Αστρολογία : Αστρικά Tips04 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2019

Πώς είναι κάθε ζώδιο στις σχέσεις; Ποια ερωτεύονται το λάθος άνθρωπο και πώς ξεπερνούν την ερωτική απογοήτευση;

Μήπως κολλάμε σε δύσκολες καταστάσεις ή λάθος ανθρώπους καταλήγοντας έτσι πάντα στο ίδιο αδιέξοδο; Τι λέει το ζώδιό σου;

Ερωτική απογοήτευση

ΖΥΓΟΣ

Δεν θα πρέπει να απογοητεύεσαι ερωτικά γιατί ξέρεις πως περιμένει στη σειρά ο επόμενος. Η μοναξιά ουσιαστικά σε τρομάζει και δεν θα πρέπει να βιαστείς να ξεκινήσεις μια σχέση για να μην μείνεις μόνη. θα ήταν καλό να απολαύσεις την ελευθερία σου, να βγεις να εκτονωθείς, να ξεκινήσεις ένα χόμπι, να παίξεις ερωτικά, να κάνεις αγορές, να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου για να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου και να λάμψεις.

Η αλήθεια είναι ότι κάνεις λάθος επιλογές αλλά δυστυχώς δεν μαθαίνεις από αυτές. Σου αρέσουν το συναίσθημα, η τρυφερότητα, ο έρωτας, ο ρομαντισμός και προτιμάς να είσαι με κάποιον που δεν σε καλύπτει παρά μόνη. Ζεις δύσκολες καταστάσεις, αναγκάζεσαι να ρίξεις τον πήχη, καταπίνεις κακές συμπεριφορές και δίνεις πολλές ευκαιρίες. Μπουχτίζεις, όμως ο έρωτας έρχεται εκεί που δεν τον περιμένεις. Θα πρέπει να υψώσεις το ανάστημά σου, να διώξεις τις ανασφάλειές σου ή να μείνεις για λίγο μόνη για να δεις πραγματικά τι θέλεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όταν κάποιος σε απογοητεύει ερωτικά, σκέφτεσαι σενάρια για να πάρεις εκδίκηση. Καλό θα ήταν να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν και να αρχίσεις να ξεδιπλώνεις ξανά τον ερωτισμό σου. Είναι βέβαιο πως θα νιώσεις καλύτερα και θα βρεις κάτι ενδιαφέρον. Ένας νέος έρωτας θα κάνει τη ζωή σου πολύ διαφορετική.

Η αλήθεια είναι ότι σου αρέσουν τα δύσκολα, τα περίεργα, τα μυστήρια, τα κρυφά, το παρασκήνιο. Μπορείς εύκολα να κολλήσεις σε προβληματικές καταστάσεις, ζητάς συναίσθημα και αποκλειστικότητα και στη συνέχεια αντιλαμβάνεσαι πως δεν καλύπτεσαι. Μήπως η δική σου συμπεριφορά δεν είναι η κατάλληλη; Καλό θα ήταν να μετριάσεις το πάθος που σε κυριεύει και να προσεγγίζεις ανθρώπους που μαζί τους θα ζεις έναν ήρεμο έρωτα. Εκεί θα αφοσιωθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι βέβαιο πως ξεπερνάς την ερωτική απογοήτευση, δεν κάθεσαι να κλαις για κάτι που έληξε και αν το κάνεις θα είναι για λίγο. Κάνεις πράγματα που σε βγάζουν από το αδιέξοδο, η ζωή είναι ωραία, ασχολείσαι με χίλιες δραστηριότητες. Κάνεις ταξίδια, βγαίνεις με ενδιαφέροντες ανθρώπους, αλλάζεις στέκια, διασκεδάζεις, κάνεις νέες γνωριμίες, βρίσκεις ξανά τη χαρά της ζωής.

Ο έρωτας είναι παιχνίδι, διασκέδαση, δεν σου αρέσουν οι δύσκολες περιπτώσεις. Κάνεις λανθασμένες επιλογές γιατί ουσιαστικά φοβάσαι τη δέσμευση. Αγαπάς την ελευθερία σου και τρέμεις στην ιδέα πως θα εγκλωβιστείς σε μια σχέση που μπορεί να χάσεις και τον ίδιο σου τον εαυτό. Κάνεις επιλογές που δεν σε καταπιέζουν ή μπλέκεις με πρόσωπα που δεν μπορούν να σου δοθούν ολοκληρωτικά. Θα κάνεις τις σωστές επιλογές όταν θα έχεις πολλές εμπειρίες, θα έχεις ωριμάσει και θα αφήνεσαι συναισθηματικά, όταν θα είσαι έτοιμη να δεσμευτείς ολοκληρωτικά και ουσιαστικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όταν απογοητεύεσαι ερωτικά, σκέφτεσαι τι σου αξίζει, τι θέλεις και τι πρέπει να κάνεις για να ξαναβρείς την αισιοδοξία σου. Βάζεις νέους στόχους και αφήνεις πίσω σου το παρελθόν. Η καριέρα σε βοηθάει καθώς ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου. Σε ένα μοναχικό διάστημα, κατανοείς τα λάθη σου, τις συμπεριφορές σου και κάνεις καλύτερες επιλογές στο μέλλον. Βιώνοντας την απογοήτευση, δεν θα πρέπει να κλειστείς στον εαυτό σου ούτε να ξεκινήσεις μια νέα σχέση.

Η αλήθεια είναι ότι αναζητάς το τέλειο, το ιδανικό. Επηρεάζεσαι από τους άλλους όταν σου λένε πως αξίζεις κάτι καλύτερο και ζητάς πάντα περισσότερα από τον άλλο. Ανεβάζεις τον πήχη ψηλά, βάζεις όρια και κανονισμούς, έχεις απαιτήσεις. Δεν αφήνεσαι στα συναισθήματά σου, δεν ζεις τη στιγμή και όσα ο άλλος μπορεί να σου προσφέρει. Δεν υπάρχει τέλεια σχέση ούτε τέλειος σύντροφος. Προσπάθησε να συνδυάσεις τη λογική με το συναίσθημα για να μην κάνεις λανθασμένες επιλογές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξεπερνάς εύκολα την ερωτική απογοήτευση καθώς αγαπάς την ελευθερία σου κατά βάθος. Γίνεσαι μέλος μιας ομάδας, δικτυώνεσαι με ανθρώπους, γελάς, ανταλλάσσεις τις απόψεις σου για διάφορα θέματα. Καλύτερα όλα αυτά παρά να κάνεις μια νέα σχέση άμεσα. Είσαι ευάλωτη συναισθηματικά και μπορεί να ζήσεις ένα νέο μεγάλο έρωτα, ένα νέο πάθος που γρήγορα θα ξεφουσκώσει. Ο έρωτας με έρωτα περνά αλλά για να κάνεις μια σταθερή σχέση, πρέπει να πάρεις το χρόνο σου.

Στον έρωτα σε εξιτάρει το περίεργο, το διαφορετικό και μπλέκεις σε περίεργες καταστάσεις, με ανθρώπους που μπορεί να υπάρχει ηλικιακή διαφορά ή χάσμα μορφωτικό, κοινωνικό. Στην ουσία επιλέγεις λανθασμένα πρόσωπα, σκέψου καλύτερα πως θα ήθελες να είναι ο ιδανικός σύντροφος, η προσωπικότητα του συντρόφου σου, δες αν ο άλλος πληροί τις προϋποθέσεις για μια μόνιμη σχέση για να μην  απογοητευτείς.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ερωτική απογοήτευση για σένα είναι μια δύσκολη κατάσταση. Είναι σαν να ήρθε το τέλος του κόσμου, η καταστροφή, κλαις, ζεις ένα δράμα, πέφτεις στα πόδια του άλλου για να γυρίσει πίσω, κάνεις τα πάντα για να ξαναβρεθείς στην αγκαλιά του. Μην μεγαλοποιείς τις καταστάσεις, μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου, μην παρασύρεσαι σε δρόμους που σε κρατάνε πίσω. Κάνε δημιουργικά πράγματα, πήγαινε μια βόλτα στη θάλασσα και ο έρωτας θα έρθει ξανά εκεί που δεν το περιμένεις.

Η αλήθεια είναι ότι εξιδανικεύεις, δεν αγαπάς τη μοναξιά, είσαι ανασφαλής. Είσαι ευάλωτη και πέφτεις συχνά σε λανθασμένους ανθρώπους. Πολλές φορές δεν έχεις ερωτευτεί πραγματικά, απλά πλάθεις στο μυαλό σου ρομαντικές ιστορίες που απέχουν από την πραγματικότητα. Ζεις σε ένα ροζ συννεφάκι και κάποια στιγμή ξυπνάς απότομα. Μην ωραιοποιείς και μην εξιδανικεύεις κάθε γνωριμία, αγάπησε περισσότερο τον εαυτό σου και πίστεψε στην αξία σου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΙΚΑ TIPS

Best of network