Αστρολογία : Αστρικά Tips06 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2017

Οι ερωτικές εξελίξεις Οκτωβρίου

Πώς θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Μέχρι και τα μέσα του μήνα, οι πλανήτες του έρωτα, Αφροδίτη και Άρης γεννούν νέους έρωτες και φουντώνουν τους ήδη υπάρχοντες.

Πώς θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Η πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 5 μπορεί να σε πιέσει λίγο καθώς δεν θα υπάρχει διάθεση για συμβιβασμό. Ίσως χρειαστεί να στηρίξεις το σύντροφό σου σε κάθε τομέα, κάνεις όμως τα πάντα για να περνάς καλά στην καθημερινότητά σου. Επαναπροσδιορίζεις κάποια πράγματα αλλά και τη συντροφικότητα. Από τα μέσα του μήνα, η κατάσταση αλλάζει χάρις στην Αφροδίτη. Εκδηλώνεσαι πιο εγκάρδια και διασκεδάζεις με το ταίρι σου. Η νέα Σελήνη όμως στο απέναντι ζώδιο στις 19 φέρνει εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή με αιφνίδιο τρόπο. Επαναστατικές διαθέσεις από την αντίθετη πλευρά ή και ένας χωρισμός μπορεί να προκύψουν. Αν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία είναι πιθανή.

ΤΑΥΡΟΣ
Μέχρι τα μέσα του μήνα, έρχεσαι πιο κοντά στο σύντροφό σου, διασκεδάζεις και περνάς καλά ενώ αν είσαι μόνη, το φλερτ κυριαρχεί. Ίσως για λίγο, με την πανσέληνο στις 5, να υπάρξει μια απομάκρυνση. Ο Ερμής, από τις 17, φέρνει μια καλύτερη επικοινωνία και μειώνει τυχόν αποστάσεις με το ταίρι σου. Όμως, η Αφροδίτη, από τις 14, σου ζητά να ρίξεις μεγαλύτερο βάρος σε υποχρεώσεις ενώ και η νέα Σελήνη στις 19 φέρνει ευχάριστες αλλαγές στην καθημερινότητα. Ο Δίας, από τις 11 στο απέναντι ζώδιο, ανοίγει μια νέα περίοδο για την προσωπική σου ζωή καθώς αυξάνει την ανάγκη σου για συντροφικότητα. Ανοίγεσαι περισσότερο σε προκλήσεις και προτάσεις. Ο ρομαντισμός σου είναι μεγάλος και έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις νέες γνωριμίες και θα σκεφτείς μια μεγαλύτερη δέσμευση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Κρόνος συνεχίζει να βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο και σε περιορίζει σε προσωπικό επίπεδο. Μπορεί να βρεθείς σε κόντρα με το σύντροφό σου ή να δυσκολευτείς να βρεις ταίρι αν είσαι μόνη ή να διανύσεις ένα διάστημα μακριά του. Μπορεί να εστιάσεις και σε τυχόν ελλείψεις στη σχέση σου. Πληγές του παρελθόντος μπορεί επίσης να βγουν στην επιφάνεια. Από τις 14, η Αφροδίτη σε ηρεμεί και τα πράγματα καλυτερεύουν. Φλερτάρεις, διασκεδάζεις, παίζεις και πειραματίζεσαι στον έρωτα. Η διάθεσή σου ανεβαίνει και έρχεσαι πιο κοντά στο σύντροφό σου. Η νέα Σελήνη στις 19 φέρνει νέες ευκαιρίες στον έρωτα αν είσαι μόνη και αναζωογονεί την σχέση σου, ίσως φέρει και έναν απόγονο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μέχρι τα μέσα του μήνα, η επικοινωνία είναι το ατού σου. Μοιράζεσαι σκέψεις και ιδέες με το σύντροφό σου και μπορείς να ακούς και τις δικές του αντίστοιχα. Κοντινά σου πρόσωπα σε στηρίζουν και σε συμβουλεύουν. Με την πανσέληνο στις 5 μπορεί να βγουν κάποιες ανασφάλειές σου στη φόρα. Με την Αφροδίτη, από τις 14, έχεις ανάγκη να νιώσεις σιγουριά, μην μένεις όμως κολλημένη σε σχέσεις που δεν σου προσφέρουν τίποτα πια. Εκμεταλλεύσου τον Ερμή, από τις 17, που θα φέρει ερωτικές προκλήσεις και μηνύματα. Με τη νέα Σελήνη στις 19, επανεξετάζεις τη σχέση σου. Ο Δίας, από τις 11, σιγά-σιγά αλλάζει την ατμόσφαιρα και όλα γυρνούν προς όφελός σου. Φέρνει διασκέδαση, χαρά, έρωτα, ακόμα και έναν απόγονο. Οδηγείσαι προς τους στόχους σου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΙΚΑ TIPS

Αστρικα Tips14 Φεβρουαρίου 2018

Ζώδια και Άγιος Βαλεντίνος | Πώς θα κατακτήσεις κάθε ζώδιο;

Μάθε τα ερωτικά του γούστα για να τον αιφνιδιάσεις με όμορφες εκπλήξεις.

Αστρικα Tips31 Δεκεμβρίου 2017

Ζώδια | Θα είναι η χρονιά σου; Οι προβλέψεις του έτους!

Πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά και ερωτικά σου;

Αστρικα Tips29 Δεκεμβρίου 2017

Zώδια Ιανουαρίου | Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα!

Τι επιφυλάσσεται για τα ζώδια τον μήνα αυτό;

Αστρικα Tips15 Δεκεμβρίου 2017

Ζώδια | Πώς θα είναι τις γιορτινές μέρες τα ερωτικά σου;

Διάβασε αναλυτικά το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου!

Αστρικα Tips01 Δεκεμβρίου 2017

Ζώδια Δεκεμβρίου | Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα!

Τι επιφυλάσσεται για τα ζώδια τον μήνα αυτό;

Αστρικα Tips24 Νοεμβρίου 2017

Προοδευμένος Ωροσκόπος | Τι θα αντιμετωπίσεις στη ζωή σου;

Ποιος είναι λοιπόν ο ωροσκόπος σου και πώς θα είναι το μέλλον σου;

Best of network