Αστρολογία : Αστρικά Tips09 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2020

Οι αισθηματικές προβλέψεις των ζωδίων για τον Οκτώβριο 2020 | Έρωτες από το παρελθόν

Η Αφροδίτη, το μεγαλύτερο μέρος του μήνα διανύει το πρακτικό και λογικό ζώδιο της Παρθένου.

Οι αισθηματικές προβλέψεις των ζωδίων για τον Οκτώβριο 2020 | Έρωτες από το παρελθόν

Η Αφροδίτη, το μεγαλύτερο μέρος του μήνα διανύει το πρακτικό και λογικό ζώδιο της Παρθένου. Ο Άρης συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στον δυναμικό Κριό. Επιπλέον, ανάδρομος, από τα μέσα του μήνα και ο Ερμής.

Πώς θα εξελιχθεί η ερωτική ζωή όλων των ζωδίων; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη, από τις 3, ασχολείσαι με λεπτομέρειες στον τομέα των σχέσεων. Δείχνεις το ενδιαφέρον σου στο ταίρι σου με πρακτικό τρόπο, προσοχή στον εγωισμό. Είσαι σχολαστική, βρίσκεις ελαττώματα στους άλλους και νιώθεις πως δεν σε καταλαβαίνουν. Η νέα Σελήνη στις 16 στο απέναντι ζώδιο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή. Βγαίνουν στην επιφάνεια θέματα από το παρελθόν που σε έχουν πληγώσει και νιώθεις μόνη. Ένας χωρισμός είναι πιθανός. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 14, η επικοινωνία είναι δύσκολη ενώ μπορεί να έχεις και ερωτικές επιστροφές από το παρελθόν. Γίνονται αναθεωρήσεις αυτό το διάστημα, οι σχέσεις σου περιπλέκονται. Νέες σχέσεις δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια. Ο Άρης, ανάδρομος στο ζώδιό σου, κλέβει ένα κομμάτι του δυναμισμού σου. Τα πράγματα στην προσωπική σου ζωή είναι σύνθετα. Προς το τέλος του μήνα, θα σε απασχολήσουν θέματα συντροφικότητας. Με την πανσέληνο στις 31, μια σχέση μπορεί να αλλάξει πορεία λόγω οικονομικών διαφορών.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη, από τις 3, η αισθηματική σου ζωή παίρνει φωτιά. Φλερτάρεις, μοιράζεσαι ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου, διασκεδάζεις ενώ αν είσαι μόνη, γνωρίζεις έναν έρωτα μέσα από χώρο αναψυχής. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 14 στο απέναντι ζώδιο, παίρνεις μαθήματα από επιλογές του παρελθόντος στην ερωτική σου ζωή, νέες σχέσεις δεν ευνοούνται. Κάτι από τα παλιά έρχεται πάλι στην επιφάνεια. Προσοχή στο παρασκήνιο. Υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σου και μπορεί να παλεύεις να ξεκαθαρίσεις το τοπίο για να σταματήσουν να σε κυνηγάνε φαντάσματα του παρελθόντος, έχεις ανάγκη να βρεις επιτέλους την ψυχική σου ισορροπία. Αυτό θα σε απασχολήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Με την πανσέληνο στο ζώδιό σου στις 31, είσαι απόλυτη και το ταίρι σου μπορεί να κάνει ένα βήμα πίσω. Η προσωπική σου ζωή έχει μπει στο μικροσκόπιο, να περιμένεις ανατροπές. Η επικοινωνία δεν είναι καλή, η σχέση σου περνάει μια μικρή κρίση γιατί δεν είσαι σε φάση να κάνεις διάλογο ή ίσως δεν κατανοείς σωστά το ταίρι σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη, από τις 3, σε κάνει εσωστρεφή, σχολαστική και εστιάζει το ενδιαφέρον σου περισσότερο στις οικογενειακές σου σχέσεις. Θέλεις να νιώθεις ασφαλής, αν συζείς με το ταίρι σου ευνοείσαι. Η ανασφάλειά σου είναι μεγάλη αλλά αυτό δεν το κατανοούν οι άλλοι και απομακρύνονται. Με την Αφροδίτη, από τις 28, τα πράγματα στρώνουν. Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 14, σε προειδοποιεί να μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Μην περιμένεις ερωτικά και πολλά πράγματα μέσα στο μήνα. Στα μέσα σου, μπορεί να έχεις διλήμματα ή μπορεί να παραπλανηθείς. Τελικά, βρίσκεις λύσεις στα ερωτήματά σου γυρνώντας στο παρελθόν και προσπαθώντας να συμφιλιωθείς με αυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη, από τις 3, είσαι πιο κοινωνική. Αν έχεις σχέση, μπορεί να κανονίσεις να πας μια εκδρομή με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία είναι πιθανή. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 14, θα μιλήσεις στο σύντροφό σου για τα συναισθήματά σου, όσα κράταγες μέσα σου. Νέες γνωριμίες δεν θα έχουν διάρκεια. Αν περιμένεις μια επικοινωνία από αγαπημένο πρόσωπο που σου αρέσει, αν περιμένεις εξελίξεις στη σχέση σου ή ένα μήνυμα, μια πληροφορία, μια ειδοποίηση, ας είσαι υπομονετική. Όλα κινούνται αργά, σέρνονται. Πρόσεχε τις φοβίες σου. Η πανσέληνος στις 31 είναι ανατρεπτική, έρχεται στη ζωή σου ένα πρόσωπο διαφορετικό από εσένα που μπορεί όμως να σου ανοίξει τα μάτια.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη, από τις 3, οι σχέσεις σου σταθεροποιούνται, ο αισθησιασμός κυριαρχεί και απολαμβάνεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 14, αναθεωρείς αποφάσεις που πήρες το προηγούμενο διάστημα. Άνοιξε τα αυτιά σου και άσε τον εγωισμό σου στην άκρη. Έρχονται τα πάνω κάτω σε οικογενειακά ζητήματα και σχέσεις. Η πανσέληνος στις 31 σε προβληματίζει, είναι ανατρεπτική και εκρηκτική. Η μόνη λύση είναι να κάνεις ένα βήμα πίσω. Αποφάσεις που θα πάρεις στην επαγγελματική σου ζωή θα επηρεάσουν και την οικογενειακή. Έχεις διλήμματα, θα πρέπει να αποφύγεις το ρίσκο και να αναβάλλεις οτιδήποτε έχει σχέση με ανακαίνιση, μετακόμιση, συγκατοίκηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, από τις 3, βρίσκεσαι στο κέντρο της προσοχής, είσαι ελκυστική, γοητευτική, εισπράττεις θαυμασμό. Είναι ένας ερωτικός μήνας που φέρνει εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο. Αν έχεις σχέση, γίνονται όλα όπως θες, αν είσαι μόνη, κινήσου ως τις 13 καθώς από τις 14, ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος και δεν ευνοεί τις νέες γνωριμίες. Η επικοινωνία δεν είναι καλή, προσοχή στις παρεξηγήσεις και στο χειρισμό του λόγου. Στα μέσα του μήνα, αυταπάτες και εξαπατήσεις είναι πιθανά. Η λίμπιντο όμως είναι στα ύψη. Έρχονται καλύτερες μέρες στην προσωπική σου ζωή. Παίρνεις τις καταστάσεις στα χέρια σου, κινείσαι ελεύθερα και με αυτοπεποίθηση. Μπορεί να ερωτευτείς κεραυνοβόλα, να ανακαλύψεις τον έρωτα σε απίθανα μέρη ή μπορεί να σταθεροποιήσεις τη σχέση σου.

ΖΥΓΟΣ

Ο ανάδρομος Άρης στο απέναντι ζώδιο φέρνει ανατροπές και καθυστερήσεις στις σχέσεις σου. Πολλά πράγματα που αφορούν το ταίρι σου βγαίνουν στην επιφάνεια. Η διεκδίκηση του προσώπου που σε ενδιαφέρει είναι ένας άθλος και χάνεις το κουράγιο σου. Το να διεκδικείς άσκοπα ένα πρόσωπο ή να αφήνεις τα προβλήματα της σχέσης σου να διαιωνίζονται, δεν είναι συνταγή επιτυχίας. Η Αφροδίτη, από τις 3, κάνει θολή την αισθηματική σου ζωή. Υπάρχει κατανόηση σε θέματα που απασχολούν το ταίρι σου. Δεν νιώθεις όμως γεμάτη ενώ νομίζεις πως δίνεις πολλά. Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 14, φέρνει δεύτερες ευκαιρίες. Η νέα Σελήνη στις 16 στο ζώδιό σου σε καλεί να δεις σχέσεις που δεν είναι ξεκάθαρες. Μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις. Χρειάζεσαι πρακτικές λύσεις στα προβλήματά σου και όχι την προσοχή των άλλων. Σε ενδιαφέρει η γνώμη τους και ο τρόπος που φαίνεσαι προς τα έξω. Αυτός ο μήνας είναι δύσκολος για να πάρεις αποφάσεις, για να κινηθείς, για να κάνεις νέα ξεκινήματα. Προς το τέλος του μήνα, αρχίζεις να παίρνεις τα πάνω σου. Η Αφροδίτη περνά, από τις 28 στο ζώδιό σου, και έχεις πλέον ανάγκη από ουσιαστικές επαφές. Ο έρωτας κυριαρχεί στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη, από τις 3, έχεις ευκαιρίες στον έρωτα παρόλο που σε απασχολούν περισσότερο πρακτικά ζητήματα αυτό το μήνα. Μέσα από τις παρέες, μπορεί να προκύψει μια νέα γνωριμία ή μπορεί να νιώσεις δυνατά συναισθήματα για ένα φιλικό πρόσωπο. Αν έχεις σχέση, βάζεις νέους στόχους με το ταίρι σου. Μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις σε μια επισημοποίηση ή ένα γάμο. Το απρόσμενο καραδοκεί στην προσωπική σου ζωή. Η σχέση σου μπορεί πάλι να είναι ασταθής, νιώθεις πως έχει έρθει ο καιρός να κάνεις την επανάστασή σου και να απομακρυνθείς από πρόσωπα και καταστάσεις που σε πιέζουν. Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, από τις 14, τα πράγματα είναι περίπλοκα σε επικοινωνία και μετακινήσεις. Νέες σχέσεις θα έχουν μικρή διάρκεια. Η πανσέληνος στις 31 στο απέναντι ζώδιο βγάζει στην επιφάνεια πάθος, εμμονές και έντονα συναισθήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον ανάδρομο Άρη, μπορεί μια ερωτική ιστορία του παρελθόντος να έρθει πάλι στην επιφάνεια, ειδικά αν ο κύκλος δεν έχει κλείσει και να πεις όσα ήθελες καιρό να πεις. Δεν έχεις ιδιαίτερα περιθώρια για δράση. Κάνε υπομονή. Αλλαγές και πρωτοβουλίες δεν ευνοούνται. Δεν μπορείς να εκδηλωθείς ανοιχτά, οι ρυθμοί πέφτουν και τα νεύρα σου δοκιμάζονται. Νιώθεις πως είναι δεμένα τα χέρια σου. Με την Αφροδίτη, από τις 3, είσαι δημοφιλής και κοινωνική, τα αισθηματικά έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Σε απασχολεί η εικόνα σου και η εικόνα που έχουν οι άλλοι για τη σχέση σου. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 14, θα πρέπει να ξανασκεφτείς τα πράγματα, μπορεί να υπάρχουν μυστικά. Να είσαι ειλικρινής με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Με την Αφροδίτη, από τις 28, φιλικά πρόσωπα βοηθούν την αισθηματική σου ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη, από τις 3, αναζητάς την περιπέτεια στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο με διαφορετική κοσμοθεωρία από τη δική σου που θα σε συναρπάσει ή ένα πρόσωπο από το εξωτερικό. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 14, θα πρέπει να ξαναδείς τα πράγματα χωρίς να ασχολείσαι με τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας. Νέες γνωριμίες δεν ευνοούνται. Έρωτες από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν. Με τον ανάδρομο Άρη, υπάρχουν καθυστερήσεις και μπλοκαρίσματα σε οικογενειακά ζητήματα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Η πανσέληνος στις 31 βγάζει στην επιφάνεια πάθος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη, από τις 3, αυξάνει τη σεξουαλικότητά σου αλλά βγάζει στην επιφάνεια και τη ζήλια σου, αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με το ταίρι σου. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 14, θα πρέπει να ξανασκεφτείς τις επιλογές σου. Επιστροφές σχέσεων από το παρελθόν είναι πιθανές, νέες σχέσεις δεν ευνοούνται. Η νέα Σελήνη στις 16 σου δίνει την ανάγκη της ανανέωσης, θέλεις να βρεις κάτι καινούργιο. Με τον ανάδρομο Άρη, δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς τα συναισθήματα και τις ανασφάλειές σου. Με την πανσέληνο στις 31, το ταίρι σου σε χρειάζεται, όμως εσύ μπορεί να πνίγεσαι. Βρίσκεσαι στο μάτι του κυκλώνα και θα πρέπει να αποφύγεις το ρίσκο. Οικογενειακά θέματα σε δυσκολεύουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο, από τις 3, έχεις ανάγκη τη συντροφικότητα. Αγχώνεσαι για το μέλλον της σχέσης σου, δίνεις χρόνο σε ταλαιπωρημένες σχέσεις ενώ έχεις ευκαιρίες και για νέες σχέσεις. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 14, ξανασκέφτεσαι τις αποφάσεις σου. Δώσε χρόνο και μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις. Έχεις ανασφάλειες και στα μέσα του μήνα μπορεί να νιώσεις πως βρίσκεσαι σε θολό τοπίο. Ο ανάδρομος Άρης φέρνει ανατροπές και καθυστερήσεις. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, προσπάθησε να δεις τα πράγματα λογικά για να προχωρήσεις πάνω σε σταθερές βάσεις. Ο Κρόνος σε βοηθάει να σταθεροποιήσεις τα βήματά σου. Αν είσαι μόνη, αναζητάς μια σοβαρή σχέση, ένα σύντροφο. Η πανσέληνος στις 31 είναι ανατρεπτική, επαναστατική, φέρνει αλλαγές σε σχέσεις με άτομα του περιβάλλοντός σου ή με νεαρά πρόσωπα. Βγες από καταστάσεις που ενοχλούν την προσωπική σου ηρεμία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ