Αστρολογία : Αστρικά Tips03 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2019

Ερωτική Απογοήτευση | Πώς αντιδρούν σε αυτήν όλα τα ζώδια;

Ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι για δυο. Τι γίνεται όμως όταν ένας από τους δυο αποχωρεί; Το παίρνεις απόφαση και προχωράς παρακάτω ή σου πέφτει λιγάκι βαρύ;

ερωτική απογοήτευση

Ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι για δυο. Τι γίνεται όμως όταν ένας από τους δυο αποχωρεί; Το παίρνεις απόφαση και προχωράς παρακάτω ή σου πέφτει λιγάκι βαρύ;

Σχέση και χωρισμός | Πώς τον αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο;

Ερωτική Απογοήτευση | Πώς αντιδρούν τα ζώδια στην ερωτική απόρριψη;

ΚΡΙΟΣ
Ο εγωισμός, το πείσμα και η επιμονή δεν θα σε αφήσουν να πέσεις κάτω. Θα δώσεις τις μάχες σου μέχρι την τελευταία στιγμή. Δεν μπορείς εξάλλου να πιστέψεις πως περνάς απαρατήρητη ή ότι είσαι αδιάφορη στο ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι οργανωμένη και δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη. Καταστρώνεις σχέδια και το παλεύεις πολύ. Αν δεν σου κάτσει, δεν θα σκάσεις. Είσαι πρακτική, θα το πάρεις απόφαση και θα προχωρήσεις παρακάτω.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σιγά μην κάτσεις να ασχοληθείς ή να πληγωθείς, δεν είσαι ο άνθρωπος που χάνει το χρόνο του. Είσαι άνθρωπος της επικοινωνίας και του φλερτ και γρήγορα βρίσκεις νέες συγκινήσεις. Δεν υπάρχει για εσένα η λέξη απόρριψη. Προχωράς πάντα μπροστά και δεν γυρνάς πίσω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεν σου είναι καθόλου εύκολη η απόρριψη. Είναι κάτι που σε πονάει, είναι χτύπημα. Μπερδεύεσαι, γυρνάει το μυαλό σου σε παρελθοντικές καταστάσεις, χάνεις την αυτοπεποίθησή σου και γίνεσαι κουρέλι. Θέλεις το χρόνο σου για να σταθείς στα πόδια σου και να ξαναμπείς στο παιχνίδι.

ΛΕΩΝ
Είσαι περήφανη και όσο κι αν έχεις πληγωθεί, οι άλλοι δεν θα καταλάβουν τίποτα. Θα δείχνεις αδιαφορία, μπορεί και να διασκεδάζεις αλλά μέσα σου περνάς κρίση ταυτότητας. Δεν καταθέτεις όμως εύκολα τα όπλα, προσπαθείς και συνήθως κερδίζεις. Αν όμως χάσεις, ο εγωισμός σου δεν μπορεί να το αποδεχτεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είσαι ρεαλίστρια, λογική. Όση ανασφάλεια κι αν νιώθεις από μια απόρριψη, όσο κι αν κλονίζεσαι, η γήινη λογική σου σε βοηθάει να επιβιώνεις. Πρόσεξε μόνο την υγεία σου γιατί πολλές φορές σωματοποιείς οτιδήποτε συναισθηματικό σου συμβαίνει. Η εκλογίκευση σε βοηθά γρήγορα να αναρρώσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΙΚΑ TIPS

Best of network