Αστρολογία : Αστρικά Tips28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2019

Έλλειψη ψυχραιμίας και πανικός | Πώς τα αντιμετωπίζουν τα ζώδια;

Ποια ζώδια αντιμετωπίζουν τις κρίσεις με ψυχραιμία και ποια όχι;

Έλλειψη ψυχραιμίας και πανικός

Είναι πολύ εύκολο αυτήν την εποχή να χάσουμε την ψυχραιμία μας με τόσα προβλήματα που βιώνουμε στην καθημερινότητά μας. Μια μείωση μισθού, αυξημένα έξοδα, μια κρίση στη σχέση μας, ένα οικογενειακό πρόβλημα και άλλα πολλά είναι αρκετά για να μας βγάλουν εκτός εαυτού και να μας οδηγήσουν στον πανικό.

Έλλειψη ψυχραιμίας και πανικός | Ποια ζώδια αντιμετωπίζουν τις κρίσεις με ψυχραιμία και ποια όχι; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Είσαι πάντα δυναμική και η αδρεναλίνη βρίσκεται στα ύψη. Είσαι γεννημένη αρχηγός και αντιμετωπίζεις γενναία κάθε κρίση. Παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου και σώζεις και τους υπολοίπους. Δρας αστραπιαία και ίσως να το απολαμβάνεις κιόλας. Δεν ξέρεις τι σημαίνει ηρεμία γιατί ακόμα και σε νορμάλ στιγμές, εσύ είσαι στην τσίτα.

ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι μια ήρεμη δύναμη που όταν χρειαστεί, αντιμετωπίζει τα πάντα και καθησυχάζει και τους υπολοίπους. Στέκεσαι σαν βράχος στις δύσκολες στιγμές ακόμα και αν μέσα σου, σε τρώει το άγχος. Βρίσκεις πρακτικές και λογικές λύσεις και τις θέτεις σε εφαρμογή. Όταν όλα περάσουν, ηρεμείς και το ρίχνεις στις απολαύσεις. Δεν παραδέχεσαι ποτέ την τρομάρα που πήρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δεν είναι στον τύπο σου να παρακολουθείς παθητικά τα γεγονότα. Αντιμετωπίζεις τις κρίσεις καθώς σου αρέσει όλη αυτή η κινητικότητα, οι αλλαγές στις καταστάσεις, σου αρέσει να αναλαμβάνεις ρόλους. Έχεις πολλές ιδέες στο μυαλό σου και το επικοινωνιακό σου ταλέντο βοηθά στη λύση προβλημάτων. Για σένα, η κρίση είναι μια ενδιαφέρουσα ιστορία προς διήγηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αρκετές φορές στη ζωή σου περνάς κρίση ταυτότητας, αυτοπεποίθησης, ίσως και εμπιστοσύνης προς τους άλλους. Πέρα λοιπόν από τις προσωπικές σου κρίσεις, καλείσαι να αντιμετωπίσεις και τις εξωτερικές και σκέφτεσαι πως το σύμπαν σου παίζει παιχνίδια. Είναι εύκολο να πανικοβληθείς και να το μεταφέρεις και στους άλλους. Η διαίσθησή σου όμως είναι το μεγάλο σου ατού. Σε βοηθάει να λύσεις κάθε πρόβλημα ακόμα και αν εσύ θεωρείς απάνθρωπο και άδικο ότι σου συμβαίνει.

ΛΕΩΝ
Είσαι γεννημένη αρχηγός, ψύχραιμη και αυτοκυρίαρχη. Διαθέτεις δύναμη και καθαρό μυαλό. Η αξιοπρέπεια και η περηφάνια σου δεν σου επιτρέπουν να πέφτεις στα μάτια των άλλων, δεν θα κλαφτείς ποτέ, δεν θα καθίσεις με σταυρωμένα χέρια, δεν θα φτάσεις στην απόγνωση, δεν θα παρακαλέσεις, δεν θα ικετέψεις. Έχεις μάθει να λύνεις τα προβλήματά σου με τη δύναμη του μυαλού σου. Ξεπερνάς τις κρίσεις μόνη σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι σε μια κρίση είναι αν είσαι εσύ η υπαίτια καθότι είσαι ενοχικό άτομο. Είναι κάτι που σου έρχεται αυτόματα στο μυαλό. Ευτυχώς αντιμετωπίζεις τα προβλήματα με ψυχρή λογική και πρακτικότητα, σκέφτεσαι και προσπαθείς να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Ψάχνεις στο google πώς να αντιμετωπίσεις μια κρίση. Μπορεί να χάσεις χρόνια από τη ζωή σου, στο τέλος όμως τακτοποιείς τα θέματά σου.

ΖΥΓΟΣ
Αγαπάς την ισορροπία στη ζωή σου και κάθε κρίση σε αναστατώνει, δεν είναι και το καλύτερό σου. Έχεις την τάση πολλές φορές της αναβλητικότητας και αυτό μπορεί άνετα να σε οδηγήσει σε μια κρίση, είναι σαν να προκαλείς την τύχη σου μόνη σου. Δεν παίρνεις εύκολα αποφάσεις, δεν πράττεις έγκαιρα. Μένεις παθητική σε σοβαρά θέματα. Αργά ή γρήγορα όμως βρίσκεις τρόπους καθώς και τα κατάλληλα πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δεν ξέρεις τι σημαίνει κρίση καθώς στη ζωή σου έχεις την ικανότητα να τις προκαλείς και από μόνη σου, έτσι απλά για να δημιουργείται ζωντάνια και αυτό αφορά ειδικότερα τις προσωπικές σου σχέσεις. Επαγγελματικά, ορμάς πάνω στο πρόβλημα και το αντιμετωπίζεις γενναία. Είσαι πολύ δυναμική, διαθέτεις κοφτερό μυαλό και βρίσκεις πάντα τις καλύτερες λύσεις. Στο τέλος ψάχνεις πάντα την αιτία και τον υπαίτιο του προβλήματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΙΚΑ TIPS

Best of network