Follow us

Κάρμα: Βόρειος Δεσμός στον Ταύρο - Νότιος Δεσμός στον Σκορπιό

Ξέρεις το κάρμα σου; Δες την καρμική πορεία σου ανάλογα με την ημερομηνία γέννησής σου!

Ζώδια και κάρμα: Η καρμική σου πορεία ανάλογα με τη γέννησή σου

Ξέρεις το κάρμα σου; Δες την καρμική πορεία σου ανάλογα με την ημερομηνία γέννησής σου!

Βόρειος Δεσμός στον Ταύρο - Νότιος Δεσμός στον Σκορπιό

Είναι ένας δύσκολος συνδυασμός. Από τον πόλεμο, τη βία και το θάνατο, στην υλική και συναισθηματική ασφάλεια. Φόβος για τη ζωή, απώλειες, έλλειψη εμπιστοσύνης, πόνος, αυτοκαταστροφικές τάσεις είναι τα εμπόδια της εξέλιξής σου. Πρέπει να παλέψεις να νικήσεις τους φόβους σου για το σεξ, για την έλλειψη απόλαυσης, τη φτώχεια, τη συναισθηματική στέρηση. Μην αφήνεις τους άλλους να στηρίζονται πάνω σου, ούτε στον ψυχολογικό τομέα. Δεν πρέπει να επιβάλλεσαι αλλά να αγαπάς και να προσφέρεις. Ζεις μια διπλή ζωή.

Η πίκρα και ο πόνος από προηγούμενες ενσαρκώσεις έχουν μεταβληθεί σ’αυτή τη ζωή και ενώ φαινομενικά όλα φαίνονται καλά, εσωτερικά επικρατεί ένα χάος. Συνήθως δημιουργείς κρυφές καταστάσεις όσο και αν όλα δείχνουν πως έχεις μια σταθερή πορεία. Δύσκολα κάνεις αλλαγές. Φοβάσαι μήπως πληγωθείς. Μερικές φορές είσαι αυτοκαταστροφική. Αναθεωρείς γρήγορα και γκρεμίζεις τα πάντα για να προχωρήσεις μπροστά. Μην φοβάσαι τις υγιείς αλλαγές.

Αγαπάς το σεξ και το χρήμα.
Κάνεις τα πάντα για να κερδίσεις αυτά που θέλεις. Μην κάνεις όμως ποτέ πράγματα που δεν θέλεις να σου κάνουν για να μην μείνεις μια μέρα μόνη. Μην συνδυάζεις έρωτα και χρήμα. Μην επιλέγεις ανθρώπους μόνο για το κοινωνικό τους στάτους γιατί οι συνέπειες θα είναι οδυνηρές. Επίσης, αν εσύ έχεις χρήμα, μην το επιδεικνύεις αν δεν σιγουρευτείς για τον άνθρωπο που έχεις πλάι σου. Τα πάθη σου είναι μεγάλα και ελέγχεις με δυσκολία τα συναισθήματά σου. Όσο πιο πολύ παραδίνεσαι σ’αυτά τόσο πιο κενός νιώθεις γιατί ουσιαστικά ψάχνεις να βρεις τις προσωπικές σου αξίες. Αυτές είναι η γαλήνη σου. Μαθε να εκτιμάς αυτά που έχεις. Δώσε βάση στη διαίσθησή σου και την ψυχική σου δύναμη. Πρόβαλε τις ηγετικές σου ικανότητες. Να έχεις θάρρος και να ρισκάρεις.

Ερωτικά, είσαι απαιτητική και δεσμευτική. Αν σε προδώσουν, θα εκδικηθείς. Στις σχέσεις σου, θέλεις να δίνεις και να παίρνεις. Σου αρέσει να είσαι σημαντική και χρήσιμη. Ζήσε τον έρωτα και το φλερτ χωρίς εγωισμούς. Πείθεις εύκολα. Ο ανταγωνισμός σε εξιτάρει και όταν χάνεις, να ξέρεις πως είναι μια καλή ευκαιρία για αλλαγή νοοτροπίας και στρατηγικής.

Θέλεις να περνάς το χρόνο σου με την οικογένεια και τους φίλους σου. Ξέρεις να φέρνεις μια βραδιά στα μέτρα σου. Οι διαφωνίες σου στηρίζονται σε λογικά επιχειρήματα. Σου αρέσει να ανταλλάσσεις απόψεις.

Σε προηγούμενες ενσαρκώσεις, ζούσες έντονα, ήσουν κτητική, αγαπούσες και μισούσες το ίδιο έντονα. Σ’αυτή τη ζωή, επιδιώκεις σιγουριά και ασφάλεια, μυστήριο, ερωτισμό αλλά πάλι είσαι κτητική και ζηλιάρα και δεν μπορείς να χαλαρώσεις. Θέλεις να επιβάλλεσαι και να δημιουργείς διαμάχες. Να σέβεσαι και να είσαι λιγότερο καχύποπτη για να διατηρούνται ισορροπίες. Απόλαυσε τις μικρές χαρές της ζωής με αγάπη, αξίες και μετριοπάθεια.

Υπολόγισε το Βόρειο και Νότιο Δεσμό της Σελήνης ανάλογα με την ημερομηνία γέννησης εδώ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ