Follow us

Κάρμα: Βόρειος Δεσμός στον Τοξότη - Νότιος Δεσμός στον Δίδυμο

Ξέρεις το κάρμα σου; Δες την καρμική πορεία σου ανάλογα με την ημερομηνία γέννησής σου!

Ζώδια και κάρμα: Η καρμική σου πορεία ανάλογα με τη γέννησή σου


Ξέρεις το κάρμα σου; Δες την καρμική πορεία σου ανάλογα με την ημερομηνία γέννησής σου!

Βόρειος Δεσμός στον Τοξότη - Νότιος Δεσμός στον Δίδυμο

Αυτοί οι Δεσμοί Σελήνης δίνουν δασκάλους με αποστολή τη διαμόρφωση του πλήθους.
Όλοι έρχονται γύρω σου να σου πουν τον πόνο τους. Το κάρμα σου είναι συλλογικό. Είσαι βοηθός γι’ αυτό και πρέπει να είσαι πνευματικά ουδέτερη. Κάνεις σωματικά και πνευματικά ταξίδια. Αναπτύσσεις τα θετικά σου στοιχεία.

Στο παρελθόν είχες εμπειρίες και καθόλου σταθερότητα. Μην συνεχίσεις έτσι γιατί θα κάνεις επιπολαιότητες και δεν θα καταφέρεις τίποτα. Δεν κάνεις εύκολα επιλογές από φόβο μήπως χάσεις κάτι καλύτερο. Είσαι υπερκινητική και ανυπόμονη. Επιθυμείς τη γνώση και την αλήθεια. Να είσαι πιστή στις απόψεις σου και στη στάση ζωής σου για να ανακαλύψεις τον πραγματικό σου εαυτό, τη σοφία και την πληρότητα. Μην αμφιταλαντεύεσαι διαρκώς όσο και αν σου αρέσουν τα νοητικά παιχνίδια. Αγαπάς το φλερτ αλλά όχι τη δέσμευση. Στόχος σου είναι να βλέπεις συνολικά τα πράγματα και όχι επιδερμικά. Σε μια σχέση, πρέπει να συνυπάρχουν συναίσθημα με πνεύμα και σώμα. Διώχνεις εύκολα τις ευθύνες από πάνω σου. Πρέπει να σοβαρευτείς. Μην φοβάσαι τις δεσμεύσεις αν ο άνθρωπος που θα έχεις δίπλα σου έχει την ίδια θεώρηση ζωής με τη δική σου.

Δεν περιορίζεσαι. Αγαπάς τα ταξίδια, τα σπορ και τις φιλοσοφικές συζητήσεις. Η ζωή σου είναι γνώση, επικοινωνία, αντίληψη. Μαθαίνεις και επηρεάζεσαι πολύ από τους άλλους έως ότου αναπτύξεις τις δικές σου ιδέες. Αν καλλιεργήσεις τα ταλέντα σου, θα φτάσεις ψηλά. Ξέρεις να κόβεις και να ράβεις τα πάντα στα μέτρα σου. Είσαι μέσα σε όλα. Η συναισθηματική ελευθερία σου είναι η δημιουργικότητά σου. Ξέρεις να δίνεις και να παίρνεις χωρίς να χάνεις την αυτονομία σου. Τα δύσκολα δεν σε ζορίζουν. Όλοι αγαπούν τη ζωντάνια σου και το κέφι σου για ζωή. Όσο πιο ελεύθερη σε αφήνουν, τόσο πιο κοντά τους είσαι. Μισείς την ανάκριση και την απαγόρευση. Πριν δεσμευτείς, θα έχεις πολλές εμπειρίες και περιπέτειες. Θέλεις να νιώσεις σίγουρη για τον άνθρωπο που θα έχεις στο πλάι σου. Αναζητάς τη μεγάλη αγάπη και την ισότιμη σχέση. Δεν θέλεις να επαναλαμβάνεις λάθη του παρελθόντος και ώρες-ώρες είσαι ανασφαλής γι’ αυτά που δίνεις. Έχεις πάθος και φαντασιώσεις και εξιδανικεύεις το σύντροφό σου.

Σε προηγούμενες ενσαρκώσεις, ερωτευόσουν εγκεφαλικά, ίσως επιφανειακά και όταν συνειδητοποιούσες την πραγματικότητα, έφευγες.
Σ’αυτή τη ζωή, φιλοσοφείς τον έρωτα και τις σχέσεις και είτε θα επιλέξεις μια μοναχική ζωή με μικρές πικάντικες περιπετειούλες είτε θα ζήσεις έναν έρωτα που θα σε καλύπτει σωματικά και πνευματικά. Μην αναζητάς παντού τον πρώτο σου έρωτα.
Τραβάς ανήσυχα και αναποφάσιστα άτομα, αβέβαιες σχέσεις. Ο διάλογος και η εντιμότητα είναι απαραίτητα στοιχεία για εσένα. Δώσε βάρος στις ιδέες, τη σοφία, την ηθική, την πνευματικότητα, όχι μόνο στον ερωτισμό!

Υπολόγισε το Βόρειο και Νότιο Δεσμό της Σελήνης ανάλογα με την ημερομηνία γέννησης εδώ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ