Αστρολογία : Αστρικά Tips06 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2017

Οι ερωτικές εξελίξεις Οκτωβρίου

Πώς θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΛΕΩΝ
Μέχρι τα μέσα του μήνα, προσπαθείς να ισορροπήσεις τη σχέση σου και μένεις μακριά από εντάσεις καθώς επιδιώκεις την ηρεμία και τη σταθερότητα. Προσοχή με την πανσέληνο στις 5 να μην ειπωθούν λόγια που πληγώνουν. Η Αφροδίτη, από τις 14, σε αναζωογονεί ερωτικά, απολαμβάνεις το φλερτ, είσαι τρυφερή και κάνεις νέες γνωριμίες. Με τον Ερμή, από τις 17, μπορείς να κάνεις ένα βήμα παρακάτω και να ανανεωθείς και με τη νέα Σελήνη στις 19 να γνωρίσεις πρόσωπα που σε συναρπάζουν. Με το Δία, από τις 11, μπορείς να αποκτήσεις έναν απόγονο ή έναν συγκάτοικο. Μια νέα περίοδος αρχίζει για την οικογενειακή σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αφροδίτη/Άρης στο ζώδιό σου μέχρι τα μέσα του μήνα ανεβάζουν τη λίμπιντο στα ύψη αλλά και τη διάθεση για φλερτ. Απολαμβάνεις όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Μην αφήνεις οικογενειακά μέλη να εμπλέκονται στην προσωπική σου ζωή. Η πανσέληνος στις 5 βγάζει στην επιφάνεια κρυφά συναισθήματα και μπορεί να κληθείς να δεις κάποιες αλήθειες. Με την Αφροδίτη, από τις 14, αναζητάς την ηρεμία και τη σταθερότητα. Ο Ερμής, από τις 17, βελτιώνει την επικοινωνία. Με τη νέα Σελήνη στις 19, κάποιες αποφάσεις θα επηρεάσουν τη σχέση σου. Ο Δίας, από τις 11, φέρνει νέες γνωριμίες και επαφές, ευχάριστες ειδήσεις και συναντήσεις καθώς και επικοινωνιακή δράση γεμάτη πάθος και μαγνητισμό. Γοητεύεις με τα λόγια.

ΖΥΓΟΣ
Μέχρι τα μέσα του μήνα μπορεί να νιώθεις λίγο μπερδεμένη ή να είσαι εσωστρεφής παρόλο που υπάρχουν ερωτικό ενδιαφέρον, επαφές και νέες γνωριμίες. Οι συνθήκες δεν είναι ακόμα ευνοικές. Η πανσέληνος στις 5 εξάλλου σε πιέζει και πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να αποφύγεις κόντρες με το ταίρι σου. Προβληματίζεσαι για το μέλλον μιας σχέσης ή ενός γάμου. Η ενέργειά σου είναι πεσμένη. Ευνοούνται κρυφές επαφές και συναισθήματα. Τα καλά νέα έρχονται στις 14 με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να φέρνει ένα πολύ ερωτικό διάστημα. Είσαι πιο τρυφερή και θέλεις να περνάς όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Η γοητεία σου αυξάνεται και το φλερτ κυριαρχεί. Η νέα Σελήνη στις 19 ανοίγει αναπάντεχα ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου ενώ ο Άρης, από τις 22, θέλει προσοχή καθώς σε κάνει να κινείσαι παρορμητικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μέχρι τα μέσα του μήνα, θα σου δοθεί η ευκαιρία για νέες γνωριμίες μέσα από τον φιλικό σου κύκλο. Παρόλα αυτά κάνε ένα βήμα πίσω και απόφυγε εντάσεις με την πανσέληνο στις 5. Η Αφροδίτη, από τις 14, σε απομονώνει ή σε απογοητεύει αλλά φέρνει και μυστικές γνωριμίες και επαφές. Ο Ερμής, στο ζώδιό σου από τις 17, κάνει την επικοινωνία πιο ουσιαστική, φέρνει ευχάριστα νέα, δημιουργικές ιδέες και φλερτ με συναρπαστικά πρόσωπα. Η νέα Σελήνη στις 19 σε προετοιμάζει για το επόμενο στάδιο ακόμα και αν είναι μυστικό. Ερωτικά, το κλίμα θα είναι καλύτερο τον επόμενο μήνα. Εξάλλου, ο Δίας, στο ζώδιό σου από τις 11, εγκαινιάζει μια περίοδο πολύ ευνοϊκή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΙΚΑ TIPS

Αστρικα Tips14 Φεβρουαρίου 2018

Ζώδια και Άγιος Βαλεντίνος | Πώς θα κατακτήσεις κάθε ζώδιο;

Μάθε τα ερωτικά του γούστα για να τον αιφνιδιάσεις με όμορφες εκπλήξεις.

Αστρικα Tips31 Δεκεμβρίου 2017

Ζώδια | Θα είναι η χρονιά σου; Οι προβλέψεις του έτους!

Πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά και ερωτικά σου;

Αστρικα Tips29 Δεκεμβρίου 2017

Zώδια Ιανουαρίου | Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα!

Τι επιφυλάσσεται για τα ζώδια τον μήνα αυτό;

Αστρικα Tips15 Δεκεμβρίου 2017

Ζώδια | Πώς θα είναι τις γιορτινές μέρες τα ερωτικά σου;

Διάβασε αναλυτικά το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου!

Αστρικα Tips01 Δεκεμβρίου 2017

Ζώδια Δεκεμβρίου | Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα!

Τι επιφυλάσσεται για τα ζώδια τον μήνα αυτό;

Αστρικα Tips24 Νοεμβρίου 2017

Προοδευμένος Ωροσκόπος | Τι θα αντιμετωπίσεις στη ζωή σου;

Ποιος είναι λοιπόν ο ωροσκόπος σου και πώς θα είναι το μέλλον σου;

Best of network