγενείς. Να είσαι συγκρατημένη, να αποφεύγεις τις παρορμητικές κινήσεις για να μην προσγειωθείς απότομα.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσοχή στη δουλειά, στις σχέσεις σου με συνεργάτες και συναδέλφους. Συγκράτησε τα νεύρα σου για να αποφύγεις λάθη και ρήξεις στον εργασιακό τομέα.