Αστρολογία : Αστρικά Tips11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2017

Αυγουστιάτικοι έρωτες: Οι αναλυτικές προβλέψεις

Πώς θα εξελιχτούν τα ερωτικά μας τον Αύγουστο; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

Βρισκόμαστε στο μήνα των διακοπών, με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου και τις εκλείψεις να μας προκαλούν και να δοκιμάζουν τις αντοχές μας. Θα μας αναστατώσουν, τη στιγμή που έχουμε ανάγκη να αισθανθούμε ασφαλείς. Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει καθυστερήσεις και αναβολές και προσπαθεί να μας γυρίσει στο παρελθόν. Προσοχή! Δεν παίρνουμε σοβαρές αποφάσεις αυτό το μήνα. Αφήνουμε τα πράγματα να καταλαγιάσουν.

Πώς θα εξελιχτούν τα ερωτικά μας τον Αύγουστο; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε κάνει περισσότερο εσωστρεφή. Σκέφτεσαι αυτά που θα ήθελες να εισπράττεις από τον σύντροφό σου. Βρίσκεσαι κοντά με οικεία πρόσωπα. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 7 φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα με φιλικά πρόσωπα και ομάδες. Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 13, βγάζει γκρίνια για θέματα καθημερινότητας, υγείας και εργασίας. Η Ηλιακή έκλειψη στις 21 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή. Η Αφροδίτη στο Λέοντα, από τις 26, ανεβάζει τη λίμπιντο στα ύψη, το πάθος αναζωπυρώνεται. Αν είσαι μόνη, θα βρεις το άλλο σου μισό. Ο Άρης, επίσης, στο Λέοντα, σου δίνει ερωτική διάθεση. Προσοχή σε επιπόλαιες κινήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Βάλε σε τάξη τα συναισθήματά σου αυτό το μήνα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε βοηθάει να εκφραστείς και να πεις αυτά που νιώθεις στο σύντροφό σου. Κάνε κοντινές αποδράσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Συνάντησε συγγενείς και κάνε παρέα με νεαρά άτομα. Θα περάσεις όμορφες στιγμές. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 13, θα συναντήσεις άτομα που είχες να δεις καιρό ή σχέσεις του παρελθόντος που είχαν μείνει στη μέση. Προσοχή σε παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Νέες γνωριμίες δεν ευνοούνται. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 7 φέρνει διλήμματα ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια ενώ η Ηλιακή έκλειψη στις 21 φέρνει έκτακτα γεγονότα σε σπίτι και οικογένεια. Προσοχή καθώς ο Άρης στο Λέοντα δημιουργεί εντάσεις με οικογενειακά πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σταθεροποιεί τη σχέση σου. Ο Άρης στο Λέοντα σε βοηθά να ταξιδέψεις και να κάνεις νέες γνωριμίες. Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 13, φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα σχετικά με το σπίτι και την οικογένεια. Σου δίνει την ευκαιρία να εξετάσεις το παρελθόν σου. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 7 σε κάνει επαναστατική και εφευρετική. Ταξιδεύεις, συναντάς πρόσωπα που βρίσκονται μακριά και προωθείς τα σχέδιά σου. Δεν υπολογίζεις τίποτα και αυτό μπορεί να φέρει μπελάδες. Με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 21, βγάζεις στην επιφάνεια όλα όσα ήθελες να πεις από καιρό. Προς το τέλος του μήνα, σχέσεις και συνεργασίες βγαίνουν από αδιέξοδα. Η Αφροδίτη στο Λέοντα, από τις 26, προωθεί τις ερωτικές σου υποθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, γοητεύεις, έχεις καλή διάθεση και δεν περνάς απαρατήρητη. Θέλεις να περνάς καλά χωρίς να υπολογίζεις τα πρέπει, εκφράζεις τα τρυφερά συναισθήματά σου και φροντίζεις το ταίρι σου. Βγαίνεις, διασκεδάζεις και φλερτάρεις. Με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 7, έχεις εμμονές και ερωτηματικά στη σχέση σου. Η Ηλιακή έκλειψη στις 21 σε κάνει να νιώθεις ανασφάλεια και επανεξετάζεις όλα όσα θεωρούσες δεδομένα. Ζήλια και έντονα πάθη βγαίνουν στην επιφάνεια. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 13, προσοχή στις μετακινήσεις, η συνεννόηση με άτομα του περιβάλλοντός σου δεν θα είναι εύκολη. Νέες γνωριμίες δεν ευνοούνται. Η Αφροδίτη στο Λέοντα, από τις 26, σταθεροποιεί τις σχέσεις σου, όμως μεγαλύτερη είναι η ανάγκη σου για ασφάλεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΙΚΑ TIPS

Αστρικα Tips14 Φεβρουαρίου 2018

Ζώδια και Άγιος Βαλεντίνος | Πώς θα κατακτήσεις κάθε ζώδιο;

Μάθε τα ερωτικά του γούστα για να τον αιφνιδιάσεις με όμορφες εκπλήξεις.

Αστρικα Tips31 Δεκεμβρίου 2017

Ζώδια | Θα είναι η χρονιά σου; Οι προβλέψεις του έτους!

Πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά και ερωτικά σου;

Αστρικα Tips29 Δεκεμβρίου 2017

Zώδια Ιανουαρίου | Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα!

Τι επιφυλάσσεται για τα ζώδια τον μήνα αυτό;

Αστρικα Tips15 Δεκεμβρίου 2017

Ζώδια | Πώς θα είναι τις γιορτινές μέρες τα ερωτικά σου;

Διάβασε αναλυτικά το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου!

Αστρικα Tips01 Δεκεμβρίου 2017

Ζώδια Δεκεμβρίου | Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα!

Τι επιφυλάσσεται για τα ζώδια τον μήνα αυτό;

Αστρικα Tips24 Νοεμβρίου 2017

Προοδευμένος Ωροσκόπος | Τι θα αντιμετωπίσεις στη ζωή σου;

Ποιος είναι λοιπόν ο ωροσκόπος σου και πώς θα είναι το μέλλον σου;

Best of network