Αστρολογία : Αστρικά Tips04 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2019

Πώς είναι κάθε ζώδιο στις σχέσεις; Ποια ερωτεύονται το λάθος άνθρωπο και πώς ξεπερνούν την ερωτική απογοήτευση;

Μήπως κολλάμε σε δύσκολες καταστάσεις ή λάθος ανθρώπους καταλήγοντας έτσι πάντα στο ίδιο αδιέξοδο; Τι λέει το ζώδιό σου;

Ερωτική απογοήτευση

Όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας νιώθουμε απογοητευμένοι από τη σχέση μας. Εμπόδια, δυσκολίες και προβλήματα την αποδυναμώνουν. Ο εαυτός μας είναι πολύτιμος και θα πρέπει να σηκώνουμε το κεφάλι ψηλά παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια μας. Θα πρέπει όμως πρώτα να έχουμε κάνει τον απολογισμό μας. Μήπως κολλάμε σε δύσκολες καταστάσεις ή λάθος ανθρώπους καταλήγοντας έτσι πάντα στο ίδιο αδιέξοδο;

Διάβασε τι λέει το ζώδιό σου γι’ αυτό αλλά και ο ωροσκόπος σου!

ΚΡΙΟΣ

Θέλεις να είσαι πάντα ο νικητής. Όταν απογοητεύεσαι από τη σχέση σου, θα πρέπει να εκτονώνεις την ενέργειά σου σε αγαπημένες δραστηριότητες έτσι ώστε να μην υπάρχει χρόνος για να σκεφτείς δυσάρεστα πράγματα. Είσαι δυναμική, εκτόνωσε το θυμό σου κάνοντας σπορ ή βγαίνοντας με αγαπημένα πρόσωπα. Μέσα από την κοινωνικότητα, θα κάνεις μια νέα αρχή.

Βιάζεσαι να προχωρήσεις μια σχέση και παίρνεις παρορμητικές αποφάσεις χωρίς να σκεφτείς όλα τα δεδομένα. Είσαι παρορμητική και θέλεις να απολαμβάνεις τον έρωτα αλλά τελικά, μήπως φοβάσαι να χάσεις την ελευθερία σου και κάνεις λανθασμένες επιλογές; Θα πρέπει να δίνεις χρόνο σε μια σχέση για να μην πέφτεις σε παγίδες.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπάς τις απολαύσεις και όταν απογοητεύεσαι από μια σχέση, το ρίχνεις στο φαγητό. Ο πλανήτης σου όμως είναι η Αφροδίτη και θα πρέπει να φροντίζεις την εμφάνισή σου αποφεύγοντας να πάρεις κιλά. Γράψου σε ένα γυμναστήριο, ανανέωσε την εμφάνισή σου για να νιώσεις καλύτερα και να μπεις ξανά στο παιχνίδι του έρωτα. Με αυτόν τον τρόπο θα ανέβεις ψυχολογικά.

Αγαπάς την ασφάλεια, τη σιγουριά, τη σταθερότητα και όχι τις περιστασιακές σχέσεις. Παθιάζεσαι με τα άτομα που σου προσφέρουν αυτά που επιθυμείς αλλά είσαι πεισματάρα και θέλεις πάντα να περνάει το δικό σου. Ζήσε τον έρωτα χωρίς να έχεις πολλές απαιτήσεις, μην κολλάς και μην χάνεις το χρόνο σου. Μην μπερδεύεις την απόλαυση με την σταθερότητα. Ό,τι σε συγκλονίζει ερωτικά, δεν σημαίνει πως είναι και ο έρωτας της ζωής σου. Για να κάνεις σωστές επιλογές, θα πρέπει να βάζεις και τη λογική σου να δουλεύει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όσο και αν απογοητεύεσαι ερωτικά, πολύ σύντομα το ξεπερνάς. Μπορεί να μην είσαι καθόλου καλά συναισθηματικά, να νομίζεις πως έχει έρθει η καταστροφή, θα βρεις γρήγορα τις λύσεις. Μπορεί να κάνεις ένα μικρό ταξίδι, να βγεις έξω με αγαπημένα πρόσωπα, να διευρύνεις τον φιλικό σου κύκλο, να έρθεις σε επαφή με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Η συζήτηση και η παρέες σου αρέσουν πολύ. Κάνεις πράγματα που σε ανανεώνουν.

Μπορεί να έχεις κάνει λανθασμένες επιλογές στη ζωή σου, όμως τα λάθη είναι ανθρώπινα και από τα λάθη μαθαίνεις. Η αλήθεια είναι πως είσαι επιπόλαιη και επιφανειακή στις σχέσεις σου. Σκέφτεσαι το τώρα και επιλέγεις άτομα που δεν πληρούν τις προυποθέσεις μιας σταθερής σχέσης. Είσαι λίγο άστατη αλλά τα παθήματα γίνονται μαθήματα. Σοβαρή σχέση θα κάνεις όταν θα έχεις αποκτήσει πολλές εμπειρίες και θα έχεις ζήσει πολλές περιπέτειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αλήθεια είναι πως θέλεις το χρόνο σου για να ξεπεράσεις μια ερωτική απογοήτευση. Περνάς πολλά στάδια, πονάς, κλαις, βγάζεις από μέσα σου τα αρνητικά συναισθήματα. Περνάει πολύ καιρός για να φτάσεις στο σημείο να κάνεις μια νέα αρχή. Θα πρέπει να απομακρύνεις από κοντά σου κάθε αντικείμενο που φέρνει στο μυαλό σου μνήμες του πρώην, να βγεις, να διασκεδάσεις, να περάσεις όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Οι συμβουλές και η αγάπη που θα εισπράξεις από αυτά, θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Οι λανθασμένες επιλογές σου γίνονται γιατί βιάζεσαι να κάνεις οικογένεια και παιδιά. Δένεσαι και στηρίζεσαι στους άλλους χωρίς να έχεις σκεφτεί λογικά και πρακτικά. Είσαι παρορμητική και πιστεύεις πως αυτά που αισθάνεσαι εσύ, αισθάνονται και οι άλλοι για σένα. Προσπάθησε να είσαι συναισθηματικά πάντα συγκροτημένη.

ΛΕΩΝ

Όταν απογοητεύεσαι ερωτικά, πέφτεις στα πατώματα καθώς πληγώνεται ο εγωισμός σου. Η λύση είναι να φλερτάρεις, να βγεις, να κάνεις νέες γνωριμίες. Τραβάς τα βλέμματα, αρέσεις, είσαι εκρηκτική και ανεβαίνεις γρήγορα ψυχολογικά με μια νέα παρουσία στη ζωή σου. Αλλά ακόμα και αν δεν έχεις τη διάθεση για μια νέα αρχή, η ψυχολογία σου θα βελτιωθεί από τα κομπλιμέντα που εισπράττεις.

Η αλήθεια είναι ότι είσαι πεισματάρα και δεν παραδέχεσαι τις λανθασμένες επιλογές σου αν δεν τσαλακωθεί ο εγωισμός σου. Κάνεις λάθη γιατί έχεις τη δύναμη να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο, να πετύχεις κάθε στόχο. Πιστεύεις πως αν κάποιος σε ερωτευτεί, μπορείς να τον φέρεις στα μέτρα σου. Νομίζεις πως ο έρωτας εξαρτάται μόνο από σένα; Χρησιμοποίησε το ένστικτό σου σε κάθε νέα γνωριμία και μην μπαίνεις σε καταστάσεις που από την αρχή είναι στραβές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αντιδράς σε κάθε απογοήτευση με τη λογική. Μπαίνεις εκ νέου σε ένα πρόγραμμα, σε μια σειρά. Επικεντρώνεσαι στους στόχους σου, βάζεις σε προτεραιότητα τα επαγγελματικά σου και κάνεις πράγματα που είχες ξεχασμένα. Εργασιοθεραπεία είναι η λύση καθώς έτσι θα νιώσεις πάλι δυνατή, σίγουρη και σταθερή.

Αναζητάς το τέλειο και ιδανικό ταίρι αλλά μάλλον θα πρέπει να προσαρμοστείς στην πραγματικότητα και σε πιο βατές επιλογές. Τρως κολλήματα με ανθρώπους που στην ουσία δεν αξίζουν. Επειδή είσαι ο άνθρωπος της υπηρεσίας και της προσφοράς, επιλέγεις ανθρώπους που χρειάζονται υποστήριξη και βοήθεια γιατί έτσι νιώθεις πως προσφέρεις. Ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι για δυο και θα πρέπει να το λαμβάνεις υπόψη σου αυτό πριν τα δώσεις όλα σε έναν λάθος άνθρωπο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΙΚΑ TIPS

Best of network