Follow us

Κάρμα: Βόρειος Δεσμός στον Δίδυμο - Νότιος Δεσμός στον Τοξότη

Ξέρεις το κάρμα σου; Δες την καρμική πορεία σου ανάλογα με την ημερομηνία γέννησής σου!

Ζώδια και κάρμα: Η καρμική σου πορεία ανάλογα με τη γέννησή σου

Ξέρεις το κάρμα σου; Δες την καρμική πορεία σου ανάλογα με την ημερομηνία γέννησής σου!

Βόρειος Δεσμός στον Δίδυμο - Νότιος Δεσμός στον Τοξότη

Με αυτούς τους Σεληνιακούς Δεσμούς διαθέτεις ισχυρή γνώση αλλά λόγω της διπλής φύσης του ζωδίου διχάζεσαι και αντί να έρχεσαι σε επαφή με την πνευματική σου κατάσταση, ταυτίζεσαι με τη νοητική προσωπικότητά σου. Οι Δεσμοί Σελήνης εδώ είναι αδύναμοι. Αφορούν την επικοινωνία και τον Τύπο. Προβάλλεις τα αιτήματά σου και κρίνεις με θυμό. Δώσε βάση στις αξίες. Είσαι ευέλικτη, εύστροφη και προσαρμόζεσαι εύκολα στις καταστάσεις. Βάλε την αισιοδοξία στη ζωή σου και να επικεντρώνεσαι στους στόχους σου για να τους πετυχαίνεις. Θα έχεις όφελος από συγγενείς και φίλους. Υπάρχει κίνδυνος ψυχικών διαταραχών, απώλεια μνήμης ή ψυχική αποκοπή.

Σε προηγούμενες ενσαρκώσεις δεν συνυπήρχες με άλλους ανθρώπους και δεν σεβόσουν. Ήσουν επίμονη και ασυμβίβαστη. Σ’αυτή τη ζωή, προσπαθείς να διατηρήσεις την ελευθερία σου, έχεις έναν παιδικό εγωισμό, καθόλου κακές προθέσεις, ούτε και επίγνωση των ελαττωμάτων σου. Πρέπει να μάθεις να επικοινωνείς με τους ανθρώπους και να δέχεσαι τις απόψεις τους, να σέβεσαι τη γνώμη τους και να μην πεισμώνεις. Ίσως, η διδασκαλία και η συγγραφή σε βοηθήσουν.

Η ανεξαρτησία σου κινδυνεύει μόνο από εξαρτήσεις δικές σου. Οι γνώσεις και οι ικανότητές σου δεν περνούν απαρατήρητα. Έλκεσαι από έξυπνα άτομα, που μιλάνε ιδιαίτερα, αναλύουν αλλά δυστυχώς δεν βλέπεις πάντα τι κρύβεται από πίσω και προδίδεσαι συναισθηματικά. Φοβάσαι τις δεσμεύσεις και διχάζεσαι μόνο αν γνωρίσεις ένα μεγάλο έρωτα. Παρακολούθησε στενά αν αυτά που σου λένε οι άνθρωποι συμβαδίζουν με τις πράξεις τους.

Σου ταιριάζει ένας άνθρωπος που να αγαπά τα ταξίδια, τη μάθηση και τη συζήτηση. Η κοινή λογική παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Να είσαι μετριόφρων και να ικανοποιείσαι από τις απλές χαρές της ζωής και τις καθημερινές επαφές. Είσαι άμεση, ευθύς χαρακτήρας, αγαπάς τη φύση και τη φυγή από την πραγματικότητα. Εκφράζεις τα συναισθήματά σου, ζεις τη στιγμή χωρίς να σκέφτεσαι το αύριο. Είσαι κοινωνική και καλοπροαίρετη. Όλοι εκτιμούν την ειλικρίνειά σου. Δεν βάζεις περιορισμούς, έχεις τους δικούς σου ρυθμούς. Θέλεις να είσαι το κέντρο της γης και να νιώθεις πως σε αγαπούν και σε χρειάζονται. Αγαπάς τη μουσική και το ωραίο περιβάλλον.

Σε προηγούμενες ενσαρκώσεις είχες ερωτευτεί ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας, νοοτροπίας ή εθνικότητας. Σ’αυτή τη ζωή, επιδιώκεις μια ουσιαστική σχέση χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα πάψεις να φλερτάρεις.
Θέλεις δίπλα σου έναν άνθρωπο με φρέσκες ιδέες, καλό κοινωνικό κύκλο, συζητήσιμο για να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον σου. Αναζητάς ένα σύντροφο αφοσιωμένο, όμως, θέλεις να περνάει το δικό σου, να επιβάλλεσαι χωρίς γκρίνιες και να επικοινωνείς μαζί του εγκεφαλικά.
Οι φιλόσοφοι που αναζητάς δεν θα καλύψουν ποτέ τις ανασφάλειές σου. Γίνε πιο προσιτή και ανέλαβε τις ευθύνες μιας σχέσης!

Υπολόγισε το Βόρειο και Νότιο Δεσμό της Σελήνης ανάλογα με την ημερομηνία γέννησης εδώ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ